Ne,verovatno je Insignia sada i udobnija od S klaseDay Walker napisao:Ih kako mecka da ne bude najnaj u svemu, pa i najudobnija na svetu

Mozda bi me ispravio za tu udobnost,posto ismevas? Znas li udobniji?
Ne,verovatno je Insignia sada i udobnija od S klaseDay Walker napisao:Ih kako mecka da ne bude najnaj u svemu, pa i najudobnija na svetu
Lapsus verujem. Komercijalna vozila su teretna vozila. Ova slika koju si ti dao je slika putničkog vozila.Xepoj87 napisao: Tako bi se za ova sedista moglo reci da su najobicnija,a onda shvatis da su najudobnija sedista na svetu od komercijalnih vozila...
Sprdam te jer mi je smesno to najudobnije na svetuXepoj87 napisao:Ne,verovatno je Insignia sada i udobnija od S klaseDay Walker napisao:Ih kako mecka da ne bude najnaj u svemu, pa i najudobnija na svetuJa barem velicam nesto za sta se zna da valja
![]()
Mozda bi me ispravio za tu udobnost,posto ismevas? Znas li udobniji?
Da se odmori posle vožnje u Superbu.Dusan napisao: Boja je prvoi nije mi jasno sta ce da radi peti putnik u sredini???
meni nijeSaša napisao:Na 1.2 HTP se ne radi generalka. To je tačno, lično sam imao taj slučaj sa službenom Fabiom 2005. godište. Inače je kao auto zaista odlična, bolja od mog Punta.