http://www.royalfamily.org/crown-prince ... ald-trump/
Mogao je smisliti i bolje saopštenje... Ali slika je dobra, mada nisam siguran da je baš sveža:

Melanija mnogo moćno izgleda.

Mislim da se u ovom slučaju to više odnosilo na kosovske Albance kojima se obraćala. Sasvim sigurno nijedna većinski muslimanska teritorija neće nikada ući u EU, bilo da je reč o Turskoj, Albaniji, samostalnom Kosovu, pa čak i Bosni i Hercegovini (gde muslimani nisu apsolutna većina, nisu bili čak ni za vreme turske okupacije, ali se danas ipak bliže broju od 50 %).aviator napisao:Lunaček: Ne obećavamo članstvo u EU, čak i ako ispunite sve uslove
Zato će se muslimani potruditi da naprave iste od postojećih članica, ako već nisu.snork napisao:Sasvim sigurno nijedna većinski muslimanska teritorija neće nikada ući u EU
snork napisao:Mislim da se u ovom slučaju to više odnosilo na kosovske Albance kojima se obraćala. Sasvim sigurno nijedna većinski muslimanska teritorija neće nikada ući u EU, bilo da je reč o Turskoj, Albaniji, samostalnom Kosovu, pa čak i Bosni i Hercegovini (gde muslimani nisu apsolutna većina, nisu bili čak ni za vreme turske okupacije, ali se danas ipak bliže broju od 50 %).aviator napisao:Lunaček: Ne obećavamo članstvo u EU, čak i ako ispunite sve uslove
Te žene-poslanice u EP pamtim, jer ih ima manje od muškaraca, a zbog anti-srpskih izjava su mi posebno odvratne ova Ulrike Lunaček i njena zemljakinja Doris Pak. Obična nacistička đubrad. Ni Slovenka Tanja Fajon nije daleko od njih.