Dobro veče
Re: Dobro veče
Na slici je moj bivsi auto koji sam nedavno spominjao u drugoj temi.
BMW 850CSI
U tim vremenima sam bio klinac ali dosta ovih ljudi sam upoznao (ne mislim samo konkretno sa slike) i imam dosta njihovih slika... posto su cesto dolazili kod nas kuci posto su nesto saradjivali sa caletom u to vreme, a kasnije kada sam se ukljucio u posao preko burazera sam upoznao dosta tog sveta...
Ima tu likova koji su i preziveli i postali ugledni medjunarodni biznismeni (npr Rutovic)...
BMW 850CSI
U tim vremenima sam bio klinac ali dosta ovih ljudi sam upoznao (ne mislim samo konkretno sa slike) i imam dosta njihovih slika... posto su cesto dolazili kod nas kuci posto su nesto saradjivali sa caletom u to vreme, a kasnije kada sam se ukljucio u posao preko burazera sam upoznao dosta tog sveta...
Ima tu likova koji su i preziveli i postali ugledni medjunarodni biznismeni (npr Rutovic)...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pulp Fiction napisao:Jednom sam se zainteresovao za ta sra*a iz 90ih i te face pa sam gledao i čitao sve o njima, plus ima na yt neki lik stavio one snimke iz pozovite 92 valjda, sa svih njihovih ubistava.
Ja sam tada bio klinac čak nisam ni živeo u Srbiji nego u Sremsko-baranjskoj oblasti, (do reintegracije). I ne secam se toga doba pa možda pre par godina sedoh da pogledam šta to beše u BG tih godina, ne jer se ložim na to, nego više sociološki, čudio sam se jednostavno.
Kad danas prosečan čitalac Blica napiše u komentaru vraćaju se 90-e, posle ubistva nekog npr. Mutavog nedavno, tačno vidiš koliko to nema niđe veze. Neverovatan je broj kriminalaca, mladića, pa starijih ''biznismena'', policajaca, politicara, koji je nastradao od recimo 1990 do početka 2000-ih, skoro svake nedelje je neko ubistvo bilo.
Uvek sam se pitao kako je tada bilo biti momak i izlaziti po BG?
Kao neko ko je u to doba bio momak mogu ti reći da se društvo delilo na više grupa.
Akademci su se većinom bavili demostracijama protiv Slobe, oni koji su se bavili muzikom su bili nazivani padavičari od strane opasnih koji su svi kao jedan imali uvučene džempere u dizel farmerke, treća grupa je volela sve ono što ovi nisu a velika većina nigde nije ni izlazila i jedini izlaz u svet joj je bio radio (B92 recimo) i okupljanje po kućama u krugu najboljih i najbližih prijatelja.
Nisu se puno sudarali svetovi. Krimosi su se tamanili između sebe i eventualno zakačili nekoga ko se tu našao ili pravio pametan da ne pobegne na vreme. Devojke su birale u koje će društvo tako da ni tu nije bilo problema, nisi mogao pevaljku da navataš jer je nisi ni sretao. Velika većina nije ni vozila kola jer je benzin bio skup ili ga nije bilo, kupovali smo ga iz flaše na ulici.
Klubove Akademija i Zvezda je delilo svega nekoliko metara, u KST se znalo ko izlazi kao i u Bonafides a tamo krimosi i njihovi klonovi nisu izlazili.
Porediti današnje vreme i to po broju ubistava i kriminala je van pameti ustvari deo političke propagande.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Mada se sve opet svede na ono mi smo matori i ranije su bila druga vremena 

- samo polako
Ma kakvi!
Danas je mnogo bolje, ljudi nisu ni svesni koliko!
Danas je mnogo bolje, ljudi nisu ni svesni koliko!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Pa sada uporedjivati '90 sa bilo cim je bas nezahvalno - nase mracno doba... Meni kada me uhvati nostalgija uvek se setim 90 i odmah mi je bolje 

- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
Propagiranje tog smeća je krenulo iz vlasti, tu se bar slažemo.samo polako napisao:
Porediti današnje vreme i to po broju ubistava i kriminala je van pameti ustvari deo političke propagande.
Kosovo dobilo pozivni broj, dakle definitivna potvrda nezavisnosti a vesti o tome gotovo da i nema dok npr. imamo naslovnu vest da Cecinoj ćerci neka ruskinja otima dečka Teodosića. I tako.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
"Necete verovati koje su se godine vratile... (FOTO)"
Zbog slicnih debinih naslova ljudi budu u nedoumici.
Neko je spomenuo, ima na tubu kanal CIKA KURE koji je okacio tacno po datumima snimke ubistava u BG-u, bila su 1-3 nedeljno.
Zbog slicnih debinih naslova ljudi budu u nedoumici.
Neko je spomenuo, ima na tubu kanal CIKA KURE koji je okacio tacno po datumima snimke ubistava u BG-u, bila su 1-3 nedeljno.
Nisu samo ubistva poenta, prosek plate je bio 5 do 10 maraka i ljudi su se pretvarali u zivotinje ne bi li se izborili da prezive, jbg bio rat. A ovaj danasnji vodja bio deo tog sistema i zlokobne ekipe i sad glumi ludilo.
Nije on jedini koji je profitirao od tog vremena. Mnogi poslodavci danas u Srbiji su iz te priče.
Bilo ne ponovilo se. Ja se sećam ko klinac dođem u BG, razmenim 10maraka i trošim,ne mogu ih lako potrošiti. Doneo sestri cokoladu Zvecevo,ona se odusevila.
Delovalo mi je kao da sam u Africi ,ljudi bili željni svega.
- samo polako
Heinz napisao:Propagiranje tog smeća je krenulo iz vlasti, tu se bar slažemo.samo polako napisao:
Ipak nisi razumeo tekst u vezi poređenja.

A opozicija je bila bolja. Pogledaj snimke i slike sa mitinga opozicije Giška , Knele, Beli itd sve krem društva.ftj napisao:Nisu samo ubistva poenta, prosek plate je bio 5 do 10 maraka i ljudi su se pretvarali u zivotinje ne bi li se izborili da prezive, jbg bio rat. A ovaj danasnji vodja bio deo tog sistema i zlokobne ekipe i sad glumi ludilo.
Kasnije je to DS doveo u red, distancirao se od tih likova.
A vidiš ja se sećam da ničega nije bilo na rafovima tako da ništa nisi mogao da kupiš.member napisao:Bilo ne ponovilo se. Ja se sećam ko klinac dođem u BG, razmenim 10maraka i trošim,ne mogu ih lako potrošiti. Doneo sestri cokoladu Zvecevo,ona se odusevila.
Sećam se devojke koja mi je rekla da hoće da se seksamo ali sa prezervativom.
Ceo grad sam obišao, nigde ih nije bilo. Nigde jednog jedinog.

E pa ti onda nisi bio mobilan
Ja sam '90 svakih par nedelja bio ili u Madjarskoj ili Bugarskoj
Tada sam naucio da budem bezobrazan da ne cekam po 2 dana u redu da predjem granicu....
PS: Kada se setim da sam se nerivrao pre par nedelja sto sam morao da cekam 15 min na Belgijskoj / Francuskoj granici
a Belgijsku / Holandsku sto sam morao da usporim na 100 km / h
Kako covek brzo zaboravljava stvari....

PS: Kada se setim da sam se nerivrao pre par nedelja sto sam morao da cekam 15 min na Belgijskoj / Francuskoj granici