Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Texonja »

8cm je fina brica! :)
Nego dok je ti rasklopis, najebes... Jel' skakavac zabranjen?
Mada ti gotovo izvesno nece niko kenjati ni za sprej-suzavac, ali nekako je gay.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ajd sto je gay nego sto su sanse 50:50 da onaku u panici isprskas sam sebe

TT post
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Sprej je vise za zene da se odbrane od napasnika i tad moze da ima efekat jer je siledzija licem okrenut zrtvi dok kod napada s'ledja, obaranja na zemlju i sutiranja vise napadaca na jednog, sprej ne moze da se upotrebi.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

Ja sam imao situaciju da je jedan pas napao mog (posto ga setam svake noci, uglavnom u neko gluvo doba). Izleteo iz svog dvorista koje je bilo otvoreno i pravac na mog dzukca, uhvatio i kida... Ja uleteo tacno onako kako ne treba da se uradi kada se tuku psi, delom impulsivno, ali tako bih uradio i sada opet svesno jer briga me i da me ujede, ne mogu da stojim i gledam... Sutao sam tog drugog svom snagom dok nije pustio. Da sam imao noz, iznabadao bih ga, ne bih trepnuo. Zato i pitam zna li neko dal' je skakavac zabranjen? Od tada uz redovnu opremu (baterijska lampa + kamen) nosim i jedan prilicno ostar srafciger (pankerski fazoni iz 80tih :)). "U moje vreme" ako ti murija nadje skakavac, najeb'o si. Ne znam da li sto si po defaultu kriv jer imas taj "ozloglaseni" noz ili je on zaista zakonom zabranjen iako ima manje secivo od 8cm.
Pade mi na pamet da bih mogao imati slican problem kao sa ovim kerom, samo sa nekim narkomanima ili pijandurama koje se mogu sresti ili sta ja znam sa kim vec... Dzabe mi moj ker kad ce on garant da pobegne :) a ja ostadoh goloruk kao goloruki narod.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

blaugrana napisao:Ovde je jos lakse doci do lakog naoruzanja nego u Americi.

Kad ti neko udje u kucu sa namerom da te pokrade, ubija...itd po zakonu mu ne smes nista.
U Americi raspalis po njemu, pa ko prezivi...
Pda, ali taj zakon nesto nije mnogo doprineo da stopa zlocina i pljacki bude manja u USA nego u nekoj drugoj zemlji. Bas me zanima koliko je to kod nas u poredjenju sa njima.
U USA se cuva properti i sistem :), kod nas (valjda) covek. Zato je ta razlika.
Naravno da ces reagovati svakako bez obzira na zakon, ako te neko ugrozi, mislim ako ti ugrozi zivot. Ali ako ti neko ukrade gajbu paradajza iz shupe, nije u redu da ga koknes sachmaricom u ledja, zar ne? :)
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:

Post od Texonja »

nikaragva napisao: Ali ako ti neko ukrade gajbu paradajza iz shupe, nije u redu da ga koknes sachmaricom u ledja, zar ne? :)
Hmmmm... Mislim da bi ti iskreni odgovori ljudi na ovo pitanje u jednoj mini anketi mozda bili iznenadjujuci.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Znam, to je ono sto me i najvise plasi. :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

nikaragva napisao:Ali ako ti neko ukrade gajbu paradajza iz shupe, nije u redu da ga koknes sachmaricom u ledja, zar ne? :)
S ledja ne smes ni u jednom slucaju da pucas u njega...

A, ne vidim zasto ne bi pucao u nekoga ko ti je upao na posed? U USA je dovoljno da kroci na tvoje imanje/kucu/auto i mozes da ga ubijes. Ne mora nista da krade. Ti stitis sebe jer u trenutku kad ti on upadne u gajbu ne znas da li ce da ukrade paradajz, TV ili da ti siluje zenu...

Malo je bzv ovako pricati o ubistvu nekoga, ali stavi se na poziciju ugrozenog... Upao ti u kucu, obija ti auto, krade tockove ili sta vec... Pa naravno da cu da pucam... (kad bi imali takav zakon)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Pa svakako je normalnije nego da ti neko udje na posed, ukrade i onda se sudis s njim ili ispadne da nije kriv, jer je ukrao ispod 15k i ko zna koje sve fore...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

A onda nekoga pustis da ti udje u posed,upucas ga(iz nekog svog motiva) i kazes kako je usao nepozvan? ;)
Svaka prica ima 2 strane :)
Ja sam prvi za samoodbranu i nevezano za zakon,rado je primenjujem u svakoj situaciji koja to zahteva,ne obaziruci se na posledice,ali mislim da ta dozvola pucanja donosi vise zla,nego dobrog :)
Sta god da je u pitanju,ne vredi necijeg zivota.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Za auto mi je lako - nudim besplatne casove francuskog :kezo: iliti ispod sedista je...

Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Danas je vreme takvo da ti izvadiš hladno oružje, a on vatreno. I što je najgore, čak i da se povučeš, on će da puca, jebe mu se.

Teško je biti pametan i reagovati na pravi način u situaciji da ti neko ugrožava imovinu, a kamoli život. Specijalci se godinama obučavaju za takve situacije, a običan čovek ili ima sreće ili nema.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Pa to je to, ti izvadiš "oružje" da bi ga zaplašio, a on izvadi svoje i ubije te pre nego što stigneš da repetiraš svoj plastični pištolj ili kišobran, šta ko već ima. :D

Pre desetak godina, ispred firme u kojoj sam radio, gledao sam jednu uličnu tuču, sve u svemu pokačili se srednjovečni Crnogorac, vlasnik salona zabave u centru grada, i duplo mlađi momak. Skakuću obojica sa podignutim gardom, ali niko nikom prvi udarac da zada. Posle male večnosti neizvesnosti, Crnogorac, misleći da će mu upaliti, kreće rukom ispod jakne, šatro pištolj da izvadi. Prvo jednom, pa još jednom, ali nikako da izvadi. Ovaj drugi shvatio da ovaj blefira pa kada ga je munuo par puta, nije ovom dobro bilo. E, sad, da nije bilo tako nego da je momak imao pištolj kod sebe, možda bi na prvu mosu vađenja pištolja iz jakne, izvadio svoj i preventivno izbušio protivnika. Ne kaže se džabe "Ko se mača lati, od mača i strada".
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Pa sve je to OK, ali po nekoj pravdi, da neko plati glavom zbog paradajza, polovnih guma, ili sta je mogao da ukrade u garazi je malo previse. Nijedan sud ga nece osuditi na smrtnu kaznu zbog toga, pa zasto bi ti to uradio?

Necovecno je ubiti nekoga zbog tih stvari. Ako nekoga vidis u dvoristu nocu da baulja, a ti pomislis da je dosao da te ubije i ubijes ga sa terase. Ispostavi da ti je to bio komsija, koji se napio, i usao kod tebe, jer nema pojma gde se nalazi. Sta ces onda? Ceo zivot ziveti pored njegove kuce i gledati njegovu decu kako se pate i odrastaju bez oca, jer je jednom pogresio i popio par piva?

Realno, ako neko dodje da te ubije u kuci, nece ti pomoci ni tenk u dvoristu, jer je on uvek dva koraka ispred tebe, a ti pod jorganom ;) Tako da taj sto ga nadjes u dvoristu, sigurno nije dosao da te ubije :)
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ljudi, manite se oruzja
Zaključana tema