jocas napisao:Ja godinama koristim Wurth zimsku tečnost, sipao u subotu. Koncentrat od 1L, pa se sipa čista ili meša u nekom odnosu. 1:1 je mislim do -20.
Ne mrzne, lepo briše i ok miriše. http://tektion.rs/auto-kozmetika/sredst ... -60c-1lit.
Takođe, i za leto mi se odlično pokazala Wurth, ona mala bočica koja se rastvori u 2L vode.
Spasao si me Trazim kvalitetnu tecnost koja ne smrdi, letnji koncentrat mi je najbolji Sonax, a zimi mi je uvek bio problem, nisam znao da Wurth ima.
Kako mirise?
Inace, nasao sam ovo sranjce, a ne znam ni odakle mi, letnji je u pitanju
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Fino miriše, nije nešto napadno i sigurno nije neprijatno. Bitno mi je da ne ošteti gume i da ne ledi, nikad nisam imao problema sa tim bar 7-8 godina.
Ovo letnje "sranjce" takođe koristim godinama, ono fino miriše na neku breskvu ili tako nešto, a odlično briše staklo. Ova mala bočica je 100 din + 2 litra destilovane 50 din, milina.
Saša napisao:Ne treba ga ni otkopavati ispod snega ni paliti do polaska. Em ćete se nalopatati bez veze (verovatno će opet padati i zatrpati ga), em ćete paljenjem motora i grejanjem istopiti onaj sitan sneg što je preostao a koji će se posle zalediti i onda još veći problem. Pred sam polazak ga očistite i to je to. Plus, sneg je i dobar izolator tako da će to recimo akumulatoru samo prijati, nikako škoditi.
Negde otprilike 2000. godine je meni stari Moskvič preživeo nekoliko dana temperature i oko -18, sa 100% vodom u sistemu za hlađenje (ukupno je išlo u njega 10ak litara), zatrpan sa metar i po snega.
Stajao celu zimu neregistrovan, paljen ponekad, dok se nije potrošilo gorivo iz rezervoara. Na proleće upalio na pola kjluča i vožen još neko vreme, bez posledica.
Saša napisao:Ne treba ga ni otkopavati ispod snega ni paliti do polaska. Em ćete se nalopatati bez veze (verovatno će opet padati i zatrpati ga), em ćete paljenjem motora i grejanjem istopiti onaj sitan sneg što je preostao a koji će se posle zalediti i onda još veći problem. Pred sam polazak ga očistite i to je to. Plus, sneg je i dobar izolator tako da će to recimo akumulatoru samo prijati, nikako škoditi.
Negde otprilike 2000. godine je meni stari Moskvič preživeo nekoliko dana temperature i oko -18, sa 100% vodom u sistemu za hlađenje (ukupno je išlo u njega 10ak litara), zatrpan sa metar i po snega.
Stajao celu zimu neregistrovan, paljen ponekad, dok se nije potrošilo gorivo iz rezervoara. Na proleće upalio na pola kjluča i vožen još neko vreme, bez posledica.
Ruska vozila su cudo, mi imamo kamione u firmi, krsine neopevane, crkava svasta na njima, ali pale fantasticno, doduse anlaser je 4 puta veci od standardnih.
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Neki dan je u NS krenuo padati snijeg. Sunce sija u zalasku, nema sta vise ni puno nekih oblaka, al' krenuse pahulje i to momacke . Sreca prestade nakon par min.