Kako mislis nova polisa ZO? Na cije ime? Privatna?member napisao:Efekat tog uloženog novca je nikakav tj. blizu nule.goblin napisao:Jel ima neko iskustva sa osiguranjima za skolovanje dece?
Razmisljam se da napravim za decu ove polise pa se malo raspitujem...
Radije za taj novac napravi sebi NOVU polisu za ZO i zaboravi da je imaš (zlu ne trebalo) .Pusti ti šta ti je napricao taj drugar, on je još pod utiskom priče koju mu je prodao agent.
Makar ti umeš da računaš cifre i razmišljaš svojom glavom.
Efekat/premija/zarada (kako hoces) jeste minimalno, ali sveukupni moguci benefiti i moguce rasterecenje kada dodje do studija, mislim da nisu zanemarljivi.
Ovo sto mi je pricao drugar nije prica pod utiskom agenta posto je on polisu placao oko 10 godina i sada je vec koristi. Znaci, vec je prosao kroz celu proceduru i vec koristi novac sa polise, od cega mu se skoluje sin u inostranstvu.
Pa to sad sve zavisi od brojnih faktora.Mr.Rotor napisao:Nisi ni na nuli nego si u minusu ako gledamo i inflaciju...
Ali poenta je upravo u tome da glavni benefit i nije u tom profitu (kako ljudi pogresno dozivljavaju osiguranje) vec i u drugim stvarima koje sam nabrojao.
A na kraju krajeva, ni ne radi se o nekim "preozbiljnim" ciframa a opet kada za to dodje vreme onda lepo dodju.