Preporuke za sve i svašta
- mrNitroSleeper
- Pridružio se: 28 Maj 2014, 12:34
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Preporuke za sve i svašta
Danas je probao, radi kao sat.. za 7k i ovako male povrsine sjajna kupovinaDelija napisao:Radi posao sasvim ok.

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Super izgleda bastica 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Moja devojka nikad u zivotu nije imala duks, uvek nosi neke tanke dzempere i smrzava se. Kupio bih joj neki topao duks, malo deblji medjutim ovo sto sam gledao adidas i nike i slicno svi su oni tanki, je l video neko neke dukseve da su malo kvalitetniji i topliji?
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Gde to da nađem?mrNitroSleeper napisao:Mozda 2k epoxy, mada ima stvari za koje se ni on ne lepi.
Znam da se crevo usisivača ne može zalepiti jer se stalno pomera i isteže, pa to otežava spajanje. Ovo moje je materijal na dodir sličan plastici creva ali je u pitanju neka ručka koja je drastično deblja i ne pomera se (fiksirana je), zato se nadam da bi neki dobar lepak mogao da završi posao.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Pogledaj u Beosportuhavijer napisao:Moja devojka nikad u zivotu nije imala duks, uvek nosi neke tanke dzempere i smrzava se. Kupio bih joj neki topao duks, malo deblji medjutim ovo sto sam gledao adidas i nike i slicno svi su oni tanki, je l video neko neke dukseve da su malo kvalitetniji i topliji?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Videh na sajtu ima svašta nešto. Hvala.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Novosađani, preporuka gde kupiti neki šuškavac za trčanje, neka radnja sa sportskom opremom. Blau, gde je taj Beosport? 
sent via TT using 640 DS

sent via TT using 640 DS
Meni treba preporuka gde mi je najbolje u NS/BG (svejedno) da uzmem nove pancerice za skijanje.
Gledao bi da uzmem nesto bolje, a bitno mi je da imaju dobar izbor i strucno osoblje koje bi pomoglo kod odabira.
Imate neki predlog?
Vidim da radi Beosport i Planetbike. Gde su im najbolje ekspoziture (najopremljenije) ili sta jos da posetim...
Gledao bi da uzmem nesto bolje, a bitno mi je da imaju dobar izbor i strucno osoblje koje bi pomoglo kod odabira.
Imate neki predlog?
Vidim da radi Beosport i Planetbike. Gde su im najbolje ekspoziture (najopremljenije) ili sta jos da posetim...
Wickeru, cuo sam da u Zmaj Jovinoj ima spec radnja samo za trcanje. Nisam bio, ali treba pogledati.TheWickerMan napisao:Novosađani, preporuka gde kupiti neki šuškavac za trčanje, neka radnja sa sportskom opremom. Blau, gde je taj Beosport?
sent via TT using 640 DS
Beosport je na samom Trgu, odnosno gleda na Miletica
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Hvala puno, otićiću sutra da vidim 
sent via TT using 640 DS

sent via TT using 640 DS
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Gobline imas sad od 1. - 4. decembra sajam zimske opreme u bg-u. Tu bude svasta.
Za 10 godina sledi ponovno slaganje kocki na mestu gde Duster stoji.Darko napisao:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
U zadnjih par godina mi se čini da kupovati na Kopaoniku nije više tako loša ideja. Čini mi se da nije više dranje kao pre 10-tak godina, na prvi pogled deluje da su slične cene kao i u Beogradu. Veliki plusevi su što je par radnji na istom mestu, dobro su snabdevene, treba da prevezeš pola Beograda da bi video istu tu robu. A možda je i najvažnije što na Kopu rade ljudi koji se mnogo više razumeju u skijanje i opremu nego npr. u Beosportu po tržnim centrima. E sad, ako odeš u Beosport u Sava Centru tu je malo bolja situacija sa osobljem, ali opet isto to imaš i kad odeš gore.goblin napisao:Meni treba preporuka gde mi je najbolje u NS/BG (svejedno) da uzmem nove pancerice za skijanje.
Imate neki predlog?
I na kraju, gore je mnogo lakše nešto isprobati, vratiti ako ne odgovara, možda iznajmiti na dan radi probe...
Kako se zove ovaj crveni kamen?