TV - Audio - Video - bela tehnika
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Sasa zaboravio sam, sta ti dolazi do frizidera sa te strane?
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Sudopera, tj. ploča u kojoj se nalazi pa tu uvek prska voda. A tesno uglavljeno jedno uz drugo, zadržava se vlaga između kraja ploče i friza i eto...
Zalij silikonom, sanitarnim. Lako se skida posle.
Izmedju Panasonic i LG svakako je Panasonic kvalitetnije izrade i vrlo verovatno znatno boljeg softvera/ opcija.
LG je pre neku godinu bio ok, sada je siromasniji sa mogucnostima modela iz 2016.
LG je pre neku godinu bio ok, sada je siromasniji sa mogucnostima modela iz 2016.
-
- Pridružio se: 14 Nov 2016, 18:42
Hvala na odgovoru. Sacekacu jos malo da vidim sta ce se desavati po nasim prodavnicama pa cu pazariti.ljubitelj napisao:Izmedju Panasonic i LG svakako je Panasonic kvalitetnije izrade i vrlo verovatno znatno boljeg softvera/ opcija.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Svakako treba malo sacekati, jer ide kraj godine i dolaze modeli za narednu. Logicno, pada cena trenutno aktuelnim.
TapaT
TapaT
Modeli za narednu dolaze obicno u periodu april-maj 2017. UHD na 40 inca nema efekta, tj ne vidi se i nema smisla pa bih to preskocio a ustedjeni novac ulozio odmah u hard disk i UPS napajanje da se zaokruzi komplet.
-
Taj LG UHD je usao u izbor zbog 5 godina garancije. Za sada najbolju ponudu imam za Panasonic TX-40DS400E, posto postoji mogucnost da uzmem 2 komada, cekam jednog poznanika da mi javi kad radi i da vidim da li moze da mi izboksuje nesto bolju cenu. Trenutno je cena 58.900, a ja cu pokusati da spustim cenu ako uzimam 2 komada. U winwin sam slao mail, oni ne mogu da mi ponude bolju cenu od trenutne web cene 59.990. U principu nista me ne kosta da potrosim rec i da pitam, ipak je to 100.000 i nesto hiljada kesa u kasi.ljubitelj napisao:Modeli za narednu dolaze obicno u periodu april-maj 2017. UHD na 40 inca nema efekta, tj ne vidi se i nema smisla pa bih to preskocio a ustedjeni novac ulozio odmah u hard disk i UPS napajanje da se zaokruzi komplet.
Taj panasonic kod nas kosta 350 eur uz dzabe dostavu http://www.tvstore.nl/product/742345/pa ... s400e.html
-
Osetno jeftiniji, ali nase derikoze vole da zarade vise od onih u EU.ljuba napisao:Taj panasonic kod nas kosta 350 eur uz dzabe dostavu http://www.tvstore.nl/product/742345/pa ... s400e.html
Elem, onaj LG UHD, jeste mala dijagonala da bi se ta rezolucija primetila. Ali u tom cenovnom rangu, sa produzenom garancijom trenutno ima samo taj tv, Panasonic i SONY SMART LED TV 40" KDL-40R550C Full HD. Na papiru mi se cini LG najbolji od njih, a kakav je u realnosti to je pitanje (cak zavisi i od primerka kakav se zadesi). Nema previse informacija o poredjenju tih modela, sto bi znacajno uticalo na odluku.
Neka preporuka za NS/BG,gde mogu da nađem delove za Zanussi ugradnu rernu. (zob 335x)
Konkretno gecrkt mi je donji grejač.
Konkretno gecrkt mi je donji grejač.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Probaj ovde da pogledas. http://dekom.co.rs/21-rezervni-delovi-z ... ne-gorenje

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Za NS:
Elektrospektar, Dekom ili Soća servis.

Elektrospektar, Dekom ili Soća servis.

Hvala vam 

Jedno pitanje o DAC...
Da li Audiolab M DAC + vredi 70% više od M DAC?
Da li Audiolab M DAC + vredi 70% više od M DAC?