Pa vidi, obzirom da Punto kojeg vozim ima samo 60 KS i 102 Nm mislim da će mi njegovih 90 konja i 135 Nm biti i više nego dovoljni. No, o tom potom, videćemo...
Zapravo imam iskustva sa dva 0.9. Sestra mi vozi stepway sa tim motorom. Nije toliko ni do performansi koje su upitne jer je ispod 2500rpm mrtav iako na reklami govore da razvija 90% obrtnog na 1500rpm. Posle tihog rafinisanog motora u puntu neces moci da se naviknes na konstante vibracije, kao i veoma lose proracunat spoj menjaca i motora.
Dci 90 iako ima isto konja, u voznji deluje duplo jaci.
Nije tako. Dci je jako efikasan od 1500-2500rpm sto ti itekako znaci u gradskoj voznji.
0.9 tce cimne tek na 2500rpm, pre toga je kilav, pogotovo ispod 2000rpm gde ga je i nemoguce voziti jer se gusi i prenosi vibracije.
Pritom je solidan potrosac. U ns ce ti potrositi 8 litara. Ako na to dodas plin, vecu tezinu, dodjes na 9-10 litara plus svi troskovi koje gas nosi za sobom. Sto u finansijama dodje skoro na nivo Dci a dci je veoma rafinisan i opustajuc u voznju u odnosu na trocilindrasa.
Svakodnevno mogu da vozim i dci 90 i tce 90 i neuporedivo je iako licno vise volim benzince.
Cak je i menjac skroz drugaciji i precizniji na dizelu.
Konkretno duster dci 90 trosi 5.9-6 u ns, i to na vecu tezinu od sandera i velike pnematike 215/65/16.
Sandero sigurno moze da se vozi i sa 5 litara bez problema ako ne i manje.
Darko napisao:0.9 tce cimne tek na 2500rpm, pre toga je kilav, pogotovo ispod 2000rpm gde ga je i nemoguce voziti jer se gusi i prenosi vibracije.
Pa gde si video da benzinca voziš ispod 2000 obrtaja? Pa i Punto se takođe guši ispod 2000, sem ako ga nećeš voziti trećom i ići pritom 60 km/h. Vidi se da nisi sklon vožnji benzinca...
Ako financije nisu problem, onda 1.5 dCI. Princip na stranu i vozi taj dizel motor. Mercedes ga ugradjuje u A, B i možda C klasu, nisam siguran, da ne guglam sada.
Živahniji je, ne traži obrtaje, a trošiće ti isto kao LPG.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''