Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Samo? Pa to je odlično ako je tako. Pre će biti da je preko 50%.
Ovo je bilo u centru a stalno je policija po centru i onda to daje rezultat da su skoro svi vezani.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kod Pionira razapeli šatru
Moj drug popio kaznu kod NIS pumpe u Erdogliji. Nikad nisu bili tamo.

Moj drug popio kaznu kod NIS pumpe u Erdogliji. Nikad nisu bili tamo.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja kao prorok.Bas sam danas rekao da bi bilo dobro da prikazu slike i to.Oko 4 bila prezentacija kod mene u skoli Sekretarijata za saobracaj kao cas za buduce vozace.Tri glavne teme vezivanje pojasa,voznja motocikla i voznja u alkoholisanom stanju.Odlicno je bilo ja sam se bas prijatno iznenadio do sad je to bilo tu i tamo sad je bilo super.Okanovic je bio tu onda gospodin Milan Bozic ako se ne varam i jos jedan zaduzen za motocikle.Bilo je slika,edukativnih snimaka,slika povreda svaceg bilo je dosta onako potresno i to,nije bilo cenzure.Meni je bilo sve na najvisem nivou objasnjavali su odlicno deci su se mnogo dopali pogotovo g. Bozic bilo je bez greske.Dosta ilustrativno je bilo oko pojasa i vezivanja istog dosta snimaka nesreca sa 50-60 kmh bez pojasa pa da vidimo posledice.
Ipak ostaje tuzan utisak mada to stvarno nema veze sa predavacima koji kazem bili su savrseni da se sigurno 90% ucenika smejalo,glupiralo ili pokusavali da budu "mangupi" u fazonu i ja tako kad se napijem ahahah i takve stvari.Ni malo ih ne dotice slika pocepane jetre sta se njima moze dogoditi to ne mogu da shvatim.Jos ja godinu dana mladji(ranije krenuo u sk).Mozda nas 4-5 je ozbiljno shvatilo situaciju i predavanje i naucilo nesto a ostali su nazalost beznadezan slucaj,nadam se da gresim ali ne deluje mi tako
Dakle da sumiram danasnji utisak veliki plus za sekretarijat za grad i predavace na visokom nivou zaista svaka cast
Veliki minus za kucno vaspitanje buducih vozaca
Izgleda da ipak pije vodu ono da sve polazi iz kuce.Dzaba 100 predavanja i iskustava slika itd kad ce budale da se smeju.Ali i ako 10% nas nauci nesto i zapita se neke stvari opet i to je nesto
Ipak ostaje tuzan utisak mada to stvarno nema veze sa predavacima koji kazem bili su savrseni da se sigurno 90% ucenika smejalo,glupiralo ili pokusavali da budu "mangupi" u fazonu i ja tako kad se napijem ahahah i takve stvari.Ni malo ih ne dotice slika pocepane jetre sta se njima moze dogoditi to ne mogu da shvatim.Jos ja godinu dana mladji(ranije krenuo u sk).Mozda nas 4-5 je ozbiljno shvatilo situaciju i predavanje i naucilo nesto a ostali su nazalost beznadezan slucaj,nadam se da gresim ali ne deluje mi tako

Dakle da sumiram danasnji utisak veliki plus za sekretarijat za grad i predavace na visokom nivou zaista svaka cast

Veliki minus za kucno vaspitanje buducih vozaca

Izgleda da ipak pije vodu ono da sve polazi iz kuce.Dzaba 100 predavanja i iskustava slika itd kad ce budale da se smeju.Ali i ako 10% nas nauci nesto i zapita se neke stvari opet i to je nesto

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kad sam isao skoro u Bosnu, profi vozac busa, pojas prebacuje. Dakle ni ne otkacinje snalu, samo prebaci grudni deo pojasa preko sebe. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Boza29
Zato je bitno kada vozis (ili hodas
) da vodis racuna sta ti radis, a jos vise da vodis racuna sta ostali rade.
Zato je bitno kada vozis (ili hodas

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
100% se slazem Delijo 

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

Čitao sam prije i na netu ima konfliktnih informacija pa da provjerim, dobio sam prije 2 mjeseca kaznu tj samo zapisnik i potvrdu o isključenju i cekam sad poziv za sud pa me interesuje mogu li sa ovim a odem da se nagodim ili moram sacekat poziv prvo? Takodje pošto cu vjerovatno dobiti zabranu 2 mjeseca koja počinje bog zna kad, što može biti loše ako putujem negdje tada, provjera te zabrane se može jedino ako tokom rutinske kontrole motorolom me provjere ili dobijem kaznu novu (ne racunam ona sto se odma može platiti ili i ona?) pa me sudija nagrdi?
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sent from my D6503 using Tapatalk
Sa zabranom nemoj da se igras, posebno ako sada promene zakon, gde ce drasticno da povecaju kazne, oduzece ti dozvolu na bas dugo.
Npr ako imas neki prekrsaj, pa te provuku kroz komp, toliko ti je.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Npr ako imas neki prekrsaj, pa te provuku kroz komp, toliko ti je.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Treba da sacekas poziv iz suda pa onda sa tim da odes u mup da vidis jel moze nagodba.
S tim da je meni pandur rekao da moze sa zapisnikom da se ode u SUP u Rakovici i da krenes sa pricom da ces biti van zemlje ili tako neka prica i da zelis nagodbu odmah. Koliko je izvodljivo, ne znam.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...
U Rakovici je sve izvodljivo 

Sasvim je normalno da vidiš i benzinca tamo kako se dernja 

Ta zabrana je zajebana, ako dodje na ljeto super no to ide valjda tek nakon presude xx mjeseci... A npr ako idem za CG, autom, nema tu puno opcija mogu li ili ne da vozim, sve zavisi kad ce se potrefit mater mu. Ali evo cekam taj poziv pa onda idem odma.