Beograd
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Beograd
Mda, tako ćemo i za lekare za koju godinu.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kako sad neko drugi kriv?
Ti si govorio da za sve loše što nam se dešava smo sami krivi. I kao država i kao narod.
Što je struka izuzetak?
Što lekare umeša? I ti bi na državni lebac?
Ti si govorio da za sve loše što nam se dešava smo sami krivi. I kao država i kao narod.
Što je struka izuzetak?
Ovakvi bunkeri su sada moderni i u Švajcarskoj.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa njegova je strukaaviator napisao:Kako sad neko drugi kriv?
Što je struka izuzetak?

Sent from my HTC One using Tapatalk
A arhitektura mu je hobi?
- Ji 4Tze
Nije, al zvučiš kao da je tebi, pretpostavljam da si građevinac, oni su po pravilu kivni na taj sprat iznad
Ja se srećom ovim gore ne bavim ali pored toga što ne bih ni izbacio nikad ovako nešto (jer sam tako naučio), potrebe klijenta mogu da se prilagode postojećem stanju.

Kako neko drugi, pa svi su krivi u lancu - samo kažem da se tu arhitekta ponajmanje pita i "prostituisanje" je nešto što je usko vezano za krizna vremena.aviator napisao:Kako sad neko drugi kriv?
Što je struka izuzetak?
Ja se srećom ovim gore ne bavim ali pored toga što ne bih ni izbacio nikad ovako nešto (jer sam tako naučio), potrebe klijenta mogu da se prilagode postojećem stanju.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A?aviator napisao:A arhitektura mu je hobi?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Nije zaštićen ovaj deo kao neka celina?
Loše predpostavljaš. Arhitekta sam, i baš zato sam kivan na sopstvenu struku jer odlično znam situaciju. Od fakulteta, komore, raznih direkcija do kolega.Ji 4Tze napisao:Nije, al zvučiš kao da je tebi, pretpostavljam da si građevinac, oni su po pravilu kivni na taj sprat iznad
Kad nema ličnog integriteta, o stuci i stručnosti nema govora.
Šta će reći struka za ovo? Ništa. Ćutaće. A neki će trljati ruke u nadi:"Biće posla!"
http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.h ... a-u-visinu
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Valjda izgled fasade određuje ili makar predlaže arhitekta.Ji 4Tze napisao: Nema ovde ničega što bi bilo do arhitekte.
Pošto je struka dovedena do dna, pristaje se na sve i svašta - ono što traži investitor to i dobije a oni što daju dozvole, sviraju po istoj narudžbenici.

To još mogu i da razumem. Vi se stalno pribojavate da vas ne napadnu Nemci.Floyd napisao:Ovakvi bunkeri su sada moderni i u Švajcarskoj.

Kad malo bolje razmislim, ovaj bunker preklapa vatru sa onim na Savskom pristaništu, gde moza tramvaj. Brane BG@H2O sa severa i severoistoka.

BTW i sa NBG strane izgleda odvratno

Sent from mTalk
Širim haos!
- Ji 4Tze
OK, pa kako je onda arhitekta kao pojedinac tu kriv?aviator napisao:Loše predpostavljaš. Arhitekta sam, i baš zato sam kivan na sopstvenu struku jer odlično znam situaciju. Od fakulteta, komore, raznih direkcija do kolega.
Kad nema ličnog integriteta, o stuci i stručnosti nema govora.
U jednoj struci koja je striktno vezana za politiku i kapital, očekuješ da pojedinac, umetnik i inženjer, bude najvažnija karika?
a investitor PADILIANO HOLDINGS LIMITED CYPRUS 

- Ji 4Tze
Između nekadašnje Pašićeve kuće i zgrade bivšeg Ministarstva telekomunikacija sledeće godine počeće gradnja vile u koju će biti uloženo oko 3 mil EUR. Investitor "Naša firma", planira da osim stambenog objekta, otvori i poslovni prostor za potrebe kompanije, a i galeriju na atraktivnoj lokaciji na Kosančićevom vencu.
- Objekat je jednostavno dizajniran, ali funkcionalan. Trebalo nam je dosta vremena da uradimo idejno rešenje jer je reč o malom prostoru, svega 5 ari, na koji je trebalo smestiti dosta sadržaja. Osim stambenog i poslovnog dela, u planu je da se u objektu smesti i mali klub, knjižara, izložbeni prostor, kao i bazen sa fitnes klubom. Bilo je reči da će tu biti galerija, jer je investitor sklon umetničkim komadima, ali objekat nije pravljen komercijalno već da bi se lepo koristio porodično i poslovno – kaže u razgovoru za "eKapiju" Bransilav Redžić, arhitekta ARCVS, biroa koji je zadužen za izgled ovog objekta.
Površina zgrade je 2.000 m2, a stanari i gosti će imati lep pogled na reku, mostove, Novi Beograd...
Prema rečima Redžića, dozvole će dobiti za mesec dana, a izgradnja će najkasnije početi u rano proleće 2012.