maxer napisao:E jeb'ga ... mi o Kineskim telefonima a ti ... zadovoljan trenutno najboljim telefonom na svetu![]()
![]()
To se zove pišanje po sirotinji

maxer napisao:E jeb'ga ... mi o Kineskim telefonima a ti ... zadovoljan trenutno najboljim telefonom na svetu![]()
![]()
Pffff... ja i dalje koristim HTC One S i BB Q10maxer napisao:E jeb'ga ... mi o Kineskim telefonima a ti ... zadovoljan trenutno najboljim telefonom na svetu![]()
![]()
Ja sam gledao specifikacije, al nešto mi se čini da ne vredi. U BG i ajde, razlika 200 vs 220e a u NS je 200 vs 220-30e.Risto napisao:Da li je neko video Redmi Note 4? Vredi li doplate u odnosu na stari model?
methane.master napisao:https://www.youtube.com/watch?v=m7plA1ALkQw
Odakle ti da informacija da nece biti van Kine?bane valjevo napisao:
Izgleda fenomenalno. Neće se prodavati van Kine, to je bedak, ali počeo sam da bunarim da dobijem jedan komad barem do sredine decembra ukoliko ispoštuju početak prodaje najavljen za početak novembra. Ukoliko ne počne najavljena prodaja 04. novembra, nadam se da će početi i da će biti raspoloživih jedinica barem do 15. jer jedino tako možda mogu da iskam jedan. Takođe, info je da će napraviti baš baš skromnu količinu.
Redmi 3 mene i dalje oduševljava što se tiče baterije. Stvarno fenomen. Za te pare na KP je Best buy. Opet, meni se samo ne sviđa to što ima toliko verzija jer je zbunjujuće.