BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Brošura za Veliku Britaniju.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Gobline S klasa sa vazdusnim moze da se podize i spusta, eto proverio sam.
Cini mi se da smo u ovoj temi offovali (ili bese Panamera?)
Sent from my m2 using Tapatalk
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Panamera tema, ali nema veze nastavice se ovde 

Moja S63 W221 nije mogla da se podize. Imao sam vazdusno (kao i sve sto imaju) ali nisam mogao da podesavam visinu.HKS napisao:Gobline S klasa sa vazdusnim moze da se podize i spusta, eto proverio sam.
Probao sam i novu S klasu, video sam da joj je podesavanje odradjeno slicno kao sto je bilo kod mene ali nisam primetio kako moze da se podize (nisam uspeo da nadjem tu opciju).
Gde si to video?
Ne, nisi imao vazdusno na S63 amg.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Nego sta sam imao?
Airmatic – air suspension, an evolution of the suspension system introduced on the W220, using compressed air instead of steel springs to provide a softer ride with better handling characteristics at the same time and adaptive electronic control (known as Adaptive Damping System) to sense road and driving conditions and produce a sportier or softer ride. Airmatic also allows the vehicle to be raised by pressing a button in order to increase ground clearance while lowering the body at higher speeds. Airmatic is the standard suspension system for all S-Class models apart from the S 600, S 63, and S 65 AMG which are all equipped with Active Body Control as standard.
The Active Body Control (ABC) system is a more advanced suspension compared to Airmatic, based on steel springs and hydraulics, and keeps the car level even in fast corners, providing a comfort and sports setting as in the case of Airmatic. Again, the car height can be increased by using a button, increasing ground clearance for driving on difficult terrain or in snow. ABC is standard on the S 600, S 63 and S 65, while optional on all other models except vehicles equipped with 4Matic all wheel drive.
O tome je HKS pricao, hidrauliku, a takodje moze da se dize na dugme.
Sedam puta mislim da ti je ponovio, a ti se cak nisi ni potrudio u Google da ukucas i vidis o cemu prica
The Active Body Control (ABC) system is a more advanced suspension compared to Airmatic, based on steel springs and hydraulics, and keeps the car level even in fast corners, providing a comfort and sports setting as in the case of Airmatic. Again, the car height can be increased by using a button, increasing ground clearance for driving on difficult terrain or in snow. ABC is standard on the S 600, S 63 and S 65, while optional on all other models except vehicles equipped with 4Matic all wheel drive.
O tome je HKS pricao, hidrauliku, a takodje moze da se dize na dugme.
Sedam puta mislim da ti je ponovio, a ti se cak nisi ni potrudio u Google da ukucas i vidis o cemu prica

Cekaj, sad mi tek nista nije jasno.
Kazes da moj S63 nije imao vazdusno ogibljenje a onda prenosis sledeci citat:
"Airmatic – air suspension....
Airmatic is the standard suspension system for all S-Class models apart from the S 600, S 63, and S 65 AMG..."
Zar ovde lepo ne pise da sam imao Airmatic koji se vodi kao vazdusno ogibljenje (air suspension)?
Sto se tice podizanja, jel moze neko objasnjenje konkretno za S63AMG?
Kazes da moj S63 nije imao vazdusno ogibljenje a onda prenosis sledeci citat:
Airmatic is the standard suspension system for all S-Class models apart from the S 600, S 63, and S 65 AMG..."
Zar ovde lepo ne pise da sam imao Airmatic koji se vodi kao vazdusno ogibljenje (air suspension)?
Sto se tice podizanja, jel moze neko objasnjenje konkretno za S63AMG?
Ne, tu pise da ti engleski nije jaca strana 
Mozda ovo razumes, posto te mrzelo da procitas ukupno 6 redova citata o necemu za sta se informises vec nedelju dana, a vidim da ti engleski nije toliko los da be razumes sustinski sta pise
ABC is standard on the S 600, S 63 and S 65, while optional on all other models except vehicles equipped with 4Matic all wheel drive.
The Active Body Control (ABC) system is a more advanced suspension compared to Airmatic, based on steel springs and hydraulics, and keeps the car level even in fast corners, providing a comfort and sports setting as in the case of Airmatic.
Evo ovako:
https://youtu.be/6WKN2GGby_0?t=2m12s

Mozda ovo razumes, posto te mrzelo da procitas ukupno 6 redova citata o necemu za sta se informises vec nedelju dana, a vidim da ti engleski nije toliko los da be razumes sustinski sta pise

ABC is standard on the S 600, S 63 and S 65, while optional on all other models except vehicles equipped with 4Matic all wheel drive.
The Active Body Control (ABC) system is a more advanced suspension compared to Airmatic, based on steel springs and hydraulics, and keeps the car level even in fast corners, providing a comfort and sports setting as in the case of Airmatic.
Evo ovako:
https://youtu.be/6WKN2GGby_0?t=2m12s
Jasno je meni to, ali mi nije jasan ovaj deo:
Zasto uopste spominju AIR SUSPENSION i jasno u nastavku navode da ga ima S63?
Da li je moguce da ima i vazdusno ogibljenje i hidraulicno podesavanje?
Sto se tice podizanja, ipak je imao, moja greska, izvinjavam se.
Ali ovo gore u vezi ogibljenja mi je zaista nejasno.
Zasto uopste spominju AIR SUSPENSION i jasno u nastavku navode da ga ima S63?
Da li je moguce da ima i vazdusno ogibljenje i hidraulicno podesavanje?
Sto se tice podizanja, ipak je imao, moja greska, izvinjavam se.
Ali ovo gore u vezi ogibljenja mi je zaista nejasno.
Apart znaci odvojeno, rastavljeno, osim neceg drugog, "apart from the 600, 63 and 65" mozes prevesti i kao "osim uz 600, 63 i 65".
Dakle, Airmatic dolazi uz sve modele S klase, osim uz 600, 63 i 65, uz koje dolazi naprednije ABC vesanje, koje je bazirano na celicnim oprugama i hidraulici, koje je takodje opciono u drugim modelima, osim onim sa 4matic pogonom.
Dakle, Airmatic dolazi uz sve modele S klase, osim uz 600, 63 i 65, uz koje dolazi naprednije ABC vesanje, koje je bazirano na celicnim oprugama i hidraulici, koje je takodje opciono u drugim modelima, osim onim sa 4matic pogonom.
Hvala, eto naucio sam nesto novo a do danas bio u zabludi da sam imao vazdusno ogibljenje.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A malo uci i engleski 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...