Sent from mTalk
Podmlađen model?Mladen7 napisao: dodatak: Vreme´ sporije teče´ kad je oružje u pitanju, kao što rekoh CZ ima i podmlađen model ali kad ni naša država nema sluha...bolje da ćutim...
Mladen7 napisao:
Još veći problem je to što se ni jedna verzija 99ke nije serijski pravila u kalibru .45 acp.
.
Ja mislim da je ta varijanta bila modularna, druga cev i okvir i tjt. Tj. da nije bio bukvalno ceo drugi pištolj.Mladen7 napisao:Jel imaš neki siguran podatak o prodaji u kalibru 45, baš me zanima![]()
Inače sam naziv CZ 05 je u zavisnosti od tržišta zapravo EZ -poslednja varijacija CZ99ke. Znam da se on nešto malo prodavao tamo ali ne u kal .45. Koliko znam išao je u 9para i 40 s&w, trebao je i u 45acp ali nije(mada je bilo u katalozima).
Čak je i izvorna verzija 99ke imala model Top XX ,u kal 45acp, bilo ga je i u katalozima ali nije došlo do serijske proizvodnje, tako da mislim da je isto i sa EZ serijom (ili CZ 05).
Svakako super ako ga konačno naprave u tom kalibru.
Zajedno sa novim Zastava PPZ to bi bila lepa ponuda.
A gde su naši MiG-ovi?Heineken napisao:Susjedima jutros kompletirana eskadrila Kiowa Warrior helikoptera
Deo nasih iz RV je vec dole i odabrali su 6 primeraka koji su najinteresantniji za nase vazduhoplovstvo. Ceka se da dodje Sergej Lavrov i vojni strucnjaci 12 decembra koji ce sa nasim vlastima ugovoriti isporuku aviona, tenkova i drugog naoruzanja.maxer napisao: A gde su naši MiG-ovi?