Kompjuterske igre

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Re: Kompjuterske igre

Post od Scuderia »

Tomb Raider, Duke Nukem, Ace Combat, Syphon Filter... :mrgreen:

Slika
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Post od milospinkfloyd »

Scuderia suze na oci mi teras :D nisam cuo za sifon filter 15 godina! A presao sam svaki deo 10 puta. Doba igranja bez interneta, nema walkthrough nema nicega, u'use i u svoje kljuse :D
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

To je meni bila bas igretina u to doba, igrao se cak i split screen multiplayer.

Slika

Secas se u dvojci onog mosta, kanjon neki, ta me je cini mi se malo napatila dok nisam skontao sta raditi, a ima ogranicenje vremensko.

Slika
Korisnikov avatar
milospinkfloyd
Reactions:
Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4

Post od milospinkfloyd »

Hmm ne mogu sad iskreno da se setim ni na osnovu slike koji je to nivo. Secam se da sam kocio na prvom nivou (sad ne znam jel kec ili dvojka) na ulicama nekim si u nekom gradu i treba da spucas komp neki ili da nesto ispritiskas na tom kompu da bi mogao nastaviti nivo, a ja sam tada imao tipa 10 godina nit sam znao engleski nit ista, nit sta su misson objectives, prelazio sam nivoe tako sto sam gledao kako stariji drugovi prelaze pa pamtio i kopirao kad sam kuci igrao :D a taj deo sa kompom sam zaboravio...
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

To je SF1, prvi nivo, a ovo je most u SF2

https://www.youtube.com/watch?v=BrtpYMyn0JA

Ja se nekih misija secam kao da je juce bilo :kezo:
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja sam tada igrao Age Of Empires II, Half Life, Alien VS Predator, Midtown Madness, Soul Reaver, Unreal Tournament, Quake III, Swat 3, Rainbow Six neki, Driver, Worms Armagedon, Baldur's Gate, Counter Strike, Homeworld, Gta 3, Gothic 2, Battlefield 1942, Collin McRae 2, Dungeon Siege, Warcraft 3...
Secam ih se svih dobro, posto sam tada oko 2000. godine pazario prvi dobar komp, pa sam igrao kao blesav, to su hiljade utrosenih sati kod kuce i u igraonici :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Micro machines, Bombermen...:)

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Uff, daa, mislio sam da su one starije :)

Sent from my SM-G935F
Scuderia
Reactions:

Post od Scuderia »

Xepoj87 napisao:Ja sam tada igrao Age Of Empires II, Half Life, Alien VS Predator, Midtown Madness, Soul Reaver, Unreal Tournament, Quake III, Swat 3, Rainbow Six neki, Driver, Worms Armagedon, Baldur's Gate, Counter Strike, Homeworld, Gta 3, Gothic 2, Battlefield 1942, Collin McRae 2, Dungeon Siege, Warcraft 3...
Secam ih se svih dobro, posto sam tada oko 2000. godine pazario prvi dobar komp, pa sam igrao kao blesav, to su hiljade utrosenih sati kod kuce i u igraonici :)
Ovo je sve PC, 1942, GTA3, Mafia 1, AOE 1&2, sjajne igre.
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

Uuuu al ste dobre igre napisali, početak 2000-ih je bio sjajan.
Prošao jesenji sale i nisam uzeo Witchera 3, ali sam uzeo Shadow of Mordor GOTY i Wolfenstein New Order, uz Witchera sad u zimskoj rasprodaji miran sam do proleća, leta.
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Pored klasičnih FPS pucačina, obožavao sam ove "letačine": X-Wing, Aquanox, Descent (sva izdanja), Forsaken, FreeSpace2, Echelon.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Moj čovek.

Da li sam bio mlađi i mogao više da se udubim, ali nijedna nova igra mi ne gađa u živac ni blizu ko stare.

Zaboravio si alien vs predator i to originalna verzija bez snimanja. Morali su celi nivoi da se pređu iz cuga što je posebnu draž davalo na većim težinama.

Tapatalk
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Ma namerno nisam hteo da spominjem FPS naslove ... jer ih ima mnoooogo, pa ne znam koji bi pre da izdvojim.
Evo sad gledam arhivske CD-e koji čuvaju snimljene pozicije, podešavanja, apdejtove, mape ... čudo šta se je sve igralo :mrgreen:

A šta ste voleli od multiplejer igara?
Ja sam bio totalno zaluđen sa Vietcong-om (MP na netu igriv godinama sa prvom demo verzijom a kasnije i sa "narodnom" verzijom igre) i Unreal2 XMP (eXpanded MultiPlayer). To sam stvarno mnooogo igrao i to svakog dana (u početku preko modema :kezo:).
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Imate poslednji 2010. Alien vs Predator, a bilo je 3 dela ako se dobro secam, sve sam ih odigrao.

MP sam igrao Warcraft 3, Counter Strike, Midtown Madness, Dungeon Siege, Red Alert i jos par igara...

Sent from my SM-G935F
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Jel igrao neko S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat? Kad se samo setim koliko ima da se pešači...
Odgovori