Vladapetr napisao:Ja sam danas montirao Hankook w452 (hvala Subicu , dovezao se nazad za BG (140-160 kmh) i nisam primetio razliku u buci. Tamo sam išao na starim GY UG8, mada realno Maxa i nije pojam aerodinamike pa da se osete neke sitne razlike u zvuku gume.
Ovako na prvu, guma je malo tvrdja nego GY pa je osećaj na volanu nešto direktniji. Nadam se da će me dobro poslužiti, s obzirom na moj stil vožnje ne očekujem neke probleme.
UG8 su baš mekane..
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ove moje jesu bile, što je u kombinaciji sa kasnom zamenom za letnje uzrokovalo da ih moram zameniti sezonu ranije. Videću kako će se Hankook pokazati, ali mislim da me guma tipa GY više videti neće. Nemam dovoljno veliku kilometražu da bi se isplatilo, inače su se super pokazale.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
dag81 napisao:W452 bih rekao da ima neku rezonancu na preko 120. Bas mi juce bio decko da reklamira, kao trese mu se auto, volan. Ja ponovo na balans(pre 3 nedelje ih montirao) jedna 5 gr druga 0, znaci nista. Ide ravno savrseno. Ali on hoce druge. Poslao ga na Hunter i rekao da se javi ali nije se javio.
Sto se Wintere tice, retko koja posle sezonu-dve ide ravno, skoro svaka baca. Mislim na 15 i 16ice, 14ice ni ne zagledam posebno. A to se najbolje vidi kada zeza pri balansu pa trazi dodatnih 5-10gr na prvobitnu zakucanu/zalepljenu gramazu.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Bas zbog ovog sto si napisao sam danas isprobao auto na autoputu, i vozio sam ga do 170km/h bez da je tresao volan, tako da je kod momka nesto drugo u pitanju...
dag81 napisao:On je deklarisan na 72db kad je nov, a posto nije verovatno je bucnija.
Ta deklarisana buka izrazena u decibelima ne znaci bas previse kao izolovan podatak - za ono sto se konkretno cuje u kabini nije bitna samo jacina zvuka, vec i "kvalitet" tog zvuka - koji spektar frekvencija je izrazen i slicno. S tim u vezi, razliciti automobili razlicito i filtriraju razlicite frekventne spektre, tako da je bitna i kombinacija guma / auto.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...