Jeste da su jedna kuća, ali malo mi glupo ovo kopiranje Infinitija, pogotovo pozadi, preslikan. Pathfinder je uvek bio terenac, sad ako postane SUV, SAV, itd. praktično su izgubili jedan izuzetan model.
Aktuelni Pathfinder ima užasno skučeno vozačevo mesto sa svih strana, od A stuba do samog sedišta i njegovog okruženja. Kada sam prvi put seo u njega, nisam mogao verovati da je to auto na koji se toliko ložim. Vozačevo mesto je u više stilu starih japanskih, američkih i britanskih terenaca, nego modernog putničkog terenca. Neću isticati da sam visok 190 cm jer to nije neka visina i ako se lepo mogu smestiti u većini kola B i C klase, podrazumeva se da to očekujem i od kola od 30-40k€. Nadam se da će to na ovom biti ispravljeno.
Pa ti nisi sedeo u Hummeru 2...
Onoliki kamion,a nema mesta za noge Moze 4-oro ljudi na zadnju klupu komotno da stane,ali pod uslovom da nemaju vise od 190cm
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sedeo sam napred u svim Hamerima po sajmovima, ali nažalost nisam imao priliku da se vozim u njima. Slažem se, mada Hamer i ne doživljam kao nešto racionalno.