Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Dobro veče

Post od Saša »

Hvala. Jel moguće da su oba ista? 45/45? Na Puntu je 45/55.

TT
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Posalji pp clanu Puzo81, on ima Corsu B. Mozda je cak pisao i u temi o njegovoj Corsi.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Saša napisao:Hvala. Jel moguće da su oba ista? 45/45? Na Puntu je 45/55.

TT
Sto ne bi bilo moguce? Svugde pise 2x18".
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Bio sam danas na sajmu automobila u Kragujevcu. Nije preterano ni velika izlozba automobila ali je imalo sta da se vidi. Neki od boljih auta su bili mustang, giulia... Najskuplji je bio Grand Cherokee od 80ke ako se dobro secam. Sedeo i u superbu i passatu i realno nema razlike u automobilima, osim sto u superbu ima mnogo vise mesta i lepsi je auto. Passat je bas dosadan za moj pojam.
Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Izbori u Austriji: Hofer priznao poraz

Ne pise u clanku, ali ponovljeni izbori, a izlaznost 74%. To je kada je ozbiljna drzava i ljudi ucestvuju u politickom procesu.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Jel ima neka turska partija tu u parlamentu? Jel jednodomni ili dvodomni?

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Nema turske partije u parlamentu. Dvodomni ali Bundesrat ima znatno manju moc (pravo veto samo na odluke koje se ticu regija) u odnosu na Nationalrat.

Partije su dve tradicionalne, SPÖ, socijal-demokrate i ÖVP, konzervativna hriscanska. FPÖ je ultra desincarska, populisticka, partija kojoj raste popularnost poslednjih godina. Inace veliki prijatelji Palme i Dacica. :kezo:

Dosta vazna pobeda generalno i drago mi je da ima razuma u ovoj zemlji, sto nisam ocekivao sa obzirom kako je prosla ova godina.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

U vezi AT... Meni su fascinantni domaći mamlazi. Pozivali su naše ljude u Austriji da glasaju za Hofera. To mi je vanpametno kao da su recimo negde 1929 neki rabini iz Palestine/Amerike/... (ili odaklegod) pozvali Jevreje u Nemačkoj da glasaju za NSDP. Tragikomično. :kezo: :uf:

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Da...Naši tamo misle da su manje stranci od drugih stranaca.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

I ne samo tamo... FN u Francuskoj. Seti se Lepenovog obilaska Zemuna 1997 čiji je i dalje počasni građanin. ;)

Sent from mTalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Velja napisao:Da...Naši tamo misle da su manje stranci od drugih stranaca.
Što reče jedan moj poznanik koji živi u Beču: ne vole nas, ali Turke/Albance/Arape ne vole još više. Tako da nisu svi stranci isti. Situacija nije ista kao u Hitlerovo vreme, jer je tada mržnja bila usmerena prema Jevrejima, a sada uglavnom prema muslimanima. S obzirom na kosovski problem, Srbi su itekako imali razloga da glasaju za Hofera.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:

Post od Dusan »

Da, posto bi Hofer promenio status Kosova. :kuku:

Inace fascinantno je ako se pogleda gde je ko osvojio najvise glasova. Van der Bellen je osvojio sve gradove, Bec, Linz, Salzburg, Klagenfurt, Bregenz, Innsburck, Graz, dok je Hofer pobedio u ruralnim mestima.
Slicno je bilo i glasanje za Brexit. Oni koji imaju najmanje ili nemaju uopste dodira sa strancima su glasali za, a oni koji zivie u tim sredinama kao sto su London, Liverpool, Manchester... su ubedljivo glasali protiv.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Snorče, ko pobi onolike Srbe u Hitlerovo vreme, ako je mržnja bila usmerena? Nacizam nije poznat po finoj selekcij, već više liči na grudvu koja raste kotrljajući se niz padinu...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Levičari širom Evrope i dalje mogu da na rade ništa i plaše narod desničarima.

Ja pratim izbornu kampanju u Francuskoj i smešno mi je kad republikance (bivši UMP, inače Sarkozijeva partija) nazivaju zdravom desnicom :kezo:

Kad je Marine Le Pen posle pobede Hollanda na prošlom izborima kritikovala što je na proslavi bilo više alžirskih nego francuskih zastava, nazvana je fašistom. Danas se baš olako upotrebljava ta kvalifikacija.
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Ja uopste te izbore nisam pratio ali imam neki osecaj da su pravili od njega babarogu.

Sent from my m2 using Tapatalk
Odgovori