Policijske patrole i radari

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Re: Policijske patrole i radari

Post od Stjepa »

markoue napisao:
pedja napisao:Taj na stanici u UE je redovan, a BMW zaustavlja kod kamenoloma.
Ovog puta je bio na stanici na samoj B.Zemlji, u smeru ka UE. Tu ga nisam viđao.

Juče je policije bilo svuda po BGu.

@Policajac - Da, sve sam ih viđao oko Čačka.
Da, i tu cesto stoji, kao i prekoputa benzinske pumpe "Knezevic", koja se nalazi par stotina metara iznad. Mozda omiljena destinacija za saobracajce je pravac ka Zlatiboru kad se prodje gore navedena pumpa, zato sto je pravac, puna linija, a ogranicenje 60. Zavuku se u sporedni put i samo snimaju. Posle toga ih uglavnom nema nigde do Cajetine.
Nisam ispratio temu na vreme.

Samo da razjasnimo kratko, ako nije problem.
Peđa je govorio o radaru koji iz smera Užica ka Beloj Zemlji stane na autobuskoj stanici iznad plaže?
To im je postalo standardno mesto jedno godinu dana u nazad, ako ne i više. Ili si/ste mislili na još neki štek?

A druga lokacija o kojoj ste govorili je iz pravca BZ ka UE, u Prljevića Polju na autobuskoj stanici malo ispod pečenjare (onde gde su pre koju godinu izgrađene neke dve automehaničarske radnje)? To im je 90ih bilo standardno mesto, pa su prestali tu da stoje.

Treća lokacija je od BZ ka Mačkatu, na proširenju kod Hotela Zlatiborska Noć? Tu je nekad stajala redovno vojna policija.
Korisnikov avatar
Boza29
Reactions:
Pridružio se: 30 Okt 2016, 22:10
Garaža: Coming soon..

Post od Boza29 »

http://www.kurir.rs/crna-hronika/vozaci ... ak-2571423

AKCIJA SAOBRAĆAJNE POLICIJE
VOZAČI, OD VEČERAS MAKSIMALNA PAŽNJA! Na putevima Srbije vas lovi 30 IC radara i 5 superpresretača!

BEOGRAD - Saobraćajna policija i večeras će sprovoditi akciju kontrole saobraćaja, a pre svega merene brzine kretanja vozila, alkotest vozača, kao i kažanjavanje drugih saobraćajnih prestupa u Beogradu i širom Srbije.

Kako Kurir saznaje, za potrebe ove akcije, a kasnije i za dalju upotrebu iz Norveške stiglo je 30 radara sa IC zracima koji su sposobni da mere brzinu i noći i u magli. Takođe osim klasničnih saobraćajnih patrola u kaciju kreću i presretači...
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice :D
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

Superpresretaca.[POLICE CAR]

TT
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

TheWickerMan napisao:Radar u Bulevaru Oslobođenja u NSu,snima ka autobuskoj. Pun grad kontrola...

sent via TT using 640 DS
Jeste,mene zaustavili na mostu.
Svuda ih ima ,nije samo u NS tako.
Evo sad me i u SM zaustavili.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Moju zenu su pre neki dan zaustavili u mitrovici u 22h uvece na bulevaru i pisali joj 72kmh.
Pala nagodba za bodove i kintu bez oduzimanja dozvole.
Stvarno je postalo besmisleno...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Sva ova fama sa 30 kamera i 5 Superba, izgleda da najvise ima psiholoski efekat sirenja panike.

Ko generalno postuje pravila (ili ima dzemere, sto nikako ne podrzavam/odobravam, kao svesno izazivanje potencijalne opasnosti) nema razloga za brigu.

Inace stvarno nije u redu netolerisanje 1 km/h preko ogranicenja. U svetu je obicno normalno do 10% da se tolerise, jer je opasnije da gledas u brzinomer u gradu da ne prekoracis taj 1 km/h nego da gledas ispred sebe i ne usporavas saobracaj.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

dragan napisao:Moju zenu su pre neki dan zaustavili u mitrovici u 22h uvece na bulevaru i pisali joj 72kmh.
Pala nagodba za bodove i kintu bez oduzimanja dozvole.
Stvarno je postalo besmisleno...

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Na bulevaru stoje sad redovno, tamo kod perionice.

Sent from mTalk
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Stjepa napisao:
markoue napisao:
pedja napisao:Taj na stanici u UE je redovan, a BMW zaustavlja kod kamenoloma.
Ovog puta je bio na stanici na samoj B.Zemlji, u smeru ka UE. Tu ga nisam viđao.

Juče je policije bilo svuda po BGu.

@Policajac - Da, sve sam ih viđao oko Čačka.
Da, i tu cesto stoji, kao i prekoputa benzinske pumpe "Knezevic", koja se nalazi par stotina metara iznad. Mozda omiljena destinacija za saobracajce je pravac ka Zlatiboru kad se prodje gore navedena pumpa, zato sto je pravac, puna linija, a ogranicenje 60. Zavuku se u sporedni put i samo snimaju. Posle toga ih uglavnom nema nigde do Cajetine.
Nisam ispratio temu na vreme.

Samo da razjasnimo kratko, ako nije problem.
Peđa je govorio o radaru koji iz smera Užica ka Beloj Zemlji stane na autobuskoj stanici iznad plaže?
To im je postalo standardno mesto jedno godinu dana u nazad, ako ne i više. Ili si/ste mislili na još neki štek?

A druga lokacija o kojoj ste govorili je iz pravca BZ ka UE, u Prljevića Polju na autobuskoj stanici malo ispod pečenjare (onde gde su pre koju godinu izgrađene neke dve automehaničarske radnje)? To im je 90ih bilo standardno mesto, pa su prestali tu da stoje.

Treća lokacija je od BZ ka Mačkatu, na proširenju kod Hotela Zlatiborska Noć? Tu je nekad stajala redovno vojna policija.
Tako je, u pravu si. S tim sto prekoputa Gogic (Bosch) servisa, ispod pecenjare, i sada bas retko stoje. Sto se tice trece lokacije, stoje na pravcu iznad skretanja za hotel Zlatiborska noc. Znaci ne na krivini gde je skretanje, nego 100 metara iznad. Napisacu sve patrole od Uzica do Zlatibora i obrnuto, mozda nekom pomogne:

1.) Iznad plaze, na autobuskoj stanici stoji radar (ogranicenje 60), a par kilometara iznad stoji beli bmw serije 5 u kamenolomu koji samo zaustavlja one koje radar uhvati.

2.) Iznad Knezevic pumpe (ili Bosch servisa, to je jedno pored drugog) 200 metara, kad se prodje skretanje za hotel Zlatiborsku noc na pravcu stoji radar (ogranicenje 60 ili 70 ) i puna je linija. Zavuku se u sporedni put, pa ih je tesko uociti.

3.)Kad se prodje skretanje za Cajetinu, posle DMV pumpe je ogranicenje 60 ili 70, a na prvoj levoj krivini stoji radar i tu bas cesto hvata.

Iz smera Zlatibora ka Uzicu:

1.) Kad se prodje DMV pumpa ka Uzicu, prvo prosirenje sa desne strane vole da stanu, jer je tu puna linija.

2.) Nekad stoje na gorepomenutoj lokaciji prekoputa Knezevic pumpe, ali ih u poslednje vreme nema.

3.) Nekad niz Surduk na prosirenju za kamione, od Bele Zemlje ka Uzicu gde su 3 trake.

Nadam se da ce nekom pomoci :D
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

ikac2000 napisao:Sva ova fama sa 30 kamera i 5 Superba, izgleda da najvise ima psiholoski efekat sirenja panike.
.
Ma skupljaju pare za pdv, do 15 se placaSlika
Ima istine, sinoc oko 7 na potezu od b.kose do medaka na tri mesta racija, sve po par auta naredjali, te famozne super presretace nisam primetio, verovatno ne bi ni mogao.
Ovako ce da drndaju mesec dana pa ce malo da se smire, ko zna, u svakom sl.bar meni ne pada na pamet da gledam non stop u cajger da li sam preterao za 1 ili 2, drzim na toj brzini pa ako me ufate i kazne za toliko jbga.
Koliko je to sve bez smisla pokazuje da je jedan yugo ispred prosao jedan od punktova gde su zaustavljali, truo od pozadi da mu branik visi ne znam kako, obe pozicije ne rade i dimi ulje da nije normalno. Sta je sad gore, da ja ili bilo ko plati kaznu sto je vozio 5 na sat brze ili taj neko ko ugrozava sve oko sebe!? Ko je veca opasnost pitao bi gosn ministra Slika

Послато са SM-J500FN
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Te Skode sto pisu su u upotrebi vec 6+ meseci. Sve su Superb, nove i crne su sa zatamnjenim staklima. Imaju kamere koje snimaju 6 traka istovremeno, oba smera. Nisu upadljive, sto se i videlo kad je bila jedna u PO sada. Imali su posla. 2.0 TSI 4x4 su motori sa 280 konja.
Korisnikov avatar
Boza29
Reactions:
Pridružio se: 30 Okt 2016, 22:10
Garaža: Coming soon..

Post od Boza29 »

masaivan napisao:Superpresretaca.[POLICE CAR]

TT
Ja tek sad video to.Brm brmm :mrgreen:
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice :D
Stjepa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:36
Kontakt:

Post od Stjepa »

Marko moram da ti dodam dve lokacije.

Prva je iz smera Zlatibor-Uzice, na samomulasku u Uzice. Preko puta plaze, na prosirenju. Prakticno na istom mestu gde iz grada stoji prvi radar, samo sa druge strane. Tu po nekad stanu u vecernjim satima. A i odatle je prica za burek sto je vozac odneo u stanicu 'za one vase sa zlatiborskog'.

Druga dodatna lokacija ke iz smera UE ka Zlatiboru. Mesto Susica, cim se prodje nekadasnja Danex pumpa (danas valjda Knez petrol), na stanici pred nadvoznjakom su umeli da stanu po nekad.

P.s. Kad sam mislio na iskljucenje kod Zl. Novi, na to mesto na pravini sam i mislio (isto pre samog nadvoznjaka). Samo direktno iskljucenje za hotel je privatno i skoro prokrceno. Do skora je to iznad bilo iskljucenje i za hotel.
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Da li ih bude u Sevojnu?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
markoue
Reactions:
Pridružio se: 21 Nov 2016, 15:56
Garaža: Passat B7 2.0 TDI, PUG 307 1.6 16V

Post od markoue »

Namerno nisam napisao te 2 lokacije, jer ih odavno tu nisam video. Na prvoj ponekad stanu, ali na tu posle Knez petrola nisam video patrolu 5 godina sigurno. :D
Sto se Sevojna, tu samo po ogranicenju. pogotovu na ulasku, kod Manik pumpe. Ogranicenje je 60, ali iz nekog razloga ljudi voze uvek preko iako znaju da je to kriticno mesto. Takodje, i na izlasku iz Sevojna kod Nis pumpe. Kroz Sevojno prodjes za 3-4 minuta, i put je odlican. Stvarno nema potrebe na tom mestu prekoracivati brzinu kad znas da je veoma moguce popiti kaznu. Posle Sevojna do Uzica je cisto. :)
Сад му није ништа...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Sinoć opet radar nocu, oko 1, između siva i ušća

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Odgovori