Parkiranje
Re: Parkiranje
A ti si, verovatno kao i svi mi, u njihovim godinama zeleo da gledas matorce koji guraju camce po smrdljivoj vodi izmedju zgrada i psuju na italijanskom 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ima u Veneciji da se vidi mnogo više od smrdljive vode i matoraca koji psuju. Sve i da nema, sa društvom iz škole se sigurno možeš mnogo bolje provesti nego manitanjem po Zira i Tomi Hilfiger buticima - jer za skuplje ionako nemamo para 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ima stadion FK Venecija, vise bova nego publike a i sam stadion je na pontonima otprilike. Santa Maria De La Paljba sam preskocio jer je daleko a i bila je kisa. Svakako nista nece videti od grada, to sto se obilazi na ekskurzijama to su videli na filmu mnogo puta. Umesto da se malo zadje u unutrasnjost i malo da se ima pojam o gradu, kisne se i smrzava se i jos dok se brodic dovuce ljuljanje na talasima je zagarantovano.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Jebeni car, pa ovo samo da mu gume busis svaki put kada ih zameni 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ma ne, uzmes lepo neku kiselinu ili kociono ulje u spric i samo sa sprata rafalno, ili kad prolazis pored kola u mraku i tako to. Sam ce da promeni mesto gde parkira.
Samo,ja bih to isto uradio i onome sto stoji malo dalje parkiran. Koja je to debilana da se ovako zagrade trotoari? Ovde kod mene ne bi ostao ni sat vremena na tom mestu.
Samo,ja bih to isto uradio i onome sto stoji malo dalje parkiran. Koja je to debilana da se ovako zagrade trotoari? Ovde kod mene ne bi ostao ni sat vremena na tom mestu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ništa čudno. To je tipičan vozač Audija u Srbiji. Za razliku od BMW vozača koji su samo kreteni u saobraćaju, ovi su generalno nasilni.
Jel te nije bar malo sramota kad napises ovako nesto?
Nije. On je vozač BMW-a. 

Ja ti lepo rekoh još pre par meseci da odjebeš od mene.!GOR napisao:Jel te nije bar malo sramota kad napises ovako nesto?
Zasto ?!GOR napisao:Jel te nije bar malo sramota kad napises ovako nesto?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ma provocira kao i uvek. Ne može da mi zaboravi onu prozivku za HR pasoš, koja btw i nije bila upućena njemu, nego nekom drugom i to s razlogom.
Uzivajte obojica, nemam nameru da se ubedjujem sa drugarima koji dele takvo malogradjansko razmisljanje.
Kod nas u Srbistanu ima dosta delova grada koji nemaju legalno rešeno parkiranje.kragujevac napisao:Koja je to debilana da se ovako zagrade trotoari? Ovde kod mene ne bi ostao ni sat vremena na tom mestu.