Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Šta je bre onoj bagri na RTS-u ... mislim na internet sajt dotične "firme"?
Uđem jutros da vidim neki video zapis ili pročitam vest i komentare o Ivaninoj srebrnoj medalji:
- naslovna strana prvo nije imala nikakvu vest
- uđem na cekciju SPORT - nema ni tamo
- pod-sekcija LONDON 2012 - nema ni tamo
- pod-pod-sekcija Vesti ... NEMA NI TAMO!!!
Sada vidim da su stavili neki skržljavi mali video zapis na naslovnoj desno i da se vest o Ivaninoj srebrnoj medalji nalazi u sekciji Vesti/Video dana ... EJ BAGRO JEDNA ... Felps im je bio na naslovnoj strani a SREBRNA medalja za Srbiju je nema nigde
Ma nista, nita... samo da kopiram par komentara sa najvise pluseva ispod ove ocekivane vesti, mrzi me da pisem a to je to:
Djokovicu kad se sve ovo zavrsi u Londonu, sedi i razmisli ko si i sta si, i kojim putem ides. Ja nisam od onih koji pljuju po nekome ko gubi, ali ti se dozovi pameti, postajes ko Ana Ivanovic! Bio si broj 1, a eliminisace te i iz polufinala. Vrati se treninzima a ne sminkerisanju!!
Mislim da del Potro ipak oseća neku obavezu više prema Argentini. Nole, realno gledano, od Srbije nije dobio ništa, pa ne znam što bi se previše znojio.
Ovaj Đoković se od atipičnog psihički jakog Srbina pretvorio u tipičnog psihički slabog Srbina. Vrati se stari Nole.
Znate sta, s krovom, bez krova Djokovic ne igra dobro i tu mi nista ne mozemo. Jeste, on je i sada najuspesniji srpski sportista, ali to ne menja stvar, na Olimpijadi on ne igra dobro i tacka. Ne, nemam nikakvu sugestiju sta treba da radi i kako da se spremi za Toronto i sve one poene koje brani. On ima ceo tim, stab pa neka vide, prouce itd Ono sto mu zameram to je neprilicno ponasanje, ironican je, siri ruke,kao da od neba trazi spas itd Nije se spremio, da li je ocekivao da protivnici lose zaigraju cim ga ugledaju ? Mozda !
Sta mu je sa ovim gledanjem u nebo i vikanjem "Da l' je moguce?!!"? Priziva kisu?
Pa dajte, Delpo je bolji na svaki nacin. Borio se protiv Fedexa ko lav, zasluzuje medalju 100 puta vise nego Djoka!
Ovo su prvih 6 komentara. Ja samo mogu da dodam da se tom decku *ebe za reprezentaciju. Sto da se znoji kad' igra za dzabe. A i Bog nece da mu pomogne, stvarno nije u redu. Ok, nije drzava nista uradila za njega, sve je to u redu i istina, uzmi onda brate hrvatsko ili neko drugo drzavljanstvo pa igraj... nije igrao na SVOM turniru, nije igrao za DC godinu dana, obrukao se na Olimpijadi...
Igraj Nole k'o da igras za pare! Ja ne razumem kako je covek toliko PROPAO za 6 meseci. Bukvalno PROPAO. Nije nikoga pobedio. Ne znam na koju foru je onako igrao prosle sezone...
@ Jumbo, posto se bolje razumes u rukomet, i vise pratis: koliko je objektivno da dobijemo Madjare? Gledao sam utakmicu protiv J. Koreje - igrali smo solidno, stabilno, bez puno oscilacija.
Glavni utisak mi je da moramo protivnike spustiti ispod 25 golova, da na manji broj golova imamo vece sanse.
Ogi napisao:Igraj Nole k'o da igras za pare! Ja ne razumem kako je covek toliko PROPAO za 6 meseci. Bukvalno PROPAO. Nije nikoga pobedio. Ne znam na koju foru je onako igrao prosle sezone...
Kod nas najviše pametuju oni koji o zadatoj temi ništa ne znaju. Ogi se ,očigledno, nije nikad aktivno bavio nijednim sportom ,a ni nekim drugim vidom takmičenja sa ljudskim bićima...
Rekao bih da je Novak odigrao koliko je mogao sa obzirom na trenutnu formu plus je bio pod ogromnim pritiskom zbog medalje koju je sebi postavio kao cilj ove godine a i ogromnog pritiska javnosti. Najvise su me nervirale scene njegove nervoze na terenu koje je opet poceo da pravi posle duzeg vremena. Ruku na srce, klasa je za Del Potra i prilicno su bili izjednaceni u mecu, cak je i statistika bila na njegovoj strani ali nije uspeo da osvoji ni jednu brejk loptu za razliku od DP-a i to je bila prevaga na kraju.
Zanimljivo ce biti ispratiti odbranu 3000 i kusur poena u narednih mesec dana.
Mari me je prijatno iznenadio nacinom kako je o'ladio Federera u ovako prestiznom finalu, decko je perfektno odigrao mec i prvi put izdrzao pritisak velikog finala i to na domacem terenu jos na olimpijskim igrama
EDIT:
Rukometasi ce imati tezak zadatak i sanse su na nasoj strani jer smo realno, bolji od madjara ali promenjljiva forma uz psihicke padove moze dosta loseg da donese.
Nece uopste biti zanimljivo to gledati posto ce da izgubi sve poene i lagano da sklizne na listi, gde mu je realno i mesto.
To je razlika izmedju Nadala, Federera, ostalih velikana i Novaka - oni godinama igraju vrhunski.
Ipak, mislim da je Dragutin definitivno faca dana, dosao covek na Olimpijadu, "takmicio" se dva i po minuta nije uspeo da preskoci NISTA. Kakav fail.
steva_anya napisao:@ Jumbo, posto se bolje razumes u rukomet, i vise pratis: koliko je objektivno da dobijemo Madjare? Gledao sam utakmicu protiv J. Koreje - igrali smo solidno, stabilno, bez puno oscilacija.
Glavni utisak mi je da moramo protivnike spustiti ispod 25 golova, da na manji broj golova imamo vece sanse.
Sto se tice nas i Madjara to ti je pata karte. Sanse su 50:50 i kome bude bolji dan taj ce pobediti.