Dodji u Skopje...passenger napisao:Ne pamtim da mi je neko stao na pešačkom u Nišu.
Gore nepoštovanje nisam video.
Ne brže od života!
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
Re: Ne brže od života!
Juce se tri drugara odvojeno slupase, jedan zavrsio u bolnici kada ga je isekao lik, nosi kragnu i lezi jos uvek tamo.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Posle toga idi u Podgoricu. Nedugo po preseljenju tamo, kad me je za dlaku promasio auto izasao vozac i pita me odakle samSuperb III napisao:Dodji u Skopje...passenger napisao:Ne pamtim da mi je neko stao na pešačkom u Nišu.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Ne bih se slozio sa tobom jer sam odatle, i jeste daleko od Svajcarske, i ja nakon sto sam se vratio u Nis iz Lozane hteo sam da budem pregazen...Ali ima dosta ljudi koji postuju pesacki, i nisam primetio da Nis odudara nesto od ostatka Srbije.passenger napisao:Ne pamtim da mi je neko stao na pešačkom u Nišu.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Badava joj sva lepota i bogatstvo, sela je u pogrešan auto, u pogrešno vreme, sa pogrešnim čovekom:
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... rskoj.html
Dijana Lebedeva (19), unuka ruskog tajkuna Platona Lebedeva, koji je kao blizak poslovni saradnik žestokog Putinovog protivnika Mihaila Hodorkovskog proveo 11 godina u zatvoru, poginula je u Švajcarskoj kada je njen BMV X6 sleteo sa puta i završio u jezeru Lugano.

Policija istražuje uzrok sudara, a još nepotvrđene informacije govore da je automobil navodno učestvovao u trci i tada se našao u nevolji na mostu iznad jezera.
Automobil "BMV X6" vozio je Azer Jagubov (23), sin azerbejdžanskog biznismena, koji je takođe stradao u nesreći.
Vozilo i tela pronađeni su na dnu jezera. Telo nesrećno preminule Dijane (19) biće prebačeno avionom u Moskvu.
Kako prenosi Jutarnji list, vodeću pripadnicu moskovske "zlatne mladeži" prijatelji su nazivali "ruska Ledi Di".
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... rskoj.html
Dijana Lebedeva (19), unuka ruskog tajkuna Platona Lebedeva, koji je kao blizak poslovni saradnik žestokog Putinovog protivnika Mihaila Hodorkovskog proveo 11 godina u zatvoru, poginula je u Švajcarskoj kada je njen BMV X6 sleteo sa puta i završio u jezeru Lugano.

Policija istražuje uzrok sudara, a još nepotvrđene informacije govore da je automobil navodno učestvovao u trci i tada se našao u nevolji na mostu iznad jezera.
Automobil "BMV X6" vozio je Azer Jagubov (23), sin azerbejdžanskog biznismena, koji je takođe stradao u nesreći.
Vozilo i tela pronađeni su na dnu jezera. Telo nesrećno preminule Dijane (19) biće prebačeno avionom u Moskvu.
Kako prenosi Jutarnji list, vodeću pripadnicu moskovske "zlatne mladeži" prijatelji su nazivali "ruska Ledi Di".
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ti putevi su zeznuti za vožnju.
Imala je sve, bilo im malo
Nek počiva u miru.
Imala je sve, bilo im malo
Nek počiva u miru.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Kakav penzionerski komentarImala je sve, bilo im malo

- passenger
Nisam ni mlad više.
Mogli su na drugi način da uživaju od, samo pretpostavljam, noći pune alkohola i kokaina.
Mogli su na drugi način da uživaju od, samo pretpostavljam, noći pune alkohola i kokaina.
Pa ako im je to bio nacin kako uzivaju onda nisu imali sve zar ne?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pozarevac sto se tice toga je ok, dosta se postuje i staje na pesackom ovde. Dok u SD kad odem je kontra, ja jedini stajempassenger napisao:Ne pamtim da mi je neko stao na pešačkom u Nišu.

Inace kad sam bio u Rimu ako stanes pored pesackog i cekas da stanu da predjes, niko ne staje. Sta vise tamo i ne koriste pesacki, prelazis ulicu gde stignes. To mi je bilo najludje. Mi dosli na semafor, cekamo lepo zeleno. Drugarica kod koje smo bili (zivi tamo 14 godina) kaze ma ajde bre i krece da prelazi preko 3-4 trake onako ukoso van pesackog i svega. Ljudi staju, obilaze te, niko ne svira. Policija bleji ne reaguje. Kaze tamo svi tako prelaze jedino turisti pesacki

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
U Kaliforniji kad sam bio stane 99% njih i dobrano cekaju dok se udalji pesak pa tek onda krecu. Doduse, tamo su pesaci i pesacenje teska egzotika.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Verovatno je i kazna visoka, a policija sve vidi, pa se zato pešaci propuštaju.
Posetite www.garaza.rs !
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A i jeftinije gorivo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- passenger
A i jeftina registracija
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
dragvorl napisao:U Kaliforniji kad sam bio stane 99% njih i dobrano cekaju dok se udalji pesak pa tek onda krecu. Doduse, tamo su pesaci i pesacenje teska egzotika.
I to staju cim te ugledaju da se priblizavas pesackom, bez obzira sto su mogli pet puta lagano proci...