Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Ima i kubikaza uticaj, ali mi je delovala linearno, nije mnogo odskakala preko 2000 cm3.
Interesantno je da prilikom uvoza auta iz DE recimo, nema carine jer je unutar EU, ali se placa uvozna taksa, koja je 3.1% od vrednosti vozila do 2000 kubika, a 18% za preko.
Inace od sledece godine uvode dodatnu taksu od 10% za uvoz vozila starijih od 5 god. Brine ih sto je samo 33% uvezenih auta novo...
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Interesantno je da prilikom uvoza auta iz DE recimo, nema carine jer je unutar EU, ali se placa uvozna taksa, koja je 3.1% od vrednosti vozila do 2000 kubika, a 18% za preko.
Inace od sledece godine uvode dodatnu taksu od 10% za uvoz vozila starijih od 5 god. Brine ih sto je samo 33% uvezenih auta novo...
Zato se gomila novih automobila iz Poljske uvozi u EU i CH 

Da lu postoji neka taksa za ekologiju i puteve?
TT
TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Za megane 1.2 96kw prva registracija sa tablicama je bila oko 27.000 dinara.
Super je sto agencije sad daju na 6 rata.
Super je sto agencije sad daju na 6 rata.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni 37k dinara.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni 79 hiljada
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni su neki Poljaci pričali da su vozila preko 2.000 cm3 dosta skuplja za registraciju.ikac2000 napisao:Ima i kubikaza uticaj, ali mi je delovala linearno, nije mnogo odskakala preko 2000 cm3.
Skuplja su da ih uvezes jer umesto 3.1 placas 18% porez. Posle toga relativno linearno...
http://www.politika.rs/sr/clanak/371098 ... gistraciju
Falsifikovali uplatnice za registraciju
Policija je u Beogradu uhapsila 14 osoba, među kojima su četiri odgovorna lica u različitim agencijama za registraciju vozila, a koji su osumnjičeni da su falsifikovali uplatnice za registarske nalepnice, čime su oštetili budžet za više od 120 miliona dinara.
Policija je u Beogradu uhapsila 14 osoba, među kojima su četiri odgovorna lica u različitim agencijama za registraciju vozila, a koji su osumnjičeni da su falsifikovali uplatnice za registarske nalepnice, čime su oštetili budžet za više od 120 miliona dinara.
Intersuje me da li auto koji vozim na ovlašćenje mogu da registrujem u mestu gde živim ili moram da idem u mesto na koje se vodi auto?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kao i za sva dokumenta, u mesto gde se vodi tj gde je vlasnik auta. Ti nisi vlasnik auta jos uvek.
- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Ja nisam bas ispratio javna sredstva informisanja .... da li je bilo sta od popustanja cijene za reg za vozila sa jacom kubikazom?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ma kakvi. Nema od toga nista.
Par procenata je poskupelo za sve od NG
Par procenata je poskupelo za sve od NG

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Jeste jeste, kako da nije. Ja u cetvrtak pljunu 57300din za 2.2, a prosle godine nesto malo manje od 56000din.Uninuni napisao:Ja nisam bas ispratio javna sredstva informisanja .... da li je bilo sta od popustanja cijene za reg za vozila sa jacom kubikazom?
Majke im ga

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Registracija vozila
E ovo je posao. Milion evra u dzep i lezis 3-5 godina.Heinz napisao:http://www.politika.rs/sr/clanak/371098 ... gistraciju
PS sad vidim pohapseno ih 14, znaci i pare su delili, to se vec ne isplati