Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
O privatnim torrent trackerima.
Terrentleech je ok ako stalno pratis sta je novo i skidas kada izadje nesto veliko, ali samo ako imas ogroman upload, u suprotnom nema sanse da ispratis 1 seed/leech ratio.
Seedbox je dobar, ali treba ga placati kao jos jedan internet, a svrha mu je jako ogranicena.
Terrentleech je ok ako stalno pratis sta je novo i skidas kada izadje nesto veliko, ali samo ako imas ogroman upload, u suprotnom nema sanse da ispratis 1 seed/leech ratio.
Seedbox je dobar, ali treba ga placati kao jos jedan internet, a svrha mu je jako ogranicena.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Moze pozivnica ako je ostalo josXepoj87 napisao:Samo znate da morate uploadovati?
Vremenom vam izbrisu nalog ako ste dugo u minusu ili ako dugo niste aktivni.
Imam i ja 8 pozivnica, ako neko hoce.
Sent from my D6603 using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj email na pm.
Off topic
Sada kada krenu da vam stizu dick pics na mail, nisam ja, Nexta mi
Off topic
Sada kada krenu da vam stizu dick pics na mail, nisam ja, Nexta mi

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
jel beneficija tih privatnih trakera koje naspominjaste u zadnjim postova izbor filmova ili izbor filmova u predrkano visokoj rezoluciji? Mene nista preko 1080p ne zanima
Sve ima u 480,720 i 1080p, sa i bez 5.1, dts, true-hd ili sta ti vec treba.
Igre takodje, programi...skoro uvek ide velikim brzinama.
Sta god da je uploadovano u poslednjih 6 meseci, sigurno se skida 10-12 Mb/s, sto se mog licnog iskustva tice.
A i imas vise sadrzaja.
Evo trenutne situacije:

Igre takodje, programi...skoro uvek ide velikim brzinama.
Sta god da je uploadovano u poslednjih 6 meseci, sigurno se skida 10-12 Mb/s, sto se mog licnog iskustva tice.
A i imas vise sadrzaja.
Evo trenutne situacije:

Jos ja sve citam mb i kao pa ok nije lose a ono mB u stvari.
Ladno koristiš utorrent :O
Ja ne mogu očima da ga vidim. Menjam ga sa qbittorent, prezadovljan sam.
Ja ne mogu očima da ga vidim. Menjam ga sa qbittorent, prezadovljan sam.
Joj, treba da se prebacim na neki drugi, ali stalno mi se vrti 80-100 torrenata, a nema sile da cu sve da prebacujem.i da trazim gde su i da potrosim 10 sati na to 
Moracu da uzmem vip, pa da pobrisem sve sa harda.

Moracu da uzmem vip, pa da pobrisem sve sa harda.
Posto sam instalirao qbittorrent, zaboravih da napomenem ovima koji su novi na privatnim trekerima da obavezno iskljuce DHT i PeX(Peer Exchange).
Gledao jesen samuraja sinoć. Ne mogu da kažem da je dobar, ako baš nemate šta da radite i baš vam se ide u bioskop onda može da se odgleda 
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ukratko: zašto si prešao na njega tj. šta dobijaš ili gubiš time (u odnosu na uTorrent)?Xepoj87 napisao:Posto sam instalirao qbittorrent, zaboravih da napomenem ovima koji su novi na privatnim trekerima da obavezno iskljuce DHT i PeX(Peer Exchange).
Utorent jede memoriju kada se skidaju veliki fajlovi, napuni koliko ima vremenom, pa cak uspori ceo.komp, zabode, kaze windows ran out.of memory, i ugasi se, a ostane u background procesima.aktivan i mora da se restartuje komp.
Od 3.x.x verzije, uTorrent nije ni za.kurac. Qbit mi sada kida, skinuo mi torrent od 220Gb i jos jedan od 350 dok sam igrao Wolfenstein na 1440p, nije koristio ni 1Gb rama, a procesor se smorio, jer ga igra vuce na 40%, a torrent ni 5.
Od 3.x.x verzije, uTorrent nije ni za.kurac. Qbit mi sada kida, skinuo mi torrent od 220Gb i jos jedan od 350 dok sam igrao Wolfenstein na 1440p, nije koristio ni 1Gb rama, a procesor se smorio, jer ga igra vuce na 40%, a torrent ni 5.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam primetio takvo ponašanje uTorrenta, mada ja uglavnom skidam filmove 10 do 20 GB veličine.
Da li je taj novi program automatski "preuzeo" ono što si do tada sidovao ili si ti morao da radiš neke babarade i to napraviš?
Da li je taj novi program automatski "preuzeo" ono što si do tada sidovao ili si ti morao da radiš neke babarade i to napraviš?
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam ni ja primetio da utorrent nešto brlja, radi mi stalno u pozadini. Nit mi troši memoriju nešto posebno, nit CPU, verzija 3.4.8. Doduše nemam gigantskih fajlova ali ih ima dosta. Ako bi već morao nešto da zamerim to bi bile reklame kojih ima u ovoj verziji.
Mnogo je veći problem ako se loše iskonfiguriše, tj. ako mu se da da otvori previše konekcija, prevelik upload, onda se zaguši ceo net. Tako da sam ja iskoristio njegov scheduler pa je preko dana više limitirano koliko sme da se razmaše, a tek noću ide punim kapacitetom. Taj scheduler se jednim klikom isključuje, kad mi nešto hitno treba, ali se odmah vidi kao se normalno surfovanje usporava.
Mnogo je veći problem ako se loše iskonfiguriše, tj. ako mu se da da otvori previše konekcija, prevelik upload, onda se zaguši ceo net. Tako da sam ja iskoristio njegov scheduler pa je preko dana više limitirano koliko sme da se razmaše, a tek noću ide punim kapacitetom. Taj scheduler se jednim klikom isključuje, kad mi nešto hitno treba, ali se odmah vidi kao se normalno surfovanje usporava.