RINGE napisao:Naravno, uvek treba favorizovati svoje. A ne kao mi, samo pljujemo po nasima. (koliko god da su losi)

Онда како каже Флојд не гине вам Пасат.

RINGE napisao:Naravno, uvek treba favorizovati svoje. A ne kao mi, samo pljujemo po nasima. (koliko god da su losi)

apsolutno se slazem. gledam kako nas gaze i unistavaju fabrike, prljavom i nefer takmicenjem, iz okolnih zemalja, mi u kuci kupujemo kad god mozemo samo ono sto je kod nas proizvedeno. Planiram sa grupom prijatelja iz US i australije da napravimo web site, gde cemo postaviti spisak iskljucivo Srpskih proizvoda, a na prvom mestu firme sa 100 % Srpskog kapitala.RINGE napisao:Naravno, uvek treba favorizovati svoje. A ne kao mi, samo pljujemo po nasima. (koliko god da su losi)

Апсолутно се слажем да је за неког породичног човека одличан избор.
 Апсолутно се слажем да је за неког породичног човека одличан избор.Off topicXepoj87 napisao:Off topic
Lako je biti nemacki patriota sa najboljim skoro svim proizvodima na svetu...
Lako je biti i francuski sa ok proizvodima...
 Немци стварно можда и имају најбоља аута на свету, Французи су више него ОК на неким другим пољима нпр. агрокултура, и још неке фине ствари...
 Немци стварно можда и имају најбоља аута на свету, Французи су више него ОК на неким другим пољима нпр. агрокултура, и још неке фине ствари...  Али што се тиче свакодневних уређаја и потрепштина потребних човеку, војне опреме, морнарице, осталих грана индустрије и уопштно технике, ту су Јапан и УСА #1
 Али што се тиче свакодневних уређаја и потрепштина потребних човеку, војне опреме, морнарице, осталих грана индустрије и уопштно технике, ту су Јапан и УСА #1