O presretačima
Re: O presretačima
Pa bezobrazluk je i jedno i drugo. Nego gube vreme kada idu do nekog stajalista, pa im je draza ova nebezbedna varijanta.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Da se ja pitam, vozio bih do sledeceg stajalista. Ne bih se zaustavio u desnoj traci, jer krsim zakon.
Jel mogu na silu da ne odguraju sa puta?
Jel mogu na silu da ne odguraju sa puta?
Jedini problem je sto se ne pitas TI.
Oni se pitaju, oni odredjuju, oni ti daju uputstva, tvoje je da izvrsavas naredjenje koje ti u skladu sa zakonom daje OSL.
Oni se pitaju, oni odredjuju, oni ti daju uputstva, tvoje je da izvrsavas naredjenje koje ti u skladu sa zakonom daje OSL.
Postujte saobracajne propise!!!
Bar znamo da ne diraju do 140 

To je nase shvatanje drzave sa natpisima poput TUNEL PALI SVETLO!! ili ovo PRATI ME.
Al najjaci su mi na ovom novom autoputu, navikli da ceo zivot pljackaju ljude na ibarskoj i sad da se ta tradicija ne bi ukinula autoputem, poceli da pisu kane za tipa 12 kmh preko ogranicenja na autoputu.
Al najjaci su mi na ovom novom autoputu, navikli da ceo zivot pljackaju ljude na ibarskoj i sad da se ta tradicija ne bi ukinula autoputem, poceli da pisu kane za tipa 12 kmh preko ogranicenja na autoputu.
Ili ono u garažama, ako se detektuje povećani nivo ugljen-monoksida, upali se tabla "GAS NE ULAZI". 

Ђенерал Јанковић
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Zapovedni način 
sent via TT using 640 DS

sent via TT using 640 DS
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Vala pustio bi mu Toseta - Pratim te. Stvarno smo gmazine, nismo u stanju da budemo formalni ni kad treba. Ipak smo mi svinjari u dusi svi redom.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Poslednja tri puta pri odlasku u Madjarsku radar je izmedju Subotice i granice. I vidim da nema sale, odvajaju na punktu samo tako. Vidjao sam ih i po nadvoznjacima na istom potezu. Zato tempomat na 121 km/h i lagano, po gasu eventualno u ataru gde pogled seze kilometrima i gde nema nadvoznjaka, pumpi i drugih pesadijskih zaklona.
Burazeru pisali kaznu na novom autoputu na 93 kmh a ogranicenje 80.
Pa kad ti je burazer bahati vozac BMW.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mnogo puta sam prosao ka naplatnoj S. Pazova sa tempomatom na 140km/h,a radar redovno stoji ispod nadvoznjaka par km pre naplatne i nikad me nisu zaustaviliSloba napisao:Poslednja tri puta pri odlasku u Madjarsku radar je izmedju Subotice i granice. I vidim da nema sale, odvajaju na punktu samo tako. Vidjao sam ih i po nadvoznjacima na istom potezu. Zato tempomat na 121 km/h i lagano, po gasu eventualno u ataru gde pogled seze kilometrima i gde nema nadvoznjaka, pumpi i drugih pesadijskih zaklona.

Zasto nase, takvi su natpisi takodje u drugim drzavama.ftj napisao:To je nase shvatanje drzave sa natpisima poput TUNEL PALI SVETLO!! ili ovo PRATI ME.
Follow me upravo znaci prati me, a to je masovno primenjeno.
U nasem jeziku postoji malo kulturniji nacin da se nesto kaze, npr. molimo upalite svetlo ili pratiTE nas.