(a šta znači "dole", valjda "gore", pošto je Rusija "na gore" od nas - gledano prema severnom polu)
Da, ozbiljno je, ne bi Lavrov dolazio ovde zbog cevapa i sarmiHKS napisao:Bajker
Znaci mislis da je ovog puta ozbiljno?
Sent from my m2 using Tapatalk
BAJKER napisao:Da, ozbiljno je, ne bi Lavrov dolazio ovde zbog cevapa i sarmiHKS napisao:Bajker
Znaci mislis da je ovog puta ozbiljno?
Sent from my m2 using Tapatalk![]()
Govori se o 30 tenkova T-72 i to najjacoj verziji, dakle jacim motorom, kompletno unapredjenim SUV-om (sistem za upravljanje vatrom (oruzjem)), reaktivnim oklopom, tenkovi su opremljeni laserski vodjenim raketama 9M119 koje se lansiraju iz cevi topa 125mm dometa 4-5km. A ne zaboravite da treba da stignu jos dve Mi17-ce.
Nadamo se da ce biti i lakih izvidjackih vozila tipa BRDM a mozda i nesto vise od toga.
Da i ja koliko znam samo se o T-72B3 i pregovaralo, ima smisla skroz. Posade će se lako naviknuti, održavanje nije problematično a sam tenk u toj verziji je moderniji od naše 84a.Heineken napisao: Znaci verovatno je T-72B3 u pitanju...mozda nasi planiraju da povuku skroz one stare T-72 koje se voze jos uvek...ko zna u kakvom su stanju..
Prioritet je RV sad ako stvarno nesto ne urade katanac ide...Tih 6 komada od rusa + ove 4 nase da se remontuju taman za air policing i kakvu takvu trenazu pilota..