Renault Megane 1.2 tce 130
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Moze da bude mrtav na 1000 drugom, na 1500 vec ne bi smeo.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Dobicu auto za dan dva pa cu vam preneti iskustvo u vezi toga 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne znam tačan broj obrtaju u tom trenutku, ali je sigurno bio nizak. Baš sam usporio. Možda je problem što sam pokušao isto što bih uradio mojim kolima, a trebao sam još malo usporiti i ubaciti u prvu. Svejedno, nikako mi se nije dopalo.
@passenger, veruj mi da nisam obratio preveliku pažnju na enterijer. Bejah u cajtnotu, pa sam odmah seo u auto i krenuo, dok sam ga u povratku samo parkirao i požurio nazad za NS. Osim tog krckanja sedišta nisam imao neku očiglednu zamerku na kvalitet. Eh da, nije mi idealno rešeno pojačavanje/smanjivanje duvanja ventilacije. To se obavlja klizanjem prsta levo-desno po delu središnje konzole i nije najpreciznije rešeno, pogotovo ako ste u pokretu...
@passenger, veruj mi da nisam obratio preveliku pažnju na enterijer. Bejah u cajtnotu, pa sam odmah seo u auto i krenuo, dok sam ga u povratku samo parkirao i požurio nazad za NS. Osim tog krckanja sedišta nisam imao neku očiglednu zamerku na kvalitet. Eh da, nije mi idealno rešeno pojačavanje/smanjivanje duvanja ventilacije. To se obavlja klizanjem prsta levo-desno po delu središnje konzole i nije najpreciznije rešeno, pogotovo ako ste u pokretu...
ja zaista nisam primetio da je toliko mrtav, ni megan ni kadjar. u odnosu na sadasnji porodicni auto koji vozim je zivlji i na 1500rpm, kasnije jos vise, mada se generalno oseti da nije motor koji se vozi 1500-2000rpm, vec pre 2000-3000rpm u normalnoj voznji. terati u previsoke obrtaje takodje nema nekog smisla. menjac je sasvim dobar bio na ovom primerku i lako je upadao u prvu dok se auto kretao nekom razumnom brzinom, tako da mislim da ne bi trebalo da bude problema u ovakvoj nekoj opisanoj situaciji...
Laki021 napisao:Ne nego bi ti to omogucavalo da bolje pricvrstis stvari u gepeku kako ne bi letele tokom dinamicne voznje po krivinama.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Superb III napisao:Zasto bi iko gledao BMW 1 pored Mercedes A klase?Laki021 napisao:Zasto bi neko gledao Civica pored BMW 1?
I da se vratimo na početak:petarboj napisao:kakvo divergiranje sa teme
Zašto bi neko uzeo A klasu pored novog Megana?

Samo da ne osvane na oglasu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Preuzeo Darko auto i uziva 

Ananasnemisli...
Treba mu vremena za utiske.
Iskomplikovalo se tu nesto, ne znam da li je resio, necu da pisem dok se sam ne javi.
Ali ovi iz Sekulica su takve majmuncine da nemam reci.
Inace od onih svih povlastica koje su bile na pocetku teme, samo jedna po jedna iscezavaju, jos malo pa ovaj auto vise nece ni biti dobra kupovina.
Ali ovi iz Sekulica su takve majmuncine da nemam reci.
Inace od onih svih povlastica koje su bile na pocetku teme, samo jedna po jedna iscezavaju, jos malo pa ovaj auto vise nece ni biti dobra kupovina.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Da ne stajemo Darku na muku sa pitanjima u vezi njegovih kola, ali bar da cujemo, ako nije problem, sta se promenilo u ponudi dilera.