Beograd
Re: Beograd
Dobro, ima malo manijaka, nije strašno. Jednom sam video i Jelenu Janković u B. šumi 

Nije bio potreban mantil 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Imaš sprave i u Zvezdarskoj šumi kao i staza za trčanje. Dole kod česme, ne gore gde je boćanje i dečije igralište.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ti bi da rušiš a ON gradi!Velja napisao:Svakako treba to srušiti, štrči i smeta.

Sent from mTalk
Širim haos!
Dozvola dobijena za vreme djilasa.
Neprocenjiva lokacija sa fenomenalnim pogledom al jbg meni je ovo pakleno uklopljeno, ne znam sta je u glavama tim arhitektama i investitorima. Ili je opet logika 'hteo sam da privucem paznju'
Neprocenjiva lokacija sa fenomenalnim pogledom al jbg meni je ovo pakleno uklopljeno, ne znam sta je u glavama tim arhitektama i investitorima. Ili je opet logika 'hteo sam da privucem paznju'

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Meni se ne sviđa, ali s obzirom da su tu bile udžerice i nema šta da bude zaštićeno i da se čuva onda su primedbe "šta tu traži to, ko je to dozvolio, itd" besmislene. Takvih mikseva modernih i klasičnih zgrada ima svuda.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Te udzerice ce brzo da budu skrckane jer se ne uklapaju u ambijent.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Nema ovde ničega što bi bilo do arhitekte.methane.master napisao:Arhitekte.. Poseban level ludila
Sent from mTalk
Pošto je struka dovedena do dna, pristaje se na sve i svašta - ono što traži investitor to i dobije a oni što daju dozvole, sviraju po istoj narudžbenici.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Struka je sama kriva što se prostituiše. Inflacija diploma i deficit znanja i etike.