Dobro veče
Re: Dobro veče
???
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Daj bre Rotore, izadji iz srednje skole.
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Vreme će pokazati. Stalno se potencira ta priča kako je pre bilo "do jaja" i kako je dosta stalnih članova prestalo da se pojavljuje.
Moje mišljenje je da je ovaj ban odrađen tako jajarski i da nije postojao razlog ni za privremeni ban. Da je banovan u maju (ako je to razlog) bilo bi potpuno opravdano. No ako je tako odlučeno, dobro. Mogli su makar da ga obaveste, za toliko je zaslužio svojim kilometarskim postovima.
Moje mišljenje je da je ovaj ban odrađen tako jajarski i da nije postojao razlog ni za privremeni ban. Da je banovan u maju (ako je to razlog) bilo bi potpuno opravdano. No ako je tako odlučeno, dobro. Mogli su makar da ga obaveste, za toliko je zaslužio svojim kilometarskim postovima.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Veću glupost odavno nisam pročitao. Čuj, jedan od uslova. Daj kaži koji su i ostali uslovi da čuju ljudi. Ko je sledeći na spisku za odstrel?
I da se ispravim, vezano za ono što sam napisao da je Goblin opsovao majku Vladapetru. Nije direktno ovde već na drugom forumu pa je Vlada okačio printscreen toga. Ne znam koja je reakcija bila na tom drugom forumu, no svakako ispravka da ne ispadne drugačije nego što je bilo.
I da se ispravim, vezano za ono što sam napisao da je Goblin opsovao majku Vladapetru. Nije direktno ovde već na drugom forumu pa je Vlada okačio printscreen toga. Ne znam koja je reakcija bila na tom drugom forumu, no svakako ispravka da ne ispadne drugačije nego što je bilo.
Posetite www.garaza.rs !
Necu uopste da ulazim u ban, ali ne znam kako ti pade na pamet da neko ko je otisao sa foruma, uopste ima udela u bilo kakvom odlucivanju. Ne pita se niko sem moderatora sta ce da se radi ni od aktivnih clanova, a kamoli neaktivnih. Izmedju ostalog, dosta njih je i otislo zbog admin tima, a ne samo zbog novih clanova.
Sve se menja, neko to prihvati, neko ne i produzi dalje.
Sent from my SM-G935F
Sve se menja, neko to prihvati, neko ne i produzi dalje.
Sent from my SM-G935F
Neki su na ovom forumu bili 100x bahatiji i bezobrazniji od Goblina pa nisu ni opomenuti...
Da završimo priču ovde. Nema potrebe dalje raspravljati. Šta je urađeno, urađeno je.
Da završimo priču ovde. Nema potrebe dalje raspravljati. Šta je urađeno, urađeno je.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Slažem se, da završimo.
A ja odoh da radim nešto, imam posla (kući, ne u firmi), duga je noć predamnom, a treba i odspavati malo.
A ja odoh da radim nešto, imam posla (kući, ne u firmi), duga je noć predamnom, a treba i odspavati malo.

Posetite www.garaza.rs !
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ja koliko se secam to je ovde bilo, samo je izbrisan taj post a Vladapetr sacuvao printscreen.trojanac napisao: I da se ispravim, vezano za ono što sam napisao da je Goblin opsovao majku Vladapetru. Nije direktno ovde već na drugom forumu pa je Vlada okačio printscreen toga. Ne znam koja je reakcija bila na tom drugom forumu, no svakako ispravka da ne ispadne drugačije nego što je bilo.
Nego ce bude jak mraz ujutro?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nece jak mraz ovde, ali ja zorom idem na Kop. Lepo mi je majka govorila - nemoj sine nikada mecki na rupu... a ja bandoglav 

Meni naprsla soferka od mraza i izgleda termostat malo oslabio...tamam kada pomislim da je sve na kolima zavrseno, pljune me po sred face 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Što bi rekao vučić ja gluplje objašnjenje nisam čuo.trojanac napisao: I da se ispravim, vezano za ono što sam napisao da je Goblin opsovao majku Vladapetru. Nije direktno ovde već na drugom forumu pa je Vlada okačio printscreen toga. Ne znam koja je reakcija bila na tom drugom forumu, no svakako ispravka da ne ispadne drugačije nego što je bilo.
Ja nisam primetio da je on propagirao svoje stavove u smislu da je on nekoga nagovarao da radi kao on ili da je smatrao da su svi drugi koji ne rade kao on debili.
Ne sme čovek da kaže njegovo mišljenje o nekoj stvari jer to nije društveno prihvatljivo, ma daj.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Jesi li siguran da je šoferka naprsla od mraza? Da nije imala neku pukotinu ranije, koja se sada samo proširila? Nisi je polivao vrelom vodom da je odlediš (mlaka je ok, ali nemojte vrelom)?
Kad smo već kod šoferke, imam jedno pitanje: ćale je pre par meseci brisao staklo krpom u kojoj je bio kamenčić.
Napravio je tri velike polukružne ogrebotine. Nisu previše upadljive, ali vide se ako se bolje pogleda. Osećaju se pod noktom, što znači da su relativno duboke. Da li se ovo može ispolirati u sopstvenoj režiji? Koji servis bi ovo mogao da uradi? Auto je Zastava 10.

Kad smo već kod šoferke, imam jedno pitanje: ćale je pre par meseci brisao staklo krpom u kojoj je bio kamenčić.

Poslednja izmena od snork u 02 Dec 2016, 23:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
Stvarno nije u redu sto je banovan Crni.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .