Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Nažalost tačno. I neki nesrećni radnici su tako čuvali fabriku pa su im delove tela posle skupljali po okolini, a oni koji su im to naredili su posle postali milijarderi.superboss napisao:Sa ovog snimka malo toga ima što bi trebali da volimo. Izmanipuslian narod koji je svakog dana rizikovao život zbog čega? Na Varvarinskom mostu su zbog toga glavom platili.
Zbog naše tendencije da se kurčimo, uvek smo kroz istoriju bili nasamareni i uglavnom izjebani.
Bolje pogledaj nešto o studentskom protestu 1996/97.Boza29 napisao:Ja i dalje ne mogu da verujem da ste ovo radili,ja taman tad rodjen bio![]()
Vladapetr napisao:Tako možda piše na Wikipediji. Po tome je i kukasti krst simbol koji su izmislile stare Maje ili ko već, pa ne bi trebao biti problem da je iko nosi na ruci ili istetovira na grudi?
Lili Marlen je bila toliko zabranjena od strane Nemaca, da se konkretno kod nas za vreme rata puštala na Radio Beogradu, uvek u istom terminu.
Ono sto sam ja citao, jeste da je Gebels zabranio pesmu, jer izaziva nostalgiju za kucom, a i u istoj se peva o ljubavi izmedju Lili i Jevrejina.Vladapetr napisao:Tako možda piše na Wikipediji. Po tome je i kukasti krst simbol koji su izmislile stare Maje ili ko već, pa ne bi trebao biti problem da je iko nosi na ruci ili istetovira na grudi?
Lili Marlen je bila toliko zabranjena od strane Nemaca, da se konkretno kod nas za vreme rata puštala na Radio Beogradu, uvek u istom terminu.
Au ovo je takodje brutalno,sad gledamHeinz napisao:Bolje pogledaj nešto o studentskom protestu 1996/97.Boza29 napisao:Ja i dalje ne mogu da verujem da ste ovo radili,ja taman tad rodjen bio![]()