Dobro veče
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Re: Dobro veče
Taman da kažem kako je jeftin, al videh 1.4 motor, sad mi je jasnija cena
Lepo izgleda na slikama.

Hajde da vas pitam za misljenje. Devojka je otisla kod vulkanizera i pokazala prstom na gume koje ima pozadi i rekla hocu dve ovakve napred da mi stavite. U pitanju su bile tigar wintere a on joj je montirao taurus varijantu wintera. Po meni to nije korektno bez obzira sto su gume maltene iste, trebao je pre montaze da to objasni. Sta vi mislite?
Ako je ista guma, nebitno.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Šta je tačno tu jeftino?ivica122 napisao:Taman da kažem kako je jeftin, al videh 1.4 motor, sad mi je jasnija cenaLepo izgleda na slikama.
2009. cena 1.4 je bila 18k eur.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ono kad ti autobus ujutru kasni 45 minuta.I onda kazu da ih je mraz iznenadio i nisu imali antifriza i jos sto gluposti da sakriju koliko su nesposobni.A mraz bio i juce i prekjuce.I kakav crni antifriz njima i usred leta kasne autobusi neki dispeceh nesposoban uh.Smrzao sam se jutros

Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Pa eto, ovo je onda 40% cene, a znamo da Hondama raste cena s godinamaHeinz napisao:Šta je tačno tu jeftino?ivica122 napisao:Taman da kažem kako je jeftin, al videh 1.4 motor, sad mi je jasnija cenaLepo izgleda na slikama.
2009. cena 1.4 je bila 18k eur.

46%
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Prošle godine prilikom zamene zimskog i letnjeg seta iako sam naglasio vulkanizeru da gume ne ukršta već samo rotira prednje na zadnje on je to ipak uradio. Ja primetim i kažem mu da to ne radi. Drsko mi odgovori da on valjda zna šta radi.havijer napisao:Hajde da vas pitam za misljenje. Devojka je otisla kod vulkanizera i pokazala prstom na gume koje ima pozadi i rekla hocu dve ovakve napred da mi stavite. U pitanju su bile tigar wintere a on joj je montirao taurus varijantu wintera. Po meni to nije korektno bez obzira sto su gume maltene iste, trebao je pre montaze da to objasni. Sta vi mislite?
Još drskije mu odgovorim da namesti onako kako sam mu rekao. Počnemo da se svađamo dok nije došao gazda i smirio stvar.
Naravno da sam izašao i otišao kod drugog koji je uradio onako kako sam ja hteo.
Ima prodavaca u Srbiji koji rade kako je njima volja a ne kako kupac zahteva.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Meni nije hteo da montira nove gume pozadi već je insistirao da je bolje napred.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Svesno vozim na svoju štetu i po pitanju bezbednosti, a i finansija - samo da imam što manje posla sa vulkanizerima...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ocigledno ne poznajes prave vulkanizere 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni je jedan uzeo 1000 din, bukvalno je rekao "svhaticu ovo kao baksis" jer nisam imao sitno samo po 2000. Dok ono kod ivanca u zivotu nisam doziveo, kao u pit stopu, jedan skida prednju, drugi zadnju , a jos I kafu popijes ako nisi stigao.
Verovatno... Ovi u mojoj okolini su samo za izbegavanjeDelija napisao:Ocigledno ne poznajes prave vulkanizere

- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Nidza stavio neki misteriozni avatar