WD40 ume i da osteti neke potenciometre, iskustvo.
Kupi u radnji elektornskih komponenti namenski sprej bas za potenciometre.
I proveri oba potenciometra pedale gasa, malo je verovatno da su se oba izlizala pa pogeldaj i sam konektorski spoj.
Mada vec si bio kod majstora pa je valjda on obavio detaljan pregled.
Ako ne valja potenciometar to ce se ocitati kao greska u citacu kodova.(trebalo bi, barem je tako kod nemackih elektro instalacija uobicajeno).
Bio kod majstora jesam ali nije ništa radio niti gledao jer se auto normalno ponašao kad ga je provozao. Ono sto mene najviše buni je to sto se problem javlja samo kad je hladno napolju recimo ispod 3 stepena. Sa cime to ima veze?
Ima mozda neko objasnjenje
Samo da javim da je clan MC Gruja bio u pravu kada je dijagnostikovao kvar. Auto doduse nema prekidac kvacila ali ima senzor koji kada pritisnem kvacilo kaze motoru da se na kratko prebaci u rezim za ler. Nije ni senzor bio problem vec neka plastika na pedali se slomila, koja treba da dodirne senzor kad je kvacilo pritisnuto.
Međutim ostade auto u servisu preko celog vikenda jer je majstor polomio senzor dok je tu plastiku skidao, valjda ce danas sve srediti.
Moja laguna 1.9 dci je gubila obrtaje kad je stisnuto kvačilo a auto se kreće, npr. prilazim semaforu (tipa sa 800 padne na 400). Nekoliko majstora sam pitao za to i nisu znali šta je. Problem je isto bio u prekidaču na kvačilu (jednom od dva, koliko se sećam), ispao iz ležišta, samo ga trebalo vratiti nazad.