Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Zabranila im zena.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
i ja isto primetim.. dusan, texonja, nikaragva, paja, aca kayak, starac vujadin... itd itd ne mogu da se setim imana svih.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sasvim normalna stvar da ljudi dolaze i odlaze. Neko nema vremena, neko nađe drugu zanimaciju, nekome ne odgovara atmosfera, to je prosto neminovno na ovako velikom i aktivnom forumu. Ja sam recimo digao ruke od mnogih foruma i sajtova koje sam posećivao jer prosto nemam vremna za sve. I na Garaži sam 10 puta manje nego ranije. Nešto malo HCS i to je sve. Što uhvatim vremena na poslu, to mi je. Kući dvoje dece, druge obaveze...
Sa druge strane imajte u vidu da imamo dosta novih članova, a neki od njih u isto postali aktivni, što mi je veoma drago.
Sa druge strane imajte u vidu da imamo dosta novih članova, a neki od njih u isto postali aktivni, što mi je veoma drago.
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ogi našao drugu zanimaciju od Hjundaia???
Digao ruke od rupa po gradu?

Digao ruke od rupa po gradu?

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Danas sam video Denisa (zaboravio sam kako mu je bio nick), presvukao onog Megana GT line-a u zlatnu foliju. Ne mogu reci da je prelep, ali svakako je nesvakidasnji i daleko od ruznog.
Odlicno mu stoji folija
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Jes
Kolegi su juče pisali kaznu zbog istekle prve pomoći u Medveđi
Kazna je 5000, 2500 ako plati u roku od 8 dana. Zaustavljali redom sve koji nisu lokalci, tražili prsluk, proveravali obaveznu opremu i zbog roka - kazna.
A tamo uopšte nije retko da ljudi voze kola bez tablica, malo mesto - svi se znaju, ali zato zaustavljaju redom one koji lokalci.
Pre godinu dana zamalo da pišu kaznu koleginicama koje sam vozio na zadnjem sedištu - zbog pojasa, mi smo napred bili vezani.

Kazna je 5000, 2500 ako plati u roku od 8 dana. Zaustavljali redom sve koji nisu lokalci, tražili prsluk, proveravali obaveznu opremu i zbog roka - kazna.
A tamo uopšte nije retko da ljudi voze kola bez tablica, malo mesto - svi se znaju, ali zato zaustavljaju redom one koji lokalci.
Pre godinu dana zamalo da pišu kaznu koleginicama koje sam vozio na zadnjem sedištu - zbog pojasa, mi smo napred bili vezani.
Verovatno prvi slučaj u novijoj istoriji.
Obe su nam naravno sa isteklim rokom, ako budemo išli u Medveđu kupićemo nove
Obe su nam naravno sa isteklim rokom, ako budemo išli u Medveđu kupićemo nove