Motor je 4,0 litarski šestocilindraš sa 375 kW/510KS, a dolazi u paru sa šestostepenim sekvencijalnim menjačem.

Rekoh ti ja da je Boxter jedan od najzanimljivijih automobila koje sam vozio, ovaj novi model moze biti samo boljigoblin napisao: Uglavnom odusevljen sam i povlacim stav koji sam imao prema Caymanu.
Stvar ukusa, eto meni je boja bila jedna od pozitivnih stavki. Mnogo mu dobro stoji, neobican je, izdvaja se... ali to je sve stvar licnih ukusa.HKS napisao:I jel mogao goru boju izabrati?
Vozio sam stariji Boxter i naravno da je to zabavan auto za voznju. Medjutim, uvek mi je bila prevelika razlika u svakom smislu izmedju Boxter-a i Carrere, tako da sam i pored vrhunskog osecaja u voznji, Boxter uvek dozviljavao kao Porsche za one koji nemaju love za Carreru.Xepoj87 napisao:Rekoh ti ja da je Boxter jedan od najzanimljivijih automobila koje sam vozio, ovaj novi model moze biti samo boljigoblin napisao: Uglavnom odusevljen sam i povlacim stav koji sam imao prema Caymanu.
Isto tako i za novi mustang pricaju. Kao amer, v8, sta ce ti 4 cilindra tralala. Zvuk je najmanji problem srediti, kad mogu postoje zujalice tipa djunto i 206 sa fantasticnim zvukom a ne jedan porsche. Vremena se menjaju. Sa manjim motorima su sada brzi i efikasniji automobili.maxer napisao:Tebi se dopao zvuk motora ... ali mnogi to navode kao glavnu manu:
https://youtu.be/O0dUM0GG8CY?t=4m4s