Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Goblin je tražio objašnjenje i dobio ga. Nismo do sada objašnjavali javno ban ni za jednog člana, pa nećemo ni za njega. To nije praksa na ovom forumu, mislim da nema potrebe.
Kako se radi na drugim forumima nas ne obavezuje da radimo isto tako. I Goblin i mnogi drugi su mogli mnogo ranije biti banovani pa se često progleda kroz prste. Sad je došlo na red i to je to.
Pošto ste drugari i sve ti je opisao, verujem da nije slagao. Poželeću ti isto što i njemu, svako dobro.
Kako se radi na drugim forumima nas ne obavezuje da radimo isto tako. I Goblin i mnogi drugi su mogli mnogo ranije biti banovani pa se često progleda kroz prste. Sad je došlo na red i to je to.
Pošto ste drugari i sve ti je opisao, verujem da nije slagao. Poželeću ti isto što i njemu, svako dobro.
Posetite www.garaza.rs !
Zameni rec forum i s. Korea i isto ti dodje.
Logika nula.
Vlado, sad si me slatko nasmejao.
Pa ako se neko bunio i vriskao unaokolo oko toga (cak zbog toga i ovde dosao i pljuvao taj princip) to sam ja.
Nego, nisi upoznat.
Banovan si nekoliko meseci pre korenitih promena pa nisi ni mogao da uocis razlike.
Aha, evo ga mister demokratije trojanac objasnio.
Nista, da se ne ljubimo.
Logika nula.
Vlado, sad si me slatko nasmejao.
Pa ako se neko bunio i vriskao unaokolo oko toga (cak zbog toga i ovde dosao i pljuvao taj princip) to sam ja.
Nego, nisi upoznat.
Banovan si nekoliko meseci pre korenitih promena pa nisi ni mogao da uocis razlike.
Aha, evo ga mister demokratije trojanac objasnio.
Nista, da se ne ljubimo.
Dobra sisa zlata vredi.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Veći promašaj teme odavno nisam čitao
Putuj igumane 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Comara, napisi ti šta je uzrok ako već znaš
Šta se ložiš? Sreća da nisam u administraciji ili da nisam ja npr bio suosnivač foruma. Lepo bih počisti ihaj profila.Comi napisao:Zameni rec forum i s. Korea i isto ti dodje.
Ne znam po čemu je iko dužan da ih trpi? I pazi, rasterana je okosnica foruma. I još pominješ korenite promene... Pfff, po čemu neko pomisli da mu je ovo prađedovina i da može da prdi koliko mu volja. Smešno.
Ako ti nešto ne odgovara, a ti nalevo krug i trkom odavde.
Ne pričam vezano za Goblina i njegov ban. Nisam ispratio, al nije ni bitno ni najmanje. Pojavio si se tu praktično juče i umišljaš da si nešto i hoćeš neka prava. Ne kurobecaj se kad i sam znaš koliko se na ovom forumu ima prava za koješta u odnosu na druge.
I opet napominjem, došli divlji i oterali domaće. A onda se kao pridošli bune.

Sad ja laprdam, ali pošto znam energiju osnivanja foruma, glave koje su ga podigle, koje su činile jezgro, pa se gomila povukla... Krivo mi je što moderacija nije bez pardona ranije sasecala kojekakve gluposti.
A za tebe je Trojanac itekako "mister demokracija" u najpozitivnijem smislu.
P.S. Razmisli malo kako će da reaguje na gomilu tvojih, i tebi sličnih, gluposti koje će da uslede nakon "Da se ne ljubimo" pa ćeš ako si i malo objektivan ukapirati "mister demokraciju" kog si pokušao da pljuneš u facu. Al si spram njegove "demokracije" na toliko niskom nivou da ne možeš ni dobaciti.
Edit: Upravo, izvinite. Danas sam nešto na ćošak.

Ja samo mislim da bi bila dobra ideja da se otvori zakljucana tema u kojoj ce se u 1-2 recenice svaki ban obrazloziti.
Pored toga se ne bih mesao u to da li je nesto ok ili ne.
Samo zelim da spomenem da smo mi ovde godinama i da se neki poznajemo preko foruma bolje nego sto bi se u kafani upoznali, pa je i u redu da se samo daju razlozi zasto je neko otklonjen.
Kao bonus mislim da ce to imati pozitivan uticaj na ponasanje drugih forumasa, jer ce imati priliku da vide sta ne treba da rade.
Samo zelim da spomenem da smo mi ovde godinama i da se neki poznajemo preko foruma bolje nego sto bi se u kafani upoznali, pa je i u redu da se samo daju razlozi zasto je neko otklonjen.
Kao bonus mislim da ce to imati pozitivan uticaj na ponasanje drugih forumasa, jer ce imati priliku da vide sta ne treba da rade.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koliko vidim mnogi bi ovde da budu Bog i batina i da ciste redom.
Evo ga prvi. 

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Slažem se. Nisam bio neko vreme na forumu i vidim da je banovano nekoliko ljudi.Xepoj87 napisao:Ja samo mislim da bi bila dobra ideja da se otvori zakljucana tema u kojoj ce se u 1-2 recenice svaki ban obrazloziti.
Goblin mi je oduvek bio zanimljiv za čitanje, momak ima dosta iskustva što se tiče automobilizma. U ostale tematike da ne ulazim.
Pozdrav
Slažem se da je imao interesantne postove, a naravno da se sa dosta njegovih stavova ne slažem, on je barem bio iskren i otvoreno pričao o tome što danas retko ko radi.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
havijer napisao:Slažem se da je imao interesantne postove, a naravno da se sa dosta njegovih stavova ne slažem, on je barem bio iskren i otvoreno pričao o tome što danas retko ko radi.

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Malopre na stanici BGVoza (sada postoje rampe i nema ulaska bez BusPlus-a):
- Ali ja moram da uđem.
- Gospođo, ne može bez karte.
- Imam para, pustite me.
- Ali nemate kartu.
- Imam para, ali ne mogu do banke sada da idem, imam na računu.
- Dobro, ali nemate kartu, vidite kako svi ovi ljudi imaju.
- Ja nisam socijalni slučaj, radim u Centru za soc.rad.
- U redu je to, ali nemate kartu.
- Ali ja sam član SNSa.
- A šta to mene briga?
- I ne treba da vas bude, ali radite za njih.
- Ne, ja radim za ŽS.
- Sram vas bilo!
- Ali ja moram da uđem.
- Gospođo, ne može bez karte.
- Imam para, pustite me.
- Ali nemate kartu.
- Imam para, ali ne mogu do banke sada da idem, imam na računu.
- Dobro, ali nemate kartu, vidite kako svi ovi ljudi imaju.
- Ja nisam socijalni slučaj, radim u Centru za soc.rad.
- U redu je to, ali nemate kartu.
- Ali ja sam član SNSa.
- A šta to mene briga?
- I ne treba da vas bude, ali radite za njih.
- Ne, ja radim za ŽS.
- Sram vas bilo!
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dobro jutro.
Što je banovan Goblin i ko još pored njega?Može i na PP.
Sony Xperia Z3
Što je banovan Goblin i ko još pored njega?Može i na PP.
Sony Xperia Z3