Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ni sa jednim ni sa drugim nešto nije u redu...
Sto mislis za Audi, nije malo 21k eura za 160k km i 4 godine star prosli model?
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma ok je ponuda nego prodaje Bavarija pa zato. Možda je i sve ok, ko zna.
Inače prelepa boja i super oprema.
Inače prelepa boja i super oprema.
Ma naravno. Prelepi su i jedan i drugi. Ja samo komentarišem.
Ali je ta A klasa definitivno sumnjiva. Mnogo je to jeftino za taj auto i tu kilometražu.
Ali je ta A klasa definitivno sumnjiva. Mnogo je to jeftino za taj auto i tu kilometražu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Takva kola se kod nas tesko prodaju. Meni cena ne deluje mala.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ma ne prodaje se to teško nego nešto nije ok. Ovo je bre nov auto i smešna kilometraža.
Svakako je 3 god. star auto na 60% od cene novog, okvirno. Ovaj ne verujem da je bio skuplji od 35.000 EUR.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
32.500e je sada klotara sa manuelnim menjacem, tada je bio oko 35k eura klot, ovaj je kostao preko 45k eura sigurno.
Ovaj ima 10-15k eura opreme, a taj model nenormalno drzi cenu, ne postoji da se uveze bez 30k eura.
A ne zaboravi da je prodat pre 2-3 meseca i da se sada opet prodaje, a jos i cena nije fiksna?
Prodat je beli A250 sa klasicnim AMG paketom za 30k eura pre par meseci, a ovo je sport model, koji je skuplji.
Ovaj ima 10-15k eura opreme, a taj model nenormalno drzi cenu, ne postoji da se uveze bez 30k eura.
A ne zaboravi da je prodat pre 2-3 meseca i da se sada opet prodaje, a jos i cena nije fiksna?
Prodat je beli A250 sa klasicnim AMG paketom za 30k eura pre par meseci, a ovo je sport model, koji je skuplji.
Nisam skolovala. Ne bih isao pretpostavkom da nesto nije u redu dok ne proverim. Naslusao sam se prica i o mom GTDu da je pakovan i ne znam sta sve. GTIu da je motor u problemu. Realno sve krene sa nekog foruma, a informacije neproverene.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ovde se samo iscudjavamo oko cene i cinjenice da se 2 puta prodaje za smesne pare u roku od 2-3 meseca, a ja da imam sada da doplatim, vec bih otisao da ga uzmem, bez sekunde razmisljanja
Posle provere, naravno 
Tvoj GTD je presao 2.5x ove kilometraze i na oglasu je bio za neku slicnu cifru, zar ne?
Tvoj GTD je presao 2.5x ove kilometraze i na oglasu je bio za neku slicnu cifru, zar ne?
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Vidi se da je na USA tablama, ne moze to kod nas legalno da se uveze.
Vidiš nikad nisam ni obratio pažnju na tablice pozadi. Pa da.