Pa vise nego prvih par dana
Prva tri dana sam krizirao koliko me je nervirao, nisam video ni jednu prednost samo gomilu mana.
Sad sam se malo em navikao em naucio da ga koristim.
Najvise mi se svidja osecaj u ruci ove Jet Black boje, fantasticno, daleko daleko bolje od bilo kog telefona. Sa druge strane danas bas gledam iako ga pazim, neuporedivo vise no bilo koji telefon vec ima tragove i ogrebotinice pozadi

Al ja ga vala necu staviti u futrolu pa taman da se izlize skroz...
Druga fantasticna stvar je ovo hibridno dugme, meni je to fantazija kako je dobro, prosto ga stiskam samo zbog sjajnog feedbacka (smanjio sam reakciju na min).
Dobra mu je i baterija, juce sam provalio da ima i wifi calling ovde, odlicna funkcija kod nas u bunkeru, pardon zgradi gde je signal ogroman problem.
Svidja mi se kako interface lepo izgleda, bas je prijatan.
Juce drizm njega i S7E pored, neshvatljivo da su ekrani iste velicine jer je iP neuporedivo veci.
I dalje sam u ne veri da nema back dugme i koliko je to sve sa vracanjem nazad trapavo odradjeno. Ponekad kad npr iz neke aplikacije otvorim YT moram da izadjem iz svega pa ponovo otvorim aplikaciju (ne uvek). Back je svaki cas na drugom mestu (nekad je back, nekad done, nekad cancel, a nekad nema nista vec samo izlazak).
Ekran je za klasu losiji od Samusnga.
Baterija je odlicna, al se puni ebenih 5 sati...
Aplikacije su generalno losije za iOS nego za Android. Smeta mi recimo losija Tapatalk aplikacija (nor ne moze da zasivi procitane teme) i B92 aplikacija je horor.
Cini mi se da su Apple mape bolje od Gmapsa, svidja mi se i sto pamti automatski gde sam ostavio kola.
Cool mi je sto ne moram da stiskam power dugme da se upali ekran pa otkljucam vec sve jednim potezom. Generalno sve sa touchID je bolje odradjeno i integrisano nego kod androida.
Sve u svemu Edge je bolji telefon ali mi zanimljivo sada ovaj da koristim. Imaju gomilu mesta da poprave telefon i sledeci naprave duplo boljim, koliko vidim iz najava rade na vecini stvari.