Mobilne telekomunikacije
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Re: Mobilne telekomunikacije
Neće biti van Kine.
Telefon će vrlo verovatno nakon nekih 6 meseci od puštanja u prodaju, znači računaj maj/jun biti u statusu "lack of support".
Telefon će vrlo verovatno nakon nekih 6 meseci od puštanja u prodaju, znači računaj maj/jun biti u statusu "lack of support".
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ma ***** im ja mater
Ima li neko predlog za neki dobar ekran 5.5+, 4gb ram... ?
Da promenim malo jabuku jer 7 ma nije nista posebno zasta bih dao 1000e
Ovaj mi mix mi je bio #1 memorija,sladiste,ekran (mislim da ce tako slicno da izgleda novi ip)
Ima li neko predlog za neki dobar ekran 5.5+, 4gb ram... ?
Da promenim malo jabuku jer 7 ma nije nista posebno zasta bih dao 1000e
Ovaj mi mix mi je bio #1 memorija,sladiste,ekran (mislim da ce tako slicno da izgleda novi ip)
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
A ovaj (?) upola te cene koju pominješ:

- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Uroše, obrati pažnju da RN3 postoji u ukupno četiri varijante: procesor može biti MTK ili Snapdragon, oba mogu biti u 16/2 ili 32/3 varijantama. Pro je verzija sa SD procesorom i nju preporučujem zato što za nju postoji zvanični global ROM (i gomila nezvaničnih). MTK se prodaje samo u Kini (zvanično) i onda prodavci budže google servise i to nije to (nije loš telefon, ali treba naći dobar ROM). Pro verzija koju preporučujem je hexacore, MTK je octacore, tako ih je najlakše prepoznati. Postoji i peta varijanta (Kate) koji ima bolju podršku za 4G ali je taj slabo zastupljen i nemam mnogo informacija.
- speedy stikis
Hoce li barem taj moci da se kupi ili mora u Shanghai po njega 
Ostao mi je u senci kada sam video mi mix, slucajno sam naisao na njih dok sam bio na apple blogu inace ne bih ni video

Ostao mi je u senci kada sam video mi mix, slucajno sam naisao na njih dok sam bio na apple blogu inace ne bih ni video
- maxer
Da, ovaj je globalno dostupan (najavljena cena 510€ za 128GB i 590€ za 256GB skladišne memorije, ostali parametri su isti).

- speedy stikis
To je upola u odnosu na ip 7+ 128gb
To ce biti zanimljivo za pogledati, ali mi je mi mix ostavio bas wow utisak ovako preko kompa
To ce biti zanimljivo za pogledati, ali mi je mi mix ostavio bas wow utisak ovako preko kompa
http://www.mi.com/en/redmi3s/specs/
Taj Prime sam ja testirao. Octa core je i snapdragon je.
Ima globalni rom, nista kinesko.
I jos jednom ponavljam da razbija kako radi.
Placen 145e, jer je bio otpakovan. Koliko vidim cene su 170-180e za nov.
I da, ram memorije nikad dosta
I kamera razbija kako radi.
Moj licni je apple 5s i vrlo rado bih ga zamenio za tog kineza, kada bi kinez bio od 4"
Taj Prime sam ja testirao. Octa core je i snapdragon je.
Ima globalni rom, nista kinesko.
I jos jednom ponavljam da razbija kako radi.
Placen 145e, jer je bio otpakovan. Koliko vidim cene su 170-180e za nov.
I da, ram memorije nikad dosta

I kamera razbija kako radi.
Moj licni je apple 5s i vrlo rado bih ga zamenio za tog kineza, kada bi kinez bio od 4"

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Snapdragona sam uzeo ali hvala na heads upu. Telefon šuri. Uzeh ipak 3 gb. Smejurija šta košta dve glave sa garancijom punom. Kupljen u radnji regularno.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- maxer
Neka te dobro služi 

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Od danas još više cenim Huawei, i P8. Baš su se potrudili kod tog modela. Spakovan bolje i u boljoj kutiji nego Samsung. Kvalitet izrade bolji kod Huawei-a. Baš smo pre neki dan uzeli jedan za poklon, 260e platili, za taj novac i više nego odličan telefon. Takodje je i za razgovore zakon, odličan prijem mreže i mnogo bolji zvuk sagovornika nego kod Samsunga.maxer napisao:E jeb'ga ... mi o Kineskim telefonima a ti ... zadovoljan trenutno najboljim telefonom na svetu![]()
![]()
To se zove pišanje po sirotinji
E sad, ekran, kamera i brzina je osetno na strani Samsunga, i lepši je.

To je ono na prvu. Pisaću i detaljnije neka poredjenja ukoliko vas budu zanimala, u kući imam i 6s. Sada idem da spremim P8 za sledećeg vlasnika, i da izvršim dve dve primopredaje.

Volim ovu karticu, i dalje se čudim koliko pruža za svoju cenu.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ja na to gledam kao na vecu kubikazu na kolima, radi rasterecenije. Interna mi ne znaci mnogo jer sve sklonim na drive i onda direktno povucem na komp. Ne pamtim kad sam povezao preko usb-a.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- maxer
carov2,
Piši slobodno, uvek vredi čuti mišljenje i uporediti ga sa drugim. Ima mnogo onih koji krajnje neiskreno i pristrasno glorifikuju neki model/brend.
Da, ta kartica je baš best buy (ja imam stariju crveno-srebrnu verziju i to dve od 64GB, u telefonu i kameri u kolima).
Piši slobodno, uvek vredi čuti mišljenje i uporediti ga sa drugim. Ima mnogo onih koji krajnje neiskreno i pristrasno glorifikuju neki model/brend.
Da, ta kartica je baš best buy (ja imam stariju crveno-srebrnu verziju i to dve od 64GB, u telefonu i kameri u kolima).
- maxer
Zaboravih: u kojoj boji si ga uzeo?Uroš S. napisao:Snapdragona sam uzeo ali hvala na heads upu. Telefon šuri. Uzeh ipak 3 gb. Smejurija šta košta dve glave sa garancijom punom. Kupljen u radnji regularno.
Ajde uslikaj ga sa upaljenim ekranom, ako imaš čime.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Silver je boja, i dual sim je. Dugo sam razbijao glavu gde da ga uzmem. Dve nedelje sam čekao da mi stigne.
Telefon stvarno razbija, i po prvi put u životu ne planiram šta ću posle njega. Jednostavno deluje toliko ispred konkurencije, a za to je najviše zaslužan dizajn.
Edit: Tek sad vidim da nisi mene pitao.

Nema veze, neka stoji post.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk