VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: VW Golf VII

Post od Floyd »

Xepoj87 napisao:Brate,ti ne kapiras da je covek rekao da mu je vizuelno smesan onaj dole render pored drugih sportskih modela koji su aktuelni, nista drugo?
Tako je...komentarisao sam render :)
Imam pravo valjda da mi se ne svidja :pardon:

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Naravno da imas, samo je glupo omalovazavati a jos ga nismo ni videli. ;)
Nadam se da cu jednog dana moci da ti trljam nos ovim postom :rofl: :rofl: :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Meni je skroz ok. Izgleda ozbiljno i ne dere se da je boyracer kao astra :)

idemo rat pocinje :)
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Meni su top verzije golfa uvek bile iznad konkurencije kako dizajnom tako i u ostalim segmentima. Jedino sto bih mozda uzeo pre njega u klasi je nova A klasa AMG koja je stvarno brutalna, ali dobro, cekamo finalnu verziju 7ice R/GTI.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Dusan napisao:Naravno da imas, samo je glupo omalovazavati a jos ga nismo ni videli. ;)
Nadam se da cu jednog dana moci da ti trljam nos ovim postom :rofl: :rofl: :mrgreen:
A ne, nista ja ne omalovazavam...samo kazem da mi se ovo cudo sto je postavio Scuderia ne dopada. Naravno, tek treba da se vidi na sta ce to da lici ali poznavajuci Vagena ne treba ocekivati nikakvu senzaciju, posebno ne sto se tice motorizacije ;)

@Scuderia
Samo sto ce AMG kostati kao dva Golfa GTI tako da osim sto ce biti u istom segmentu nece imati dodirnih tacaka.

Poslednja izmena od Floyd u 02 Avg 2012, 19:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Valjda se R poredi sa top modelima u konkurenciji, a ne GTI. U istoj su klasi, dovoljno da ih poredim, a sad da l' ima ili nema dodirnih tacaka to je individualna stvar. A cena jbg, znacka, imidz, verovatno malo kvalitetniji enterijer, ovo ono. Ista je situacija sa full napucanom C klasom i Passatom CC, pa bih ovog drugog vozio mnogo radije, touareg vs ML itd itd...
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Dusan napisao:Naravno da imas, samo je glupo omalovazavati a jos ga nismo ni videli. ;)
Pa ako uzmemo u obzir da 9 godina gledamo jedno te isto prakticno, pravo bi osvezenje ili ti, iznenadjenje, bilo da vidimo nesto novo.
Ipak se ti cuvaj trljanja nosa :)

...za svaki slucaj :)
TT post
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Urose sve sto si napisao se svodi pod licni afinitet kupca, tj ukus..

Npr ja vise volim da ako vec posedujem sportski auto, da se to i vidi, inace ce se uklopiti medju ostatak automobila (mislim na isti model)..
I meni je porediti dizajn Astre i Megana sa jedne strane i Golfa sa druge, pandorina kutija...
Moje misljenje je da pored ova 2 svemirca, Golf izgleda kao zaostao u proslosti, a od stare slave i kariranih sedista se ne zivi ;)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Jao vidi ga sto on spominje neku Golfoovu staru slavu. :loool: :loool:
Koliko se astri OPC prodalo do sada a koliko GTI-a, u poslednjih 3, 4, 5 godina?
Ako neko zivi od stare slave to je opel, GSI opelova devedesetprva. :rofl:

A sto se tice izgleda, to ne moze da se diskutuje. Moje misljenje da je bolje imati neki auto odmerenog izgleda, kojeg ce prepoznavati samo oni koji treba da ga prepoznaju.
Mrizim all eyez on me automobile. :naughty:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

Day Walker napisao: I meni je porediti dizajn Astre i Megana sa jedne strane i Golfa sa druge, pandorina kutija...
Moje misljenje je da pored ova 2 svemirca, Golf izgleda kao zaostao u proslosti, a od stare slave i kariranih sedista se ne zivi ;)
Ali Golf je Golf a 20 i kusur miliona i VII generacija su cinjenice.
On se tj GNOJ se uvek pojavljivao i cistio konkurenciju i taman kada ga sustignu pojavi se nova generacija i tako je vec 30 i kusur godina,hteli mi to da priznamo ili ne.
Ne robujem marakama ali ovo je fakat.
Cenim Skodu a postujem Audi,mada koreanci postaju sve ozbiljniji
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Meni ovaj Golf lici na velikog Pola, sto ne moze da bude lose ni u kom slucaju. Sa meni prilicno dosadnog dizajna nekad presli su na odmerene uglaste forme. Polo mi je verovatno najlepsi u B segmentu trenutno (sem kad je klotara - svaki auto lose izgleda klot ali VW je tu posebna kategorija), ovaj Golf mi deluje dojajno.

Off topic
1. sad bih po Urosu trebalo da odem i da se bicujem zbog jeresi - mos' misliti, svidja mi se Golf, ko bi rekao
2. Ljudi, koji je vama andrak, jeste poludeli zbog vrucine? Nije vam deda osnovao ni VW ni Opel ni Reno (da, da, Dragane, na tebe mislim :mrgreen: ) pa da se ovako zestite. Ako cete da se prozivate non-stop, neka bar bude zabavno da se smejem, ubacite neki gay elemenat :kezo:
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Scuderia napisao:Valjda se R poredi sa top modelima u konkurenciji, a ne GTI. U istoj su klasi, dovoljno da ih poredim, a sad da l' ima ili nema dodirnih tacaka to je individualna stvar. A cena jbg, znacka, imidz, verovatno malo kvalitetniji enterijer, ovo ono. Ista je situacija sa full napucanom C klasom i Passatom CC, pa bih ovog drugog vozio mnogo radije, touareg vs ML itd itd...
Rekao si da bi pre Golfa GTI/R uzeo A AMG pa sam zato pomenuo cenu koja ce biti takva da ovi auti nece biti direktni konkurenti na trzistu.
Nije to samo kvalitetnija plastika i znacka nego sveukupno mnogo bolji automobil. Sedeo sam u novoj A klasi na sajmu i ono je uradjeno do jaja, imas utisak da si u nekom jako skupom i luksuznom autu (istina ta na sajmu je bila super opremljena). Golf 6 GTI s'druge strane unutra izgleda ko i svaki drugi Golf a takav je i R.

Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Off topic
opet me proziva drugar sto vozi isti auto kao moja zena :kezo:
mada ga i ja ganjam ovih dana, hebi ga znas kako je, vruce, renou plasticna krila, ne treba se igrati :kezo:

meni ovaj golf izgleda lepo, mada mu za neku sportsku crtu fali malo agresivnosti...
ali mislim da je rano ozbiljnije pricati o izgledu...

sto se tice golfa r, sestica je na ringu bila skoro pola minuta (!) sporija o trophy-ja, tako da treba raditi na tome...gti je po performansama pre pandan klasi nize, polu, kliju itd...
po meni najveci razlog zasto svi porede gti je sto je cenom mnogo blizi konkurenciji, r je vec mnogo iznad...
a konkurencija da ponudi vise neki pandan dsg-u, da se ne brukaju...pa ko hoce manuelac neka ga uzme, a ko nece neka uzme automatik i gotovo...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Rakhil napisao:Meni ovaj Golf lici na velikog Pola, sto ne moze da bude lose ni u kom slucaju. Sa meni prilicno dosadnog dizajna nekad presli su na odmerene uglaste forme. Polo mi je verovatno najlepsi u B segmentu trenutno (sem kad je klotara - svaki auto lose izgleda klot ali VW je tu posebna kategorija), ovaj Golf mi deluje dojajno.

Off topic
1. sad bih po Urosu trebalo da odem i da se bicujem zbog jeresi - mos' misliti, svidja mi se Golf, ko bi rekao
2. Ljudi, koji je vama andrak, jeste poludeli zbog vrucine? Nije vam deda osnovao ni VW ni Opel ni Reno (da, da, Dragane, na tebe mislim :mrgreen: ) pa da se ovako zestite. Ako cete da se prozivate non-stop, neka bar bude zabavno da se smejem, ubacite neki gay elemenat :kezo:
Off topic
A što ti stalno insistiraš na nekakvim gay elementima. :djavo: :kezo:

On topic:
Kao što rekoh, mislim da je dizajnerski VW još jednom rešio da ne uradi ništa posebno. Smatram to u neku ruku i nekorektno prema kupcima, pogotovu u svetlu MQB platforme čiji je Golf7 jedan od budućih izdanaka, ali da ne širim temu. Summa summarum (al sam elokventan :ovacije: ) meni se ne sviđa, ali ako im ide, neka ih.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Zavidim ti, mora da si imao neki poseban meeting sa Winterkornom, otkrio ti kako izgleda 7, pa ti se ne svidja. :doubleup:
Odgovori