Ne brže od života!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Ne brže od života!
Ili je Despot spasao nekome na sledecoj raskrsnici, moze i tako, sto da ne?
Niko ga ne brani, al je on ovde lincovan i osudjen kao da je samo on kriv, meni se ova presuda ne svidja jer relativizuje prvenstvo prolaza.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Niko ga ne brani, al je on ovde lincovan i osudjen kao da je samo on kriv, meni se ova presuda ne svidja jer relativizuje prvenstvo prolaza.
Zaboravljate na onaj slučaj sa Banovog Brda valjda, kad je kamion smećar oduzeo prvenstvo nekom BMWu koji je jurcao. Vozač Čistoće bio kriv 100%, ovaj iz BMW ništa (nestali su i neki snimci sa okolnih kamera...).
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ne nego je trebala presuda da glasi i na ovog poginulog? Najbolje da ga oslobode skroz jer pravo prvenstva, jel čuješ ti sebe?Grujic napisao:Ili je Despot spasao nekome na sledecoj raskrsnici, moze i tako, sto da ne?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Cujem, jel ti nesto nije jasno?
Sta je UZROK udesa?
Koliko je on dobio u odnosu na slucaj Bmw-a u Pancevu, ade huje, itd?
Ako je on toliko dobio kad je drugi prosao kroz crveno, zasto ne bi bila podeljena krivica kad ti neko prodje kroz trougao gde ti ides 60 tamo gde je ogranicenje 40?
Ili ako neko prodje na crveno a ti u manjem prekoracenju, ne 200 nego 80, zasto ne bi bila podeljena krivica?
Do sada je bilo uglavnom drugacije, npr udes sa gradskom cistocom u Pozeskoj, zasto tu nije bio kriv vozac koji je bio u prekoracenju?
Sta je UZROK udesa?
Koliko je on dobio u odnosu na slucaj Bmw-a u Pancevu, ade huje, itd?
Ako je on toliko dobio kad je drugi prosao kroz crveno, zasto ne bi bila podeljena krivica kad ti neko prodje kroz trougao gde ti ides 60 tamo gde je ogranicenje 40?
Ili ako neko prodje na crveno a ti u manjem prekoracenju, ne 200 nego 80, zasto ne bi bila podeljena krivica?
Do sada je bilo uglavnom drugacije, npr udes sa gradskom cistocom u Pozeskoj, zasto tu nije bio kriv vozac koji je bio u prekoracenju?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pa lik je pijan jurio kroz grad 170km/h!
Jel to dozvoljeno?
Znači li to da se takve stvari smeju raditi?
Jel to dozvoljeno?
Znači li to da se takve stvari smeju raditi?
Poslednja izmena od samo polako u 14 Dec 2016, 14:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Uzrok udesa je Golf prošao na crveno
Uzrok pogibije je Golf prošao na crveni i Audi leteo
Uzrok pogibije je Golf prošao na crveni i Audi leteo
Upravo.
Golf je izazvao udes, koji bi izazvao u svakom slučaju i njegova krivica je veća. Vozač audija je podjednako kriv sa vozačom Golfa za posledice, ali ne za udes.
Golf je izazvao udes, koji bi izazvao u svakom slučaju i njegova krivica je veća. Vozač audija je podjednako kriv sa vozačom Golfa za posledice, ali ne za udes.
- samo polako
A nije bahata vožnja?
Zanimljivo!
Zanimljivo!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ako skočiš u rupu svojom odlukom, ko je kriv što si skočio u rupu?
Je'l rupa kriva što je crna i ne znaš da li je duboka 20cm ili 20metara? Ne, kriva je za posledicu tvojih povreda, u nju si skočio TI, nije te niko gurnuo.
Je'l rupa kriva što je crna i ne znaš da li je duboka 20cm ili 20metara? Ne, kriva je za posledicu tvojih povreda, u nju si skočio TI, nije te niko gurnuo.
Meni je ovo fascinantno.
Upravo je taj slucaj kamiona JKP najslicniji ovome, i dve potpuno obrnute presude. Pritom kamion nije ni prosao kroz crveno.
Ovo je klasicna prica kad je zabranjen ulazak u neku opasnu zonu i ti ipak udjes, a onda ti djavo kriv kad te nesto raspali po glavi.
A8 koliko god da je jurcao NIJE ugrozio pravo prvenstva prolaza, nije bio u suprotnom smeru, nije napravio ni jedan drugi prekrsaj sem prekoracenja brzine. U svojoj traci, u svom smeru, na zeleno svetlo.
Golf je prosao kroz crveno, isto toliko pijan. O cemu dalje ima da se prica?
Upravo je taj slucaj kamiona JKP najslicniji ovome, i dve potpuno obrnute presude. Pritom kamion nije ni prosao kroz crveno.
Ovo je klasicna prica kad je zabranjen ulazak u neku opasnu zonu i ti ipak udjes, a onda ti djavo kriv kad te nesto raspali po glavi.
A8 koliko god da je jurcao NIJE ugrozio pravo prvenstva prolaza, nije bio u suprotnom smeru, nije napravio ni jedan drugi prekrsaj sem prekoracenja brzine. U svojoj traci, u svom smeru, na zeleno svetlo.
Golf je prosao kroz crveno, isto toliko pijan. O cemu dalje ima da se prica?
- samo polako
Ovo nije prekoračenje brzine! Ovo je bahata vožnja u alkoholisanom stanju!
A, kako zoves kad pijan prodjes kroz crveno?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Isto tako.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ne pitam razumne ljude, nego samo polako (kroz crveno)
- samo polako
A šta ja nisam razuman???NexT napisao:Ne pitam razumne ljude, nego samo polako (kroz crveno)
Vidite li ovo administratori i moderatori i koji put da se ponovi ovakvo ponašanje?
Jel to dozvoljeno da me vređa ko kako hoće?
Naravno da je i prolazak kroz crveno svetlo bahata vožnja.
Da li ćemo jednu bahatu vožnju opravdati drugom bahatom vožnjom i time umanjiti bilo čiju bahatu vožnju!?