Sto rece Next, Ivana je sjajna devojka, dosta puta smo se druzili i stvarno devojka na svom mestu. To je ono sto mnogi ovde ne znaju, a za ono sto svi znamo - cestitam od srca!
Necu da ulazim u preduboke analize bilo cega, vec cu samo da kazem jednu stvar i jednu da pitam:
Od kako je Divac u OK-u, ta organizacija funkcionise vrhunski, ljudi su sportiste zvali, zapitkivali kako mogu da pomognu, o omogucenim uslovima da ne pricam, stvarno su sve vrhunski uradili. Ako cete iskreno, za dve godine se ne postize medalja na OI, to sto su oni dosli skoro ne znaci da su vec preporodili sport u Srbiji, to je nemoguce za tako kratko vreme. Ali, verujte mi, ljudi stvarno sjajno rade. Toliko se osecam kao clan njihove porodice da me iskreno vredja kada Ogi napise DIVAC ODLAZI i slicne gluposti a da ni ne zna o cemu prica.
E sad pitanje. Ogi, cime se bavis u zivotu, sta ti je profesija? Tipa frizer, profesor, apotekar, ne moras naravno ulaziti u detalje. Nemam naravno nameru da te napadam, vec samo da ti dam jedan primer, prijateljski, da malo drugacije pogledas na olimpijadu
EDIT:
Trojanac, sad sam video da si napisao da ce te pratiti, hvala!
Nego da ne cekam ja Ogijev odgovor, ne znam kada cu doci ponovo na forum posto mi nije pametno da provodim mnogo vremena na netu dok sam ovde.
Sportista je po profesiji sportista. Ma koliko to glupo zvucalo, to zapravo znaci da se on u zivotu bavi iskljucivo time. Ako je izborio normu u svojoj disciplini, znaci da je u samom vrhu u SVETU.
E sad, ajmo da prenesemo to na osobe koje se ne bave sportom. Recimo posto je tebi Ogi samo medalja uspeh, da si ti frizer, jel mislis da si medju tri najbolja U SVETU? Da si bolji od onih koji friziraju holivudske zvezde recimo? Takvih je hiljadu, samo tu. Ako si recimo profesor, mislis li da si ti u nivou onih koji predaju na Oxfordu, koji po ceo dan rade to sto rade? Ako si muzicar, mislis li da si u rangu sa svetskim muzicarima? Ako si auto serviser, mislis li da bi BAS TI popravio neciji auto NAJBOLJE NA SVETU? Ako si fotograf da tebe angazuje kuca Victoria's secret? E to ti je kada si ti medju par NAJBOLJIH na svetu! I ti uzmes sad tu iz svoje sobe i napadas Djokovica recimo koji ce u najgorem slucaju biti cetvrtoplasirani na olimpijadi, u tome sto radi cetvrti na SVETU?
Pazi, Djokovic nije fudbaler bsk borce pa da malo bleji u kaficu, malo sutira loptu, ima neku solidnu platu i od toga zivi. Ne, ON SVOJU ZEMLJU PREDSTAVLJA CELOM SVETU I TO PREDSTAVLJA TAKO STO POBEDJUJE NAJBOLJE TAKMICARE SVIH ZEMALJA SEM DVE, EVENTUALNO TRI!
Da li mislis da ti sta god da radis, mozes da predstavljas Srbiju u tome, ne na nacin kakav Djokovic radi, vec na bilo kakav POZITIVAN nacin. Da li si u necemu uopste najbolji i u svojoj ulici?
Kad se ovako postave stvari, malo se drugacije gleda na uspehe, rekao bih. Da se razumemo, velika slova nisu izraz deranja, vec isklucivo naglasavanja delova da bi dosli do izrazaja, sjajno sam raspolozen trenutno