Brisači
Re: Brisači
Poveci Aerotwin za CMaxa i Astru J 73/63 cm u PL kosta regularno 2850 RSD.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jel koristio neko Good Year aero brisace? Danas sam u Madjarskoj naleteo na njih pa sam uzeo par za nekih 15-ak evra sa odbitkom poreza. Dobro izgledaju, konacno da vidim neki aftermarket aero brisac koji nema budzu na mestu gde se kaci. Jedino sto ne znam kakvi su u praksi.

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@Sloba
viewtopic.php?f=10&t=396&start=870#p648347
Cak si postovao i komentar ispod
Ovaj moj ima malo drugacije pakovanje. Zasad lepo radi i brise, zadovoljan sam.
viewtopic.php?f=10&t=396&start=870#p648347
Cak si postovao i komentar ispod

Ovaj moj ima malo drugacije pakovanje. Zasad lepo radi i brise, zadovoljan sam.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
kupili za burazerov bravo Bosch Aerotwin brisace
ovo

posle nedelju dana pojeo se vozacev brisac se na dva mesta i pravi linije pri brisanju.
ovi boschovi brisaci su kostali skoro 4000 din..
a na mom autu champion aero brisaci stari 5 godina i dalje brisu vise nego prihvatljivo. (garaziran je auto i ne vozi se puno, mozda bi duplo krace trajali u obrnutoj situaciji, sto je opet fantasticno)
ovo

posle nedelju dana pojeo se vozacev brisac se na dva mesta i pravi linije pri brisanju.
ovi boschovi brisaci su kostali skoro 4000 din..
a na mom autu champion aero brisaci stari 5 godina i dalje brisu vise nego prihvatljivo. (garaziran je auto i ne vozi se puno, mozda bi duplo krace trajali u obrnutoj situaciji, sto je opet fantasticno)
Meni vec godinu ili 2 rade ok ti Bosch. Placeni su dosta manje od toga, 3k, a mozda i manje, ne secam se.
Na leto cu da stavim original i ako su duplo skuplji, odvratna mi je kopca na ovima.
Sent from my SM-G935F
Na leto cu da stavim original i ako su duplo skuplji, odvratna mi je kopca na ovima.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
a stavio sam random sliku ne izgledaju potpuno isto kao oviXepoj87 napisao:Meni vec godinu ili 2 rade ok ti Bosch. Placeni su dosta manje od toga, 3k, a mozda i manje, ne secam se.
Sent from my SM-G935F

sustina je da su tipski pa nema ove budze/adaptera... kapiram da su zato i skuplji bili, jos je navodno i neka nova serija...
ma nek su i duplo jeftiniji bili, ne vrede ni dzabe da su, kad nista ne valjaju.. mozda smo uboli neki falican set, ali stvarno ovoliko lose "skupe" brisace u zivotu nisam video, pa i kinezi koje smo umeli da stavljamo na kevinog marutija su bili bolji...
Ljudi a ima li neko iskustva sa onom gumom koja se menja(telo brisaca ostaje staro)?
Honda OEM su odlične gumice.
Neko je odavde naručivao sa Alija kopije za Bosch.
Neko je odavde naručivao sa Alija kopije za Bosch.
Vidim na netu ona silux prodavnica brisači Bosch za i30 4500 dinara, to je standardna cena?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Silux je obicno skup, mada se nadje po nesto povoljno. Proveri jos negde cenu.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Kako se uzme. Kod njih sam uzimao nesto za Suzuki i OEM delovi su skupi, ali ipak jeftiniji od istih u Eurosumaru. Zamenski (Polcar, Depo i sl.) su daleko povoljniji.
Ono sto sam gledao za moj auto, npr. amortizere, diskove, plocice, itd. sve je po 20-30% skuplje nego u nekim drugim prodavnicama. Da ne gresim dusu, za OEM ventilator kabine za Megana su najpovoljniji, ali uglavnom su skuplji od drugih.