Kompjuterske igre
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Kompjuterske igre
Pa vidi, cenim je zbog toga sto je izasla davne 2001. (bila je igra godine da podsetim), medju prvim, ako ne i prva igra tog zanra u kojoj si mogao da vozis, pucas, gubis helte kad se slupas, oruzje je zanosilo samo tako i to sve zajedno. GTA 3 je izasao cini mi se kasnije ili iste godine, pa izgleda kao decija igra naspram Mafije.
Sad je to naravno vec vidjeno, slicno kao Bekstvo iz Sosenka sto se cini kao limunada iako je 1st na IMDB, ali ako si ga gledao 94' to je bio filmcina.
Sad je to naravno vec vidjeno, slicno kao Bekstvo iz Sosenka sto se cini kao limunada iako je 1st na IMDB, ali ako si ga gledao 94' to je bio filmcina.
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
STALKER Shadow of Chernobyl odlicna igra! Ali i prilicno teska... Igrao sam je kad izasla, zakovao bio na nekoj misliji mozda negde na 60% price...
Prosle godine instaliram opet par noci igrao na poslu od pocetka, ali me i smorila posle nisam ni stigao do te misije gde sam zakovao...
Far Cry Gaginho je izasao 2004
Sjajna igra takodje, grafika u to vreme vrhunska, ako ne i najbolja... Zapravo fora je sto su predeli onako tropski lepi pa se jos dodatno stice utisak da je dobra grafika.... Nastavci su takodje odlicni, Far Cry 3 mi jedna od najomiljinijih igrica, kad se setim kad sam poceo da je igram skoro nisam silazio sa kompa par dana
I bila je prva igrica posle skoro 4-5 godina da mi se bas svidela i u kojoj sam maximalno uzivao...
F.E.A.R. takodje odlican na svoju ruku, i ono sto mi se svidelo kad je ta igra izasla, za razliku od 90% tadasnjih FPS protivnici su bas bili pametni, nisi mogao cim ih vidis da rokas i ubijes, nego beze, skrivaju se, iza coska,stola, probaju da te obidju, moralo malo i takticki da se igra...
MAFIA 1 odlicna takodje....
I.G.I. 2 isto lepa ali tad kad je izasla, imala je lepih fora...
Medal of Honor Paciffic Assualt ? Terao sam i to, fina igra skroz i lepe fore sto mozes tvojim vojnicima da komandujes, doduse ne bas precizno, ali napad, povuci se, cini mi se ono COVERING FIRE!!
Iliti da te pokrivaju paljbom, i imalo je ono da zovnes doktora da te zakrpi kad te pogodi sto je sjajna fora.
Pomenuste u prethodnim postovima ARMA 3, igrao sam ARMA 2 i to pre mesec dana i super je ali simulator i teska. Nisam igroa multiplayer ali gledao sam na yt i to je vrhunski...
Ali posto pricamo o klasicima igrao sam davno Operation Flashpoint COld war crisis koji je preteca ARMA serijala, a on je izasao cak 2001 i sa tadasnjim gameplayom i idejom svakako zasluzuje pomenu...
Verovatno najtezi FPS koji sam igrao, kao sto vec rekoh simulator, nema ono kao u Call of Duty pucas trceci pogadjas na 300 metara, cucnes pogadjas na 500m, ovde iz stajaceg stava se mozda pogadja do nekih 70 metara i to ako se lepo cilja i metak po metak, za vece daljine mora da se legne.... Takodje, pogode te 2-3 puta i gotov si, doduse ima fora da te rane samo pa ako u svom timu imas doktora moze da te zakrpi....
A je li igrao neko serijal BIA? Brothers in Arms? Ja terao sva tri dela i veoma mi se svidja koncepcija igre. Nije kao klasicna arkada FPS, nije opet ni simulacija kao ARMA, ali ne mozes ni kao u vecini igara da ides redom i rokas... Nego takticka igra, imas svoje vojnike i njima naredjujes da te pokrivaju dok ti ih flankujes, ili oni flankuju ti ih pokrivas, ako krenes direktno skidaju te ko glinenog goluba. Takodje mozes da im naredis da bace bombu, i tacno preciziras gde da stanu iza kog zaklona i slicno....
Ali i nemci takodje umeju da te flankuju i obilaze pa mora da se pazi
Prosle godine instaliram opet par noci igrao na poslu od pocetka, ali me i smorila posle nisam ni stigao do te misije gde sam zakovao...
Far Cry Gaginho je izasao 2004

Sjajna igra takodje, grafika u to vreme vrhunska, ako ne i najbolja... Zapravo fora je sto su predeli onako tropski lepi pa se jos dodatno stice utisak da je dobra grafika.... Nastavci su takodje odlicni, Far Cry 3 mi jedna od najomiljinijih igrica, kad se setim kad sam poceo da je igram skoro nisam silazio sa kompa par dana

F.E.A.R. takodje odlican na svoju ruku, i ono sto mi se svidelo kad je ta igra izasla, za razliku od 90% tadasnjih FPS protivnici su bas bili pametni, nisi mogao cim ih vidis da rokas i ubijes, nego beze, skrivaju se, iza coska,stola, probaju da te obidju, moralo malo i takticki da se igra...
MAFIA 1 odlicna takodje....
I.G.I. 2 isto lepa ali tad kad je izasla, imala je lepih fora...
Medal of Honor Paciffic Assualt ? Terao sam i to, fina igra skroz i lepe fore sto mozes tvojim vojnicima da komandujes, doduse ne bas precizno, ali napad, povuci se, cini mi se ono COVERING FIRE!!

Pomenuste u prethodnim postovima ARMA 3, igrao sam ARMA 2 i to pre mesec dana i super je ali simulator i teska. Nisam igroa multiplayer ali gledao sam na yt i to je vrhunski...
Ali posto pricamo o klasicima igrao sam davno Operation Flashpoint COld war crisis koji je preteca ARMA serijala, a on je izasao cak 2001 i sa tadasnjim gameplayom i idejom svakako zasluzuje pomenu...
Verovatno najtezi FPS koji sam igrao, kao sto vec rekoh simulator, nema ono kao u Call of Duty pucas trceci pogadjas na 300 metara, cucnes pogadjas na 500m, ovde iz stajaceg stava se mozda pogadja do nekih 70 metara i to ako se lepo cilja i metak po metak, za vece daljine mora da se legne.... Takodje, pogode te 2-3 puta i gotov si, doduse ima fora da te rane samo pa ako u svom timu imas doktora moze da te zakrpi....
A je li igrao neko serijal BIA? Brothers in Arms? Ja terao sva tri dela i veoma mi se svidja koncepcija igre. Nije kao klasicna arkada FPS, nije opet ni simulacija kao ARMA, ali ne mozes ni kao u vecini igara da ides redom i rokas... Nego takticka igra, imas svoje vojnike i njima naredjujes da te pokrivaju dok ti ih flankujes, ili oni flankuju ti ih pokrivas, ako krenes direktno skidaju te ko glinenog goluba. Takodje mozes da im naredis da bace bombu, i tacno preciziras gde da stanu iza kog zaklona i slicno....
Ali i nemci takodje umeju da te flankuju i obilaze pa mora da se pazi

Jaoo, Medal Of Honor...izginusmo po 10 sati u MP
Igrao Brother In Arms, secam se da je prvi deo valjda bio vrhunski, zapamtio sam da me je u rovu skenjavao snajper iz neke zgrade, a FlashPoint sam takodje pikao, ali ga se slabo secam, secam se nekih kuca na poljani...
Seca li se neko Serius Sam-a?
E sada, ako se udaljavamo mnogo od tog nekog perioda do 2002. ima tu previse igara koje su sabijale.
Sent from my SM-G935F

Seca li se neko Serius Sam-a?

E sada, ako se udaljavamo mnogo od tog nekog perioda do 2002. ima tu previse igara koje su sabijale.
Sent from my SM-G935F
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Jel iko probao Dying Light?
Open world igra.
https://www.youtube.com/watch?v=CWX6DbAMTR4

Open world igra.
https://www.youtube.com/watch?v=CWX6DbAMTR4

Igrao ja Dying Light 3, cak sa nekim modovima za poboljsanje grafike, ali me brzo smorilo, svega 10ak sati me drzalo.
Takodje, sada sam se setio revolucionarne igre u to vreme, Soldier Of Fortune 2.
I naravno, jedna od omiljenih igara svih vremena, Return To Castle Wolfenstein.
https://www.youtube.com/watch?v=rqQmY0AkaJE
Takodje, sada sam se setio revolucionarne igre u to vreme, Soldier Of Fortune 2.
I naravno, jedna od omiljenih igara svih vremena, Return To Castle Wolfenstein.
https://www.youtube.com/watch?v=rqQmY0AkaJE
Sada videh da je izasao najnoviji release popravljenog Batman Arkham Knight-a.
Proslu sam skinuo i nisam igrao duze od 2 sata, posto je cela igra bila sjebana i fps zakucan na 30, a nije zahtevna igra, dok je ovo sada full verzija sa svim DLC-ovima i update-ovima sa kojima igra super radi.
https://www.youtube.com/watch?v=42rVnNpX808
Proslu sam skinuo i nisam igrao duze od 2 sata, posto je cela igra bila sjebana i fps zakucan na 30, a nije zahtevna igra, dok je ovo sada full verzija sa svim DLC-ovima i update-ovima sa kojima igra super radi.
Verujem da ce nekima ovde biti zanimljiva i ova igra:R E L E A S E D F O R Y O U
RELEASE NAME Batman.Arkham.Knight.READ.NFO-CPY
RELEASE DATE 11/12/2016
SHOP RELEASE DATE 28/10/2015
RELEASE TYPE Game
KIND Flying Bat
FORMAT ISO
PROTECTION Steam + Stub + Denuvo x64 + Custom
FILES N 136x500MB
All languages and DLCs are included in this up-to-date
release. Change language from the CPY.ini choosing between
"english", "french", "german", "italian", "spanish", "russian"
"brazilian", "polish", "korean"
Yes, we already released this game last year but this is a
really unique case where the game has been pulled off the
shelves because it was in a shitty and unplayable state and it
was later re-released october 28th. An update version would have
been majestically huge and a nonsense, this includes a whole
bunch of new dlcs, new languages and a finally worth playing
game. Enjoy the real Joker
https://www.youtube.com/watch?v=42rVnNpX808
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Nisam, jer ih nikada nisam igraosuperboss napisao:Zaboravio si Starlancer i Freelancer.

Kako i zašto, ne bih znao reći

Return To Castle Wolfenstein i FarCry i danas volim da igram.
Kompjuterske igre
Ridicka niko ne pominje?
Max Payne?
Deus Ex?
Max Payne?
Deus Ex?
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Pa uglavnom smo komentarisali starije igre.
Max Payne 2, Splinter cell 1-3... 

DOOM
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Donkey Kong. Prvi automat i igra koju sam video 

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
kakva 2004 godina.. riddick, doom3, half life 2, far cry. Meni je riddick urezan u secanje, igra je nista ispod genijalna. Obozavao sam jeLaki021 napisao:Ridicka niko ne pominje?
Max Payne?
Deus Ex?
Najjaci detalj mi je kad udjes u onu ogromnu stonogu, ides po kuci lomis parket i resetas sve redom.
Najjaci detalj mi je kad udjes u onu ogromnu stonogu, ides po kuci lomis parket i resetas sve redom.