Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni je dual sim otkrovenje i spas.
Jedno vreme su to skoro samo Kinezi pravili, poneki Samsung je bio. Isto dobra stvar je TV koji su furali.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Naravno, ovo je više u šali rečeno. Čak sam skoro i napisao da sam baš zadovoljan sa baterijom i potrošnjom.goblin napisao:Meni je dual sim otkrovenje i spas.

Dual sim je super stvar kome treba, nikada ne bih nosio dva telefona ako ne moram.
Sutra cu da uzmem bezicni brzi punjac, lao i brzi punjac za kola i to je to. Kuler za procesor ce ipet morati da ceka, ovi Samsung punjaci su papreno skupi
Ovaj sada napinu 3600Mah bateriju za sat i po, videcemo koliko je bezicni sporiji, ali s obzirom da je qi brzi standard, racunam ne vise od 2 sata.
Sent from my SM-G935F
Sutra cu da uzmem bezicni brzi punjac, lao i brzi punjac za kola i to je to. Kuler za procesor ce ipet morati da ceka, ovi Samsung punjaci su papreno skupi

Ovaj sada napinu 3600Mah bateriju za sat i po, videcemo koliko je bezicni sporiji, ali s obzirom da je qi brzi standard, racunam ne vise od 2 sata.
Sent from my SM-G935F
Poslednja izmena od Xepoj87 u 24 Nov 2016, 18:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ljudi treba mi savet jedan od vas. Posto radim spomenik babi koja je skoro preminula i tamo pored njenog ima i drugih spomenika od ostalih predaka koji su stari i izgledaju otprilike ovako

Ti stari spomenici ce da se izbruse i da se skine mahovina i sve ostalo sa njih,da se dovedu u prvobitno stanje, problem mi je tekst na njima.
Jel postoji neka android aplikacija koja prepoznaje tekst?
Tekst se na njima slabo vidi i tesko je procitati sta pise na pojedinim delovima pa sam miislio preko telefona(aplikacije) da mogu nesto procitati ako taj tekst skeniram i telefon prepozna sta pise na njima.

Ti stari spomenici ce da se izbruse i da se skine mahovina i sve ostalo sa njih,da se dovedu u prvobitno stanje, problem mi je tekst na njima.
Jel postoji neka android aplikacija koja prepoznaje tekst?
Tekst se na njima slabo vidi i tesko je procitati sta pise na pojedinim delovima pa sam miislio preko telefona(aplikacije) da mogu nesto procitati ako taj tekst skeniram i telefon prepozna sta pise na njima.
- carov2
- Kontakt:
Po kojoj ceni uzimaš i gde? Sve te stvarčice imam na spisku, ali nikako da odem i uzmem to, verovatno zato što vrlo dobro funkcionišem i bez njih.Xepoj87 napisao:Dual sim je super stvar kome treba, nikada ne bih nosio dva telefona ako ne moram.
Sent from my SM-G935F

Za sada sam ovo uzeo, i srećan sam bio kao malo dete kada sam našao u radnji.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Imaš neke OCR aplikacije al koliko znam to slabo ili nikako radi sa ćiriličnim pismom.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Koja je cena bila ovog držača?carov2 napisao:Po kojoj ceni uzimaš i gde? Sve te stvarčice imam na spisku, ali nikako da odem i uzmem to, verovatno zato što vrlo dobro funkcionišem i bez njih.Xepoj87 napisao:Dual sim je super stvar kome treba, nikada ne bih nosio dva telefona ako ne moram.
Sent from my SM-G935FSamo za taj punjač za auto ne znam šta bih...za šta si se ti odlučio?
Za sada sam ovo uzeo, i srećan sam bio kao malo dete kada sam našao u radnji.![]()
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ovde:carov2 napisao:Po kojoj ceni uzimaš i gde? Sve te stvarčice imam na spisku, ali nikako da odem i uzmem to, verovatno zato što vrlo dobro funkcionišem i bez njih.Xepoj87 napisao:Dual sim je super stvar kome treba, nikada ne bih nosio dva telefona ako ne moram.
Sent from my SM-G935FSamo za taj punjač za auto ne znam šta bih...za šta si se ti odlučio?
Za sada sam ovo uzeo, i srećan sam bio kao malo dete kada sam našao u radnji.![]()
http://positiveline.rs/proizvodi/punjaci
Problem sa svim ovim dodacima jeste to sto moras da ih kupis u radnji, inace je 99% verovatnoca da ces dobiti kinesku kopiju.
Jel to na slici onaj QI fast charging dock?
Ako si ga kupio van radnje, mozes proveriti da li je fake tako sto ces proveriti serijske brojeve na kutiji i na samom docku, te je i velika verovatnoca da ti na telefonu nece izaci "fast charging" obavestenje u slucaju da je Kinez.
- carov2
- Kontakt:
@havijer 15e, bio je na akciji... 
Heki, kupljen je u radnji, sigurno je original, a nema funkciju punjenja.
Inace hoces da sacekas pa da nam nabavim za 45e wireless punjac?
http://altex.ro/incarcator-wireless-pen ... egww-black
Inace mi se cini da na KP ima boljih punjaca za auto nego sto je original Samsung, najvise zbog broja portova...i u Handy-ju ima dobar izbor.
Inace taj od 3000din je bio u Rumuniji pre koji dan 1800din, nisam ga uzeo samo zato sto nema dva porta...i dalje ne znam koji da uzmem...

Heki, kupljen je u radnji, sigurno je original, a nema funkciju punjenja.
Inace hoces da sacekas pa da nam nabavim za 45e wireless punjac?
http://altex.ro/incarcator-wireless-pen ... egww-black
Inace mi se cini da na KP ima boljih punjaca za auto nego sto je original Samsung, najvise zbog broja portova...i u Handy-ju ima dobar izbor.
Inace taj od 3000din je bio u Rumuniji pre koji dan 1800din, nisam ga uzeo samo zato sto nema dva porta...i dalje ne znam koji da uzmem...
Poslednja izmena od carov2 u 24 Nov 2016, 19:02, izmenjeno 2 puta ukupno.
Ja licno ne bih mogao da podnesem da mi telefon visi negde, pa zato uzimam obican auto punjac...sta ce tebi, ako imas dock vec?
Zaboravih da ti odgovorim, auto punjac uzimam ovaj od 3k dinara, posto je brzi punjac, 2A. U suprotnom bih uzeo neki od 10e sa uvlacecim kablom.
EDIT: Sada vidim da je to drzac, a ne punjac
Ja mislio to ovo:
http://www.samsung.com/us/mobile/mobile ... 910ibusta/
Mozes i to da uzmes ako imas para na pretek, brzi punjac i dok u jednom, ali ne znam koliko bas prija bateriji da se dopunjava svaki put kada udjes u kola
Idem i ja do Madjarske i posle do Bratislave sledece nedelje, ali znas kada ne zelim da se razmisljam i cimam zbog 20e ustede
Ovde ako nesto ne valja, odem caskom do njih i nacestitam im se mile nove godine, a tamo mogu da ga duvam
Zaboravih da ti odgovorim, auto punjac uzimam ovaj od 3k dinara, posto je brzi punjac, 2A. U suprotnom bih uzeo neki od 10e sa uvlacecim kablom.
EDIT: Sada vidim da je to drzac, a ne punjac

Ja mislio to ovo:
http://www.samsung.com/us/mobile/mobile ... 910ibusta/
Mozes i to da uzmes ako imas para na pretek, brzi punjac i dok u jednom, ali ne znam koliko bas prija bateriji da se dopunjava svaki put kada udjes u kola

Idem i ja do Madjarske i posle do Bratislave sledece nedelje, ali znas kada ne zelim da se razmisljam i cimam zbog 20e ustede

Ovde ako nesto ne valja, odem caskom do njih i nacestitam im se mile nove godine, a tamo mogu da ga duvam

- carov2
- Kontakt:
Ne znam, ja sam vise Goblin fazon. 

Sta, imas viska para? 
E da, tih sto su navodno bolji sam isprobao jedno 5-6 komada, nista na kraju nema veze sa zivotom
Najbrzi na koji sam naisao je punio 0.9A, sto je u sustini jako dobro za autopunjac, vecina ih je oko 500-600mA.
Cini mi se da sam video negde Samsung Fast car charger sa 2 porta, pogledacu jos, pa da ti kazem sifru po kojoj da trazis.

E da, tih sto su navodno bolji sam isprobao jedno 5-6 komada, nista na kraju nema veze sa zivotom

Najbrzi na koji sam naisao je punio 0.9A, sto je u sustini jako dobro za autopunjac, vecina ih je oko 500-600mA.
Cini mi se da sam video negde Samsung Fast car charger sa 2 porta, pogledacu jos, pa da ti kazem sifru po kojoj da trazis.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 24 Nov 2016, 19:08, izmenjeno 1 put ukupno.
- carov2
- Kontakt:
Jok, volim da neku stvar platim što manje.
Čak ću da naručim od kuma i flešku od preko, tamo 44e, ovde oko 10k.
Inače MX master je preko sad na akciji bio 55e, a kod nas je verovatno preko 10k...ne da bih se cimao, nego...

Inače MX master je preko sad na akciji bio 55e, a kod nas je verovatno preko 10k...ne da bih se cimao, nego...

Nasao sam:
http://www.samsung.com/us/mobile/mobile ... 920bbegus/
Trazi ga po ln920 oznaci.
Da, kod nas je MX Master drugar na nekom popustu platio oko 10 soma, bio je oko 13.
Ja cekam da moj Ouroboros zamenim za G900 kada ne budem imao na sta drugo da bacam pare
Ali me sluzi Razer super vec 3-4 godine koliko ga imam.
Veci mi je problem naci zamenu za DiNovo Edge.
Slazem se ja sa tvojim razmisljanjem, samo sto ja to radim kada se malo vise isplati, a ti koliko sam skapirao cesto ides tamo, pa ti je svejedno da li ces ga ovde nositi ili tamo na garanciju?
http://www.samsung.com/us/mobile/mobile ... 920bbegus/
Trazi ga po ln920 oznaci.
Da, kod nas je MX Master drugar na nekom popustu platio oko 10 soma, bio je oko 13.
Ja cekam da moj Ouroboros zamenim za G900 kada ne budem imao na sta drugo da bacam pare

Ali me sluzi Razer super vec 3-4 godine koliko ga imam.
Veci mi je problem naci zamenu za DiNovo Edge.
Slazem se ja sa tvojim razmisljanjem, samo sto ja to radim kada se malo vise isplati, a ti koliko sam skapirao cesto ides tamo, pa ti je svejedno da li ces ga ovde nositi ili tamo na garanciju?