Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Sta ima veze sto je neko ubijen, veci je trip da ti neko ne pravi probeme iz ne_znam_kog_razloga sto vozis taj auto posle tog nekog mafijasa...
A nije bio puno ni ostecen koliko se secam, samo nesto oko A stuba i unutrasnjost malo?
A nije bio puno ni ostecen koliko se secam, samo nesto oko A stuba i unutrasnjost malo?
Poslednja izmena od Gaginh0 u 15 Nov 2016, 15:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
@Gaginh0
Nzm za te grupe, nisam nikad ni odgledao ceo taj film Vidimo se u čitulji, ali sam odgledao kod tog rudara sve
Lista ubistava je ogromna...
Nzm za te grupe, nisam nikad ni odgledao ceo taj film Vidimo se u čitulji, ali sam odgledao kod tog rudara sve

Lista ubistava je ogromna...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Lepo receno.trojanac napisao:Ti živiš u filmu pa ti je to normalno.
Ne zelim da imam bas nikakvih dodirnih tacaka sa takvom ekipom - ni ja, niti bilo ko iz moje porodice.
Pa sve i da mi poklanjaju.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Samo je dovoljno stati pa razmisliti. Ti si rekao, parafraziram: "Nema govora o devesetim tad nije bilo čokolade da se kupi sad nam je ekstra jer ima"
Sad se isto švercuje, verovatno u novčanom volumenu više nego tada, gomila tehnike, TV-a, mobilnih telefona po KP, obuće odeće, "šaneri" po Beogradu se useravaju od kinte, rokanje kriminalaca (čujem da se opet skidaju patike), sa automobilima se svašta mulja, doduše sa gorivom takođe ali slažem se ne kao tada, talovi su nikad veći, nepotizam, gušenje medija, stranačko zapošljavanje i negativna selekcija uopšte. Nego se tada nije država toliko zaduživala(nije niko hteo da da kredit) pa smo bili sirotinja, sad realno živiš isto tako ali pošto Vučić ode kod mudžahedina uzme kredit milijardu, ti imaš čokoladu da kupiš, inače bi smo bili Severna Koreja.
Sad se isto švercuje, verovatno u novčanom volumenu više nego tada, gomila tehnike, TV-a, mobilnih telefona po KP, obuće odeće, "šaneri" po Beogradu se useravaju od kinte, rokanje kriminalaca (čujem da se opet skidaju patike), sa automobilima se svašta mulja, doduše sa gorivom takođe ali slažem se ne kao tada, talovi su nikad veći, nepotizam, gušenje medija, stranačko zapošljavanje i negativna selekcija uopšte. Nego se tada nije država toliko zaduživala(nije niko hteo da da kredit) pa smo bili sirotinja, sad realno živiš isto tako ali pošto Vučić ode kod mudžahedina uzme kredit milijardu, ti imaš čokoladu da kupiš, inače bi smo bili Severna Koreja.
Zna li neko gde provereno ima domacih pilica u okolini NS? Jedem iz mesare svaki dan, a ko zna sta trpaju u to.
Imaš na limanskoj pijaci, prodaju otac i sin mađari su (msm. da se lik zove Mag Jolan) nalaze se na kraju drugog reda kada gledaš od desne strane.
- Uroš S.
Na Pejićevim salašimaScuderia napisao:Zna li neko gde provereno ima domacih pilica u okolini NS? Jedem iz mesare svaki dan, a ko zna sta trpaju u to.

@Uroš
Čuj skidaju se patike, pa skinuše 100ha u centru BG i nikom ništa.
Čuj skidaju se patike, pa skinuše 100ha u centru BG i nikom ništa.
Jbg, moraju ljudi da plivaju u sisitemu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Uroš S.
Nego šta. Ako nemaš ti lepo izvoli ukradi, otmi od nekog. I slomi mu glavu ako se buni.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
-
- Pridružio se: 11 Jul 2016, 01:04
Da znam da je promenio dosta vlasnika, prelep auto, je motor bio u njemu 5,4? Inace ja ne bih mogao, nikad da udjem u auto u kome je neko ubijen.goblin napisao: Da, ali je nakon ubistva auto promenio par vlasnika dok nije dosao do mene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zasto ja nemam edit opciju? Totalno sam neispravan i znam da pogresim a nemam edit da ispravim