Sa ovim delom se ne slažem...maniaxxx napisao: više od 3 četvrtine lokalnih i međugradskih puteva je u katastrofalnom stanju i čak opasnih po nekim evropskim

Sa ovim delom se ne slažem...maniaxxx napisao: više od 3 četvrtine lokalnih i međugradskih puteva je u katastrofalnom stanju i čak opasnih po nekim evropskim
123456 napisao:Sa ovim delom se ne slažem...maniaxxx napisao: više od 3 četvrtine lokalnih i međugradskih puteva je u katastrofalnom stanju i čak opasnih po nekim evropskim
Pa moraće se nešto uraditi, godine lete. Završio sam FPN mrtvi i jbg..member napisao:Šteta kad pročitam ovakav post.
Ako imaš priliku, slobodno idi u inostranstvo. Sada još možeš, mlad si i nemaš zenu,decu, kredite. To što si završio faks, pa ništa, nisi ni prvi ni poslednji koji će raditi nešto drugo.
Proletos sam mladom komšiji skakao po glavi da traži šansu u inostranstvu. U Srbiji je završio hemiju. I neće najesti leba od hemije osim ako se zaposli kod Zarubice.
Iznanađujuče ali u SRB su bolji nego u HR, barem na tom potezu.havijer napisao:Ja sam pričao za Srbiju, mislio sam da misli na pumpe u Srbiji na autoputu Zagreb - Beograd.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Slozio bih se sa maniaxxx-om. Primer, magistralni put Maribor-Dravograd, tuga, em uzak em los. Put koji vodi ka granici sa Austrijom kod mesta Muta mislim da bese, tuga i jad na sta lici. Isto tako od autoputa ka Ptuju od iskljucenja kod Sv. Trojice je bio katastrofa. Ima toga jos...maniaxxx napisao:Ne znam koliko imam do crnog mora![]()
![]()
![]()
Ozbiljno, zašto jadran nije pravo more? Ne mislim na Istru, to meni dolazi u obzir za jednodnevne ili vikend izlete, ali do dalmacije isto nemam daleko.
Ustvari imam do najbližeg mora manje od 200km, u krugu 500 km ili manje imam ogromno evropskih prestolnica ( Beč, Muenchen, Budimpešta, Bratislava, Beograd, Zagreb,... Milano i Prag su malo dalje...), planine imam skoro u susednom selu...kad bi još znali lokaciju iskoristiti kde bi nam bio kraj...
123456 napisao:Sa ovim delom se ne slažem...maniaxxx napisao: više od 3 četvrtine lokalnih i međugradskih puteva je u katastrofalnom stanju i čak opasnih po nekim evropskim
Da, u MB imate sjajne puteve, ozbiljno, pa valjda vidiš po kakvim rupama se vozimo, da o kvaliteti asfalta ne bi, da o tome da imamo barem trečinu znakova previše isto ne. To su sve dokazane tvrdnje ne rekla kazala...ima dobrih odseka, ali jih je sve manje. Avtoputevi so koliko toliko OK, ali ostalo je sranje
Za HR pričam. U SRB su ok, osim na onoj prvoj OMV pumpi kad se uđe u zemlju.maniaxxx napisao:Iznanađujuče ali u SRB su bolji nego u HR, barem na tom potezu.havijer napisao:Ja sam pričao za Srbiju, mislio sam da misli na pumpe u Srbiji na autoputu Zagreb - Beograd.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Mesec dana u Sloveniji košta kao godinu dana u CH a ima mnogo manje autoputa. U tom kontekstu kažem skupo.maniaxxx napisao:A šta se cene tiče, to je vrlo relativno, u HR su skuplji. Samo vinjeta bi trebala da je 10 dnevna za turiste ( nama je ionako svejedno jer kupujemo godišnju ).