2017 Audi A5
Re: 2017 Audi A5
Jeste, 2.0 TDI 190 KS DSG S-line.
Dobar je auto, moderniji je dosta i spolja unutra, ali je stari imao tu neku dozu robusnosti koju ovaj nema.
Tapatalk Post
Dobar je auto, moderniji je dosta i spolja unutra, ali je stari imao tu neku dozu robusnosti koju ovaj nema.
Tapatalk Post
Malo mi liči na 508 ovdeMarkoni napisao:
Tapatalk Post
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
I meni 

Meni na Teslu daleko bilo. 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Zeznuli su komplet novu generaciju. Nadam se da neće i A6/7.Markoni napisao:Dobar je auto, moderniji je dosta i spolja unutra, ali je stari imao tu neku dozu robusnosti koju ovaj nema.
Tapatalk Post
Ne slazem se za kompletnu gamu.
A4 mi nije legao, dok mi se novi A5 Sportback (i sve ostale varijante A5) mnogo svidja.
Toliko mi se svidja ako ove godine zakljucim da mi Thule zavrsavaju posao sto se tice porodicnog putovanja, da bi ga uvrstio medju favorite za sledeci auto, mozda i S5 Sportback.
Bas mi je i elegantan i sportski atraktivan u isto vreme a ne sumnjam da je vrhunski auto.
A4 mi nije legao, dok mi se novi A5 Sportback (i sve ostale varijante A5) mnogo svidja.
Toliko mi se svidja ako ove godine zakljucim da mi Thule zavrsavaju posao sto se tice porodicnog putovanja, da bi ga uvrstio medju favorite za sledeci auto, mozda i S5 Sportback.
Bas mi je i elegantan i sportski atraktivan u isto vreme a ne sumnjam da je vrhunski auto.
Ma bomba je A5. Mora to da se vidi uživo. Zajebite slike.
Meni je to ok, ali izgleda kao fejslift.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Zajebali bi ih mi ... nego nam nešto tanak novčanikMr.Rotor napisao:Ma bomba je A5. Mora to da se vidi uživo. Zajebite slike.

Poslednja izmena od maxer u 13 Nov 2016, 17:56, izmenjeno 1 put ukupno.
Pa ja ga gledao 3 dana. OK je, ali daleko od onog efekta koji je pravio prethodni. Ono sto mi je jos smetalo je sto je pozicija vozaca visa nego ranije. Ja u svakom autu sedim najnize sto moze, ovde sam se malo smorio kada sam video da ne moze nize.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Ja ga video uživo. Mnogo lošije od starog.
Gledao sam slike i snimke gde stoje novi i stari jedan pored drugog, i novi mi deluje lepse i svezije iako nije nikakva revolucija od dizajna, meni se za sada skroz svidja.
A5 Sportback S-Linr ili S5 Sportback u crvenoj ili plavoj boji izuva.

A5 Sportback S-Linr ili S5 Sportback u crvenoj ili plavoj boji izuva.

SB je bas dobro ispao.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Sad konacno mozes da uparis automatik i quattro 
Sent from my LG-H440n using Tapatalk

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ne bi vise isao ispod 3.0 a u toj motorizaciji je uvek moglo da se uparuje.
Ovaj auto mi je jako interesantan. Malo je problem sto prakticno ostajem u slicnoj klasi gde ostaju neke "falinke" sto se tice ponude prostora. Medjutim, sto se tice zadnje klupe to i nije presudno posto se nazad voze samo deca, a ocekujem da prtljazni prostor na A5 SB bude ipak bolji nego kod A4 B8 a plus sam uzeo Thule, tako da ne bi trebalo da bude problema.
Iskreno, ciljam na jace verzije da bi imao dinamica auto sto mi je ipak medju prioritetima.
Naravno, moze to biti i npr. RS7 ali ne planiram toliki budzet, dok bi se neki S5 ili eventualno lepo skockani A5 3.0TDI mogli uklopiti...
Ovaj auto mi je jako interesantan. Malo je problem sto prakticno ostajem u slicnoj klasi gde ostaju neke "falinke" sto se tice ponude prostora. Medjutim, sto se tice zadnje klupe to i nije presudno posto se nazad voze samo deca, a ocekujem da prtljazni prostor na A5 SB bude ipak bolji nego kod A4 B8 a plus sam uzeo Thule, tako da ne bi trebalo da bude problema.
Iskreno, ciljam na jace verzije da bi imao dinamica auto sto mi je ipak medju prioritetima.
Naravno, moze to biti i npr. RS7 ali ne planiram toliki budzet, dok bi se neki S5 ili eventualno lepo skockani A5 3.0TDI mogli uklopiti...