O presretačima
Re: O presretačima
Zbog čega se vi uzrujavate? Zbog "PRATI ME"? Oslušnite oko sebe, pogotovo u Prestonici.
Velika većina NEće, NE zna, Ne ume ili Ne želi, da izusti na javnom mestu: hvala, molim, izvoli, izvini, molim vas...
Takvo ponašanje se širi i u manjim sredinama. Npr. u osnovnoj školi u ZR, djaci ne persiraju učiteljima i nastavnicima niti ustaju prilikom njihovog ulaska u učionicu.
Ali to nije za ovu temu.
Velika većina NEće, NE zna, Ne ume ili Ne želi, da izusti na javnom mestu: hvala, molim, izvoli, izvini, molim vas...
Takvo ponašanje se širi i u manjim sredinama. Npr. u osnovnoj školi u ZR, djaci ne persiraju učiteljima i nastavnicima niti ustaju prilikom njihovog ulaska u učionicu.
Ali to nije za ovu temu.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Mislim da je „prati me“ sasvim dovoljno. Pri tim brzinama natpis treba da je što kraći.
Pri kojim brzinama? 121?
Ljudi su ovde zarobljeni u DB komuno-cetnicku tvorevinu.
Naravno da se JA pitam za sve. Pa i za te presretace. Jer ja sam im do sada barem jednom presretaca kupio mojim parama, porezom i vrednim radom, ne kaznama.
I JA sam taj koji izlazi na izbore i PITA se.
I umesto da stite mene, kao uzornog gradjanina, a hvataju kriminalce, oni u stvari se ponasaju kao kriminalci i jebu nas gologuze za 121.
To je slika i prilika ovog svinjca u kojem zivimo, jer smo najobicnije cigancine i svinjari, uvek bili. Jos od turaka. Ne znam samo kako su turci izdrzali sa nama toliko godina.
Kada ljudi to shvate, da se oni ipak nesto PITAJU, a da nisu samo ovcurine koje sede kuci ispod zenine suknje i sisaju kl..is, onda ce nam i krenuti na bolje.

Ljudi su ovde zarobljeni u DB komuno-cetnicku tvorevinu.
Naravno da se JA pitam za sve. Pa i za te presretace. Jer ja sam im do sada barem jednom presretaca kupio mojim parama, porezom i vrednim radom, ne kaznama.
I JA sam taj koji izlazi na izbore i PITA se.
I umesto da stite mene, kao uzornog gradjanina, a hvataju kriminalce, oni u stvari se ponasaju kao kriminalci i jebu nas gologuze za 121.
To je slika i prilika ovog svinjca u kojem zivimo, jer smo najobicnije cigancine i svinjari, uvek bili. Jos od turaka. Ne znam samo kako su turci izdrzali sa nama toliko godina.
Kada ljudi to shvate, da se oni ipak nesto PITAJU, a da nisu samo ovcurine koje sede kuci ispod zenine suknje i sisaju kl..is, onda ce nam i krenuti na bolje.
E jbg, kad bi...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ne isplati se...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da li vam stvarno smeta sto pise PRATI ME umesto PRATITE NAS ili tako nesto?
Zar je to bitno uopste, na primer u engleskom ne postoji to persiranje. Sta treba kod njih da pise na presretacima "PLEASE FOLLOW US, SIR"? 

Uvek ovo pricam.Probudimo se malo majku mu.Al sta bi bilo kad bi bilonikaragva napisao:

Ne pricam za to prati me to manje vise ali ovo se moze primeniti na bukvalno sve u drzavi.
Dusa kida se,kida se na cestice
Kada cujem zvuk X6-ice
Kada cujem zvuk X6-ice

Ja sam komentarisao bahato i nepropisno zaustavljanje. Jebe mi se šta i kako piše.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
A sto ne bi pisalo s persiranjem? Sad ozb, kao da je to tesko, mislim da je na ovim prvim i pisaloH4wkeye napisao:Da li vam stvarno smeta sto pise PRATI ME umesto PRATITE NAS ili tako nesto?![]()
Zar je to bitno uopste, na primer u engleskom ne postoji to persiranje. Sta treba kod njih da pise na presretacima "PLEASE FOLLOW US, SIR"?
Engleski nema persiranje kao mi, tako da ne treba porediti
Sent from my HTC One using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa ok, mogli su da stave Pratite Nas, ali ne vidim da je to neki bitan problem. 

- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Kad sam prvo video sliku prvo sam rekao vidi sto stavili prati nas umesto pratite nas. I svi koji su videli sliku isto kazu ds je to moglo biti drugacije. Ocigledno je to bitno, mislim bitno je glupo reci. Naravno da ti nista ne zavisi od 2 3 sliva manje ali eto...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Verovatno je displej sirine 8 karaktera, pa bi tekst morao da se krece da je PRATITE NAS. Ovako se odmah vidi sve.
Verovatno je bilo jednostavnije staviti kameru. Pa ti lepo dodje koverta, kulturno napisana od neke pismene osobe, ima karaktera koliko hoces i papira. Sve poreznici platili.
Ali kamera ne moze da se podmiti. Kako drugacije da saobracajac ima pet vikendica na Popovici.
Ali kamera ne moze da se podmiti. Kako drugacije da saobracajac ima pet vikendica na Popovici.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Naravno da treba da piše: Pratite nas. Nismo mi ortaci pa da smo na TI. Isto kao što treba svakome da persiraju pri obraćanju.
Brzine idu u H-a !!!