Xepoj87 napisao:Taj krimos ili neka druga budala dok ne stvori pare za Cayena,vozi Opel Corsu,Fiat Punta i slicne...
A sto se mobilnog tice,ne kriminalise se preko mobilnog,poslovi se vode preko mobilnog...
Ma naravno. ovo nije Srbija, nego Japan i Kina, pa toliko poslova ima,da investitori svi cekaju u redu da udju u Srbiju, pa zato svi moraju da su stalno na mobilnom.
Kakve veze naocare za sunce imaju veze sa celom pricom? Jel bitno i sto imaju duks ili majicu sada?
Sada je kriminalac neko ko nosi naocare?
ne znam zasto sad ides ovako u sitnice, govorim ti generalno o imidzu vlasnika tih autobusa .
Definisi mi to: "bahato se vozi"...
znaci, stoji Dzip Chrerokee u Njegosevoj ulici, nailazi mu drugar u nekom auto iz suprotnog smera, zaustavlja se paralelno sa dzipom i pocinju vozaci pricu .. ja stojim u kolima iza dzipa .. pali se zeleno .. ajde necu da sviram odmah, mozda ce zavristi uskoro pricu ..ali . pricaju oni minut-dva, ljudi poceli da trube, da se nerviraju, ova dvojica, zabole ih za to, nego nastavili pricu, dok se nije upalilo crveno. Jel to bahato ?
Jel bahato ono sto je SLoba napisao, da je tip u ML-u , prosao kroz crveno i napravio polukruzno tamo gde je zabranjeno ?
ne znam zasto ti sada pokusavas da nas uveravas u suprotno, od onoga sto svi gledamo svaki dan ??
Kada bi se od zelenasenja tek tako doslo do ML-a,bilo bi super... Taj je jedan od njih 100 koji vozi takva kola...
ma jok .. a zelenasi koje ti poznajes, pozajmljuju novac bez provizije ?
drugo, taj moj komsija ne vozi ganz novog ML-a, vec starog nekoliko godina, koji je verovatno malo skupolji od mog novog SX4.
Ti si na osnovu 4 primera,za koje mogu da se kladim da nisi ni upoznao licno,nego svi u kraju "znaju" ko su i sta su,zakljucio da je vecina takva...?
ajde ovako . ako vec hoces da se kladis, donesi 1.000 eura, ja te upoznam sa svakim od njih, a ti onda, kad vec hoces da se kladis, lepo das tih 1.000 eura, pa se vratis na forum, i svima ovde priznas da si bio u pravu, i da si me pogresno i namerno nazvao lazovom ? jel moze tako ?
Tebi je svako ko se mrsti u ML-u kriminalac,a to apsolutno nije tacno...
mozda si u pravu, samo jos nikoga ne sretoh da vozi ML, a da je neki vrhunski majstor, ili inzenjer, ucitelj, a da je ML/a kupio jer voli povremeno da ode u prirodu.
Tako bi i za mene prokomentarisao,debeli glavonja,zatamnjena mecka,vozi brzo,pored mene vecinom sedi drugar duplo veci od mene,a u zivotu nisam nekoga zajebao ni usmeno,a ne prakticno...
a jel moze jedno pitanje, sta to znaci : vozi brzo ?
za tebe bih prokomentarisao, ako bi se ponasao bahato u saobracaju, a po tome koliko kg imas, i da li su ti zatamnjena stakla, apsolutno me ne zanima. komentatirsem samo kad je neko bezobrazan, i kad drugima smeta u zivotu !!